s a n j a 130 Napisano Jul 4, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan VELIKA KIŠA.Doček extra a takođe i gulaš a mesto još lepše samo jedino stvarno šteta što je kiša pokvarila dalji program.Pokisli jesmo ali kiša nije uspela da nam pokvari raspoloženje.Sve u svemu lepo smo se proveli. Evo i par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 5, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Prostor odlican, organizacija na nivou, pohvale za organizatora koji je leteci organizovao nasipanje puta posle jutarnjeg pljuska u subotu da bi ljudi mogli motorima sto lakse i suvlje da prodju. O gulasu samo reci pohvale, dosta stolova i suncobrana ispred dela sa sanlom i binom Sve u svemu lep skup jedino je kisa pokvarila da jos vise ljudi dodje i uveri se u sve ovo sto sam napisao.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kovinci svaka cast sve pohvale,mislim da je kisa ovaj put pobedila vase nadljudske napore. Mi smo se proveli extra i meni je bilo izuzetno lepo iako kisa nije prestajala do kasno u noc.Postavicu slike kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast na organizaciji - prva liga ! Kovin 10 points ! Prokleta kisha , od moto skupova evoluiracemo u ronilachke hepeninge , izgleda daq ce ceo juli biti potop - njesra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perka 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su bili sa nama i pred onolke kise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlicno, a da nije bilo kise bilo bi jos bolje Sve na svom mestu,a Zigolo razvaljuje !!! Corba i gulas perfekcija, jezero taman kako treba ... Sigurno necu cekati sledeci skup da posetim taj kamp pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ODLICNO.... kisu sam vec zaboravio ali provod nisam ... Jedini problem je bio to sto su mom drugaru ukrali kacigu... :o e to je onako detalj koji kvari dosta toga... Mislim ruzno, kvari sliku uopste..... Ali nadamo se mozda i pronadju... organizatori su odmah reagovali ...javili na razglas... i danas su ga isto zvali nasli su neku kacigu doduse nije njegova ali opet zvali su ga znaci potrudili su se i SVAKA IM CAST..... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A pasulj niko da pohvali. Da se i ja zahvalim svima na poseti i druzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pecko hoces da kazes da si pomagao da se kuva pasulj!!!!!!!!!!!!!!!!! ajde da te ja pohvalim za salatu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 5, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa NE moze, kad nismo bili u petak..ALI sudeci po gulasu i corbi, neminovno da je bio odlican Od mene jedna OVOLIKA 10-ka i pored onolikog pljuska i pomracenja ;D zaista je bilo fenomenalno i definitivno cemo se vidjati cesce Pecko, prenesi Vasi, razgovarao sam sa Pablom u vezi CD-a, nema nikakvih problema, kad finisirate, saljite ili jos bolje dolazimo da uzmemo (pivo se podrazumeva) Pozdrav za MK Margum ! ps. ne znam ko je sta kuvao, ali ja sam vazda vidjao Vasu kako se mota tamo oko kazana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesna Kovin 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Konstadinku iz Makedonije od male Mare...koja ih je docekala na kapiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sve je pocelo sjajno. Lepo smo putovali, lepo su nas primili, lepo smo se smestili, krenuli sa pivom,gulasom i ...onda potop. Medjutim, nikako nije mogao da pokvari utisak ulozenog truda domacina i da umanji znacaj ovog dogadjaja. Mi MO(A)TORCI iz Mladenovca pozdravljamo sve goste i domacine i vidimo se dogodine sigurno. Evo i malo slicica da potkrepim pisanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A pasulj niko da pohvali. Da se i ja zahvalim svima na poseti i druzenju. Pecko tzare ! Oni koji nisu hasali suljpa i salatu (o paprichke i da ne zborim ) nemaju pojma shta su propustili u tekucoj godini!! Svaka chast na iskazanoj kulinararskoj magiji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su bile ljute paprike najbolje govori slika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ste nam Zivko i Zdravko i da se cheshce vidjamo (bez monsunskih kishurija ) ;D (Rakija chista 10-ka ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jul 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bili nas trojica iz Borce, super smo stigli, ali povratak je bio uzasan. Uhvati nas pljusak i pratio nas do kuce, gace mokre , cizme pune vode.Kovin extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Subotice. Bili smo,videli smo, lepo je mesto, ali nam kisa pokvarila planove. Kad smo krenuli kuci kisa nas pratila sve do Zrenjanina. Ali sve u svemo ostaje mi u pamcenju kao lepa avantura. Ziveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze, sto pobegoste onako rano, trebali ste da sacekate jos...nismo ni Jaworke razmenili Sad moramo da se nalazimo negde na pola puta (Gde je dobro pivo izmedju Subotice i BG-a ?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika od Mangulica + JawaKlub Beograd Potop : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Procena "stete" i konsolidovanje : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupanjac : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Razmena iskustava : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Igre bez granica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cooliranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 6, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tomos brigada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...