Brka 2 Napisano Novembar 16, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Trebaš uzeti oba Lazare' date=' ne opredjeljuj se u tako teškim odlukama. Meni treba jedna 12-ka poooooood hitno! :wink:[/quote'] Nije malo, tera punu skalu. Koliko ja tacna ne znam ali licno sam se uverio da istera kazaljku do kraja... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Novembar 16, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan VFR 750 ako Najzli uzme tomosa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 17, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da napravim chopper! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Novembar 17, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Na proljeæe stiže BMW R1200 GS. :twisted: Video sam onu fantaziju na Motori.Hr forumu(Himalaji!!!) Pristao bih da odem tamo a da celi put vozim Bajaj 180 ili koji vec... Sto se mene tice necu menjati motor bar jos jednu sezonu! Uvijek tvrdim da je najvažnija volja. Dugo godina sam putovao sa BMW R51/3 iz 1954. g. Lijepo je sa novim motorom, ali može se putovati skoro sa bilo èime. Ukoliko sve bude po planu na proljeæe GS ide na probu u Saharu (Tunis). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 17, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Trebaš uzeti oba Lazare' date=' ne opredjeljuj se u tako teškim odlukama. Meni treba jedna 12-ka poooooood hitno! :wink:[/quote'] Nije malo, tera punu skalu. Koliko ja tacna ne znam ali licno sam se uverio da istera kazaljku do kraja... :wink: Šta si ti to zavrtao lopove jedan , a ništa ne prijavljuješ :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 17, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Jesi li wozio nekad motore od 1000cc pa nawishe ? Meni lichno iskljuchiwo za put ispod 1000cc nema mnogo smisla .. sa tom swrhom i wozim 1000f-a a nadam se uskoro i 1100 xx -a .. U pitanju je komoditet woznje i opushtenost mashine .. goworim o putnom rezimu poshto me to jedino i interesuje .. za grad je totalno nebitno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Novembar 17, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja ostajem na ovome sto imam. VTR mi je dovoljno lud za adrenalin i stazu (nadam se odlasku sled godine), a VFR ce posluziti za dalje ture, kojih ce obavezno biti sledece godine... cim vojna kazna prodje... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Novembar 18, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi stvarno mi nije jasno stace vam 1000ccm?! Vi sa 600ccm prelazite na 1000ccm...1000ccm- skupa registracija' date=' mnogo trosi, prva, druga ne mozes da je zavrnes kao covek a da se nedize na tocak... Zasto vam je potrebno 1000ccm? (nemojte pogresno da me shvatite, ovo se ne odnosi na sve)[/quote'] Razlika izmedju 1000 i 600 ccm kada objektivno pogledamo i nije bas velika.Na stazi ako si malo bolji vozac glat mozes da se nosis sa hiljadarkom.Na ulici kod nas ti je sto se tice voznje razlika opet neprimetna.Sta vise sesticu je lakse i voziti pri izlazu iz krivine mozes zavrnuti rucicu gasa koliko god hoces dok kod hiljadarke to nije slucaj. Iz razloga sto bi voleo i motor za neka dalja putovanja a nisam u mogucnosti posedovati dva voleo bih posedovati 1000ccm. Sto se tice normalne voznje mnogo je prijatnije voziti 1000ccm,dosta je elasticniji,nema cestog saltanja(sto je slucaj kod 600ccm),vuce na svim obrtajima,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan r1200gs adventure Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Da tako je i 600 i 1000 imaju svoju ljepotu i kvalitet, zaaaato.. idemo da uzmemo najbolje stvari obe klase i napraviæemo motor od 1600ccm, i rado æu posjedovati jedan. Odmah aaaali odmah! :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da mi na prolece uleti neki K2-3-4,1000ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan VFR 750 ako Najzli uzme tomosa!!! A ja zbog tebe uzimam cvaju.. a ti tako... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI KLE 500 TWIN sasvim solidan umjeren za odrzavanje treba mu malo poboljsanja oko kocnica i performansi a to nije nikakav problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 19, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Necu menjati motor dok se dobro ne navozam,a u igri su: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Novembar 19, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jos jednu sezonu da vozim malog Varadera, ali onda bi definitivno uzeo ER-6n.....Od kada sam provozao stricev, samo na njega mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metal4ever 0 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Slo Kranj Prijavi odgovor kao problematičan Sledièi ako sve ide kako treba bit èe Dragstar 1100 clasik ili Wild star 1600. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko prodam BMW.A vjerovatno hocu sledecu sezonu vozim HARLEY-DAVIDSON V-ROD-1130-Kubika 116,8 konja iskljucivo sive boje a moga bemveja svi znate sa skupova on je na prodaju nalazi se u selu Batkovic zaseok marici zadnja kuca prije sume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Novembar 21, 2006 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Brko ukoliko mislis da ti nesto mogu pomoci oko nabavke dijelova za motor javi na p.poruku sta treba da pogledam polovno imali nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan onaj crni je isti ko moj mislim na bajaj-a.... 150 cc-ahttp://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=d8d2cd5ab21a741fdef8f882b7398000&t=180595&page=2 Ljudi obavezno pogledajte slike sa ovog linka. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ovo je link direktno na prvu stranu: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=180595 Ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan imaju tablice naprijed heh ruzno bash ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan onaj crni je isti ko moj mislim na bajaj-a.... 150 cc-ahttp://www.advrider.com/forums/showthread.php?s=d8d2cd5ab21a741fdef8f882b7398000&t=180595&page=2 Ljudi obavezno pogledajte slike sa ovog linka. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ovo je link direktno na prvu stranu: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=180595 Ludilo 250 ccm je i vise nego dovoljno, sve preko toga je za sminku :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hah tjeshite se :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja se sminkam ako krene posao kako treba sa jednim hd softailom manje vazno koje varijante. nekako kad sve bacim na papir ispane mi jeftinije da ga odma kupim nego da kupujem i prodajem pa opet na kraju gore navedeni :heart: . rusa ne prodajem jer bez njega ne mogu bit potpuni idiot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ema 0 Napisano Novembar 22, 2006 U prolazu, 8 postova Lokacija: montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ne daj rusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 23, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan majka rusija hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...