Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• zaludan, 383 postova

@mikipa

Pa cemu sluze drugari skinuce neko od nas pa da napravis,a za filter Cukaricka padina tamo su svi kupovali gumu tj. klizac jedino da napravis od plastike one tvrde iscimaces se ali mislim da je pametnije resenje i dugotrajnije......

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 241 postova
  • Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V

Da im nije izgoreo magacin? Ako nije mi cemo ih zapaliti!! >:( Od kada sam kupio motor pa do danasnjeg dana imao sam problema sa odeljenjem za rezervne delove Masstehnica, nekim MILIJOM i nekom zenskom koja radi sa njim-a, koja blage veze nema oko motora i bilo cime u zivotu, prvo te ispituje 20 min i onda kaze "ne znam evo vam kolega on se bolje razume" :lud: o ljubaznoscu osoblja necu ni da komentarisem. Naglasavam odeljenja za rezervne delove!!Trazio sam osnovno za servis. Filter ulja (poslat sa pogresnom zaptivnom gumicom),svadja za reklamirani amortizer,guma klizaca lanca (klizac lanca mi nije ni poslat po coveku koji je uzimao licno delove za mene. Prethodno sam ugovorio delove koje treba preuzeti telefonom, sve nabrojane delove su mi rekli da imaju i da su ih odvojili i spremili samo neko da ih preuzme i plati, kada se covek pojavio poslali su mi trazene delove, ali bez klizaca lanca" jer je prilikom preuzimanja delova od strane mog coveka radnik sa kojim sam razgovarao bio na pauzi za dorucak, a kolega koji ga je menjao (dok ovaj jede Slona)nije znao da li deo imaju na lageru iako je deo bio njemu ispred nosa sa ostalim delovima. U servisnom delu su maksimalno korektni sto se tice opravki i rada. Majstor SHANJI!!!! Pozdrav!!! Ako je neko imao slicno iskustvo sa njima pisite!! :aha:

• Podržavam 2

• zaludan, 383 postova

Pa sto se mene licno tice mogu mi trebati samo za plastike(oklop) i za nista drugo, a sto se tice telesop porucivanja pa tu mozes samo da izvuces deblji kraj nista drugo.........

Za samu masinu koristio sam do sad ngk DR8EA posto sam ga rastavio celog pocetkom decembra, a sastavio negde pred SrpskuNovuGodinu nije hteo da upali na DR8EA tj. presisa kad ga hladnog palim kad je vruc bez problema i bez razloga stavim iridijumsku DR8EIX i sad pali kao mina i ide kao mecava da napomenem da je pre seckao na visokim obrtajima sa ovom svecicom a sad nista.............

U ljudi, kako niko ne pise vec danima, pomislio sam da nam se motori vise ne kvare i da sam, sam ostao na forumu. Ne daj Boze!! Zmaju posto si sklopio motor,a ide lepo vreme pa bi mogli neko okupljanje MikiPA,Uketic,Tamanitu,ja... Beograd-Pancevo nije daleko a relacija? Na pamet mi je pala Baranda,Bela Crkva,Pescara a kasnije Djerdapska klisura.

Ljudi dao sam ideju a za druzenje sam za,ako ima zainteresovanih javite i ostaje nam samo termin kasnije za dogovor. Apollasi ne dajte da nam zamre tema. :zdravo:

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Zaiteresovan sam pratim, ja motor vozim ...jedino sam kao i uvek malo kratak sa vremenom što se posla tiče.........ja sam za, motor mi je fala bogu mobilan u fullu ,Baranda može da posetimo Jagodin(mira furlan)grob :staa2:

• zaludan, 383 postova

@Dunja

Ja sam za, menjao sam posao i nadam se dobio 4 vikenda mesecno mislim da bi jedna suncana subota ili nedelja bila idelana.......a sto se tice pisanja pa nema Glige tj. niko ga nije nasledio. Ja se u principu i vozim sam nemam drugara za voznju blizu mene a kad imam nikako da usaglasimo vreme.

Pratim i jedva cekam voznju............. :zdravo:

Pa naravno da ima jos zainteresovanih za voznju. (naravno ako me primate u copor posto sam noviji ovde)

Naravno VAVA!! Sto nas ima vise to bolje naravno. Pa jedan rostiljcic, pa druzenje,pa razmena iskustva i naravno voznje!!! :moto3::moto3:

Da mi niko ne zameri posto nekoga u nabrajanju po imenicno nisam spomenuo,nikoga ne odvajam po mestu ili nesto drugo. Jednostavno sam spomenuo neka imena koja sam zapamtio na forumu i koji su naj aktivniji u pisanju!!! Naravno da su svi dobrodosli. Jedino bez MIKIPA ne mogu da idem. MikiPA (milipa), sto rece neko na forumu!! Zelim ti brz oporavak i sto pre da uzjases makinu!! :moto3: Miki ima tesku prehladu!! (N1H1) ali prezivece!he,he..

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Gilera Runner 180

E drugari ni mene nije bilo dugo, na zalost naj verovatnije ove godine necu voziti Apolla jer nemam dovoljno kesa za njega, u subotu idem da uzmem gileru stalker cisto da ne sedim celo leto ali kopam i rukama i nogama da uzmem apolla. Obozavam ovu temu samo sam zbog nje na ovom forumu pozdrav celoj ekipi najjaci ste :D

• Svrati ponekad, 140 postova

Evo cisto da se javim, da ne bude da me je N1H1 savladao, :lol: Nije tako strasno kao sto je Dunja 07 kaze, ali upala pluca me je savatala gadno. Sto se tice voznje moze gde god hocete motor radi ko singerica mada kuburim sa sajlama, naravno bez Dunje 07 neidem :aha:8) do zajednicke voznje pozzzzzzzz :moto3:

@Miki

Pa gde ga nadje :zbunjen: a vidim sedis na ladnoj zemlji :nanana: , samo ti brzo ozdravi pa da zalecimo rane sa lepom corbicom i sa malo rostilja :zdravo:

E svaka ti cast Zmaju,ako si mu rekao ima srece sto nije dobio suljeve. he,he,he

@Miki

Pa gde ga nadje :zbunjen: a vidim sedis na ladnoj zemlji :nanana: , samo ti brzo ozdravi pa da zalecimo rane sa lepom corbicom i sa malo rostilja :zdravo:

E svaka ti cast Zmaju,ako si mu rekao ima srece sto nije dobio suljeve. he,he,he

• Advanced Member, 1979 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

@ducky590:

Jaaaako lepo sredjeno motorce!!! Svaka cast 0takoje.gif Tako jednostavna a tako efektna farba/nalepnice...

Koje su ovo gume na njemu? Jel to fabricka ugradnja ili si ti menjao?

Koliko vidim zadnji lancanik je drugaciji nego na starim modelima, jel moguce da su se unormalili i stavili lanac 520 umesto 530?

Definitivno korak napred u odnosu na stari model.

@ SVI:

Da li se kod nas (u Srbiji) uopste pojavio ovaj model za 2010? Zna li neko kako se pokazao po pitanju standardnih Apolo boljki?

Promenio član Gliga

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

@ducky590 super je sredjen bajk :takoje:

Ja koliko sam upućen napaćeni mastechniks nema ni filtere za ulje za apolla a kamoli nov model...ne želim da vredjam ali bih da se nadovežem na predhodne konstatacije o njima a to je utisak da rade vrlo neprofesinalno barem preko telefona tako zvuče a bio sam tamo i uživo par puta i utisak nije ništa bolji,za sevis nemogu da tvrdim ništa jer nisam na svu sreću imao posla sa njima.

Što se novog modela tiče i dečijih bolesti moguće je da je ovaj ducky-jev puno bolji što se toga tiče jer koliko se sećam on ga je platio oko 1800e ili tako nešto.

Ako cena govori u prilog kvalitetu onda bi trebalo da je bolji.

ducky590 prosvetli nas i kaži dal si imao neke od klasičnih simptoma bolesti :D apolla....hladnjak,amortizer,karburatir i drugo.

• Advanced Member, 1979 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Znam da su u Hrvatskoj uopsteno dosta vece cene novih motora tako da to nije automatski merilo kvaliteta. Negde na prethodnim stranama je bilo price oko toga sta je sve izmenjeno na novom modelu, uglavnom su na spisku bile upravo te problematicne stavke a to vec obecava 0takoje.gif

U svakom slucaju cekamo da ducky izveze sezonu i da prenese utiske 1moto3.gif

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto

@ gliga: Osobno farbao plastike obicnom bojom u spreju, ispalo me oko 15€. nisu, i ovaj model dolazi za 530 lancem, iako neznam zasto. lancanik sam stavljao sa 36 zuba jer, kao sto vec znate krajnja brzina mu je premala. gume su fabricke i dolaze sa 2010 modelom, nesto bolje drze od klasicnih kineskih, al jos su uvijek kineske,pa im ne vjerujem previse.

@uketic: 2010. model je poprilicno skuplji, kostao je oko 2200 € sa 0 km. Hmmmm, bolesti uvijek ima, bilo bi dosadno da je sve ispravno :) zasad jedino karburator, a za to krivim filter goriva koji ne vrijedi nicemu. nakupilo se smeca i komadica plastike i curio je cijelo vrijeme dok je gorivo bilo otvoreno. problem je jedino sto treba raskopat pol motora da bi se do njega doslo. sa hladnjakom nisam imao problema, jedino zna kod vecih temperatura malo prokapat na cepu posude, al nije prestrasno. vecih problema zasad nisam imao. lanac se rasteze ko kauguma, komande sve rasklimane, stop svjetlo zapne koji put, al sve u svemu nista strasno. puno poboljsanja u svakom slucaju. vise nego zadovoljan

Prvo pozdrav Gligi.

Za Ducky590 svaka cast za novu masinu i da te sluzi u zdravlju,vodi racuna na Toyotu Land Cruzer ne vole bas mnogo Apollo.

Sto se tice motora nije nista poboljsano osim malo sminke i plastike, sve ostalo ista pesma. Kao sto rece nas drugar iz Hrvatske.(citiram). Ma nema cijena veze s godinom proizvodnje nego s državom. Kod mene u Hrvatskoj je stari model bio čak još za 200 eura skuplji. Imaju neku foru da računaju cijenu po prosječnoj plači u državi. Znači, oni su proračunali da je u Hrvatskoj viši životni standard nego u Srbiji i nabili cijenu. Iskreno, u ovo doba "recesije" sumnjam u te sve njihove proračune :neznam:. Tako da nam bolesti sitne ostaju :takoje: cisto da budemo u formi i da se zblizimo i upoznamo makinu sto bolje. :jee:

Jedva cekam :moto3::moto3::moto3: .,

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Apollo Orion RX 250 Supermoto

@ vava: Zahvaljujem, da, izgubio je nesto na ubrzanju, ali ne previse, ima on dosta snage, samo sad ne treba tak cesto mjenjat brzine. Nisam imao prilike rastegnut ga do kraja jer me vrijeme nikako nece posluziti, stalno kisa, al mislim da bi trebao dobit 10-15 km gore u krajnjoj.

• Svrati ponekad, 140 postova

@mali3maj, @dunja 07 ubi me ladan beton, mada sumljam da je ostao otvoren prozor tokom prosle akcije kod mlade komsinice 8):lol::lol:

@ducky 590 doborodosao motor je bruka ispao, svaka cast!!! :moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja