batarus 8 Napisano Maj 14, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Imal i neko nekakva iskustva sa Hondom - revere 650 Moze li mi neko dati neki savet..... ali bas mi treba neko ko je vozio. Ja prelazim sa Maxi skutera MOZDA na nju...... jurim neki motor - MOTOCIKL da predjem sa Skutera pa sad jurim neke zamene ......... Inace imam Piaggio X8 125ccb ZUJALICE ME NE INTERESUJU samo Enduro modeli.... HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6255 Napisano Maj 14, 2009 Enduraš, 6346 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa revere nije enduro model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam licnog iskustva (pitao si pa da ti odgovorim ;D ), ali sam jesenas obisao par u namjeri da je kupim. Odbila me na kraju cijena, a i malko je slabashna (mrvicu ispod mog nekog minimuma). Cijenu dakle drzi i na dobrom je glasu sto se tice kvaliteta i pouzdanosti. Prelaze stotine hiljada km bez prenemaganja. Ima i brat blizanac (al' dvojajcani) Hawk, koji je isti samo ima lanac i 10-ak konja vise. Nije enduro, ali nije ni daleko od toga. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 15, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pa revere nije enduro model Znam da nije nego..........samo kazem da bih hteo neki Enduro ili neki motocikl.......ili mozda hondu ovu........ ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...