Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• Go fuck yourself!, 823 postova
  • Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije...

Ko da je pravljen po porudzbini hahahaa, dobro zato i jeste apolo poseban motor,jeste da se kvari više od pulsera ali nekako mi nije teško da ka popravim i to sve sto sredim je neka sitnica,kratak poso,i uradim to s ljubavlju.

Drago mi je kad ga provozam po Bg i gde god prodjem Apollo privlači pogled,svi ga gledaju,nema ko se ne okrene.

I to je neka vrsta ljubavi. :moto3:

Hahaha, to, to, svaki je custom made :lol::moto3:

E to da, da je atraktivan jeste! Još kad bi imao agresivniji far, kao noviji model :ooo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug Član, 370 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo RX250

Far možeš promeniti vrlo lako,a video sam negde lik prodaje far sa plastikom celom od yamahe wr 250 noviji model za 20e, malo je lepše,a mozes ti i far od pulsera da ubaciš u ovu plastiku al to je vec teže.

• YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250

Ko da je pravljen po porudzbini hahahaa, dobro zato i jeste apolo poseban motor,jeste da se kvari više od pulsera ali nekako mi nije teško da ka popravim i to sve sto sredim je neka sitnica,kratak poso,i uradim to s ljubavlju.

Drago mi je kad ga provozam po Bg i gde god prodjem Apollo privlači pogled,svi ga gledaju,nema ko se ne okrene.

I to je neka vrsta ljubavi. :moto3:

Heheh, skini top provozaj ga po gradu i videces kako ce ljudi da stanu i da te gledaju. Ja se jednom provozao i pokazao kako se cuje 3-4 drugara i sad mi pricaju da trebam da ga skinem i vozim tako posto je mnogo mocno kako se cuje hahahha.

Ma bas me briga koliko mogu da predju kad su obicno sranje plasticno. Danas sam proklizao u krivinu sa zadnjim i posto sam preziveo ne znam ni ja kako reko sam da cu ih promeniti.

Kad je kisa redovno se klizam al ne idem brzo ali ovo danas je bilo... gume idu kanta. Nzm dal ovo moze uopste da se proda...

Far možeš promeniti vrlo lako,a video sam negde lik prodaje far sa plastikom celom od yamahe wr 250 noviji model za 20e, malo je lepše,a mozes ti i far od pulsera da ubaciš u ovu plastiku al to je vec teže.

Ma i taj je kockast.

Kad bi samo far mogao da se menja, mora se promeniti cela prednja maska.. :P

E vidjao sam neke likove na farovima na autu zalepe izolir traku i ispadne kao da se mršte...ahahahaha :lol: Mozda da odradimo tako i na našoj makini.

Uh ala smo otišli u off :zvizduk:

Ma bas me briga koliko mogu da predju kad su obicno sranje plasticno. Danas sam proklizao u krivinu sa zadnjim i posto sam preziveo ne znam ni ja kako reko sam da cu ih promeniti.

Kad je kisa redovno se klizam al ne idem brzo ali ovo danas je bilo... gume idu kanta. Nzm dal ovo moze uopste da se proda...

Pa to ti i ja pričam, pravljene su da traju a ne da se lepe za asfalt.

Poželjno bi bilo da se promene. Najjeftiniju kombinaciju prednje i zadnje gume koju sam mogao da sastavim je 13500

To i nije toliko puno.

Zadnja Conti atack a prednja Sava nešto. :moto3:

Ma i taj je kockast.

Kad bi samo far mogao da se menja, mora se promeniti cela prednja maska.. :P

E vidjao sam neke likove na farovima na autu zalepe izolir traku i ispadne kao da se mršte...ahahahaha :lol: Mozda da odradimo tako i na našoj makini.

Uh ala smo otišli u off :zvizduk:

Pa to ce ruzno da izgleda ako se mrsti samo jedan far hahahah, nasmeja me mora idem u garazu da zalepim da vidim kako izgleda. Stize slika :D

• Drug član, 3087 postova

Da li je ovo normalno ili je ipak vise rastegnut lanac. Evo slike ovo je obican srafciger. Pa ako je neko siguran da mu je normalno zategnut lanac neka proveri dokle moze da okrene tocak sa srafcigerom u zupcaniku.

Ту није у питању затегнутост ланца, већ његова истегнутост и похабаност зубаца на зупчанику. Када повучеш ланац од позади и можеш да га повучеш толико да се види барем пола зупца, сва та ме'аника је зрела за замену.

I jel neko ima ideju čime bismo mogli da glačamo te naše felne da malo poprime hromiran izgled???

Ne bih da je farbam. Možda postoji neka tkanina, folija, npr ona folija unutar paklice (pljuge)...?

Ако су ти фелне већ ољуштене од лака, а хоћеш да ух глацнеш, потражи у првој фарбари "Пазол" пасту. То је обична паста за полирање, па земи крпче и дај му га по трљању фелне. Ако имаш филцану шајбну на нечему што се окреће, лакше ћеш и боље да обавиш тај пос'о.

Da i motor neka ti stoji na štenderu dok to radiš. :takoje:

Е није тако. Управо треба да буде оптерећен онолико колико је у вожњи. Ако га затегнеш "на празно", када га после оптеретиш, ланац ће бити претегнут и трпеће, али и лежајеви вратила на коме је ланчаник и онај на задњем точку. Због геометрије ослањања, посебно на ендуро/супермотард мотоциклима са дугим ходовима задње виљушке, затегнутост ланца се мења (осим ако не возите ону "Бембару" 450-Икс или како се већ зове. А ланац је најзатегнутији када су у линији предњи ланчаник, осовина задње виљушке и задњи ланчаник.

• Drug Član, 370 postova

Pravo da vam kažem meni je bitno da prednja bude fiksirana za asfalt a zadnja nek kliza koliko oce,kad mi bzde riknula tadnja skroz stavljam mishelin prednju cu jos malo da teram i nju cu zametiti sa istim modelom miseljina koji isplaniram i za zadnju.

• Drug Član, 370 postova

Da,tačno ako se zategne dok je motor na stenderu tad lanac može više da se isteze,oa kada se spusti i optereti onda to baš zateže i može svadta da strada,..

Bolje da bude malo opušten nego bas dotegnut.

Pravo da vam kažem meni je bitno da prednja bude fiksirana za asfalt a zadnja nek kliza koliko oce,kad mi bzde riknula tadnja skroz stavljam mishelin prednju cu jos malo da teram i nju cu zametiti sa istim modelom miseljina koji isplaniram i za zadnju.

Da kliza koliko oce auuu, i bolje sto nisi toliko klizao pa ne znas....

Evo slicice:

Namrgodjen ili tuzan zavisi koji far gledate levi ili desni.

http://www.dodaj.rs/f/3v/sM/481oIsVE/farmrgod1.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1q/hF/2ocdnaHQ/farmrgod2.jpg

Pulser costume made:

http://www.dodaj.rs/f/d/X1/4EQBoQrM/dijaman1.jpg

• Podržavam 1

• Drug Član, 370 postova

Hahahahahah, ovo je smejurija živa haahaha.

Ne stoji to nikako na motoru.

De nisam klizao,sinoć vozio po najvecoj vodurini,nego sam naučio da iskontrolisem,a u krivine idem baš sporo jer znam kakve su gume,zadnji mi bas cesto kliza a prednja mi je samo par puta al je bilo baš opasno i ipak sam uspeo da ne padnem,samo zato što očekujem da će da prokliza i kocim pred krivinu.

Pogledaj na predhodnoj stranici ne znam dal pre dve il 3,danas sam postavio slike od sinoć,da vidiš kolko je bilo mokro i nisam pao.

• Drug Član, 370 postova

Posto sinoc nisam uspeo da ubacim slike preko fona,evo sad preko laptopa.

To su slike sa vecerasnje voznje,logika mi rece da nije bas logicno voziti po kisi,al zelja za voznjom jee bila veca 1lol.gif

post-31778-0-62855800-1424705500_thumb.jpg

post-31778-0-63487400-1424705516_thumb.jpg

post-31778-0-13171900-1424705558_thumb.jpg

post-31778-0-59426500-1424705571_thumb.jpg

post-31778-0-96661600-1424705614_thumb.jpg

1moto3.gif1zdravo.gif

Pljustala kiša ko iz kante,jedini sam bio na motoru,nikog nisam video,svi se uvukli u kuću...

• Drug Član, 370 postova

Pa dobro, svakako neces po kisi ići negde daleko,i svestan si sposobnosti svog motora da znaš da ne možeš da letis po kisi :Mina:

Pa dobro, svakako neves po kisi ići negde daleko,i svestan si sposobnosti svog motora da znaš da ne možeš da ketis po kisi :Mina:

Ma dobro ja sam naveo primer meni nije padala kisa, vec je naglo poceo ispred mene auto da koci zbog velikih rupa na putu i ja kad sam poceo da kocim sa ovim usranim gumama poceo da klizam... Ali dobro se zavrsilo...

Planiram ovu al mnogo mi skupa :D.

http://www.motobox.rs/continental-moto-gume/supermoto-gume/product/view/32/369

Sta mislite za koliko mogu da prodam zadnju, ko nova jos dlacice ima. 1hej.gif

ahahahahahahaa....:lol::lol::lol:

koliko si lud...genijalno :takoje:

to je to, pogotovu pulser custom made :lol:

• Drug Član, 370 postova

E te sam i ja Mile mislio da uzmem,jesu problem pare,ali brate kad već kupujem,onda da kupim nesto sto dobro lepi i duze traje.

Ne znam stvarno kolko para možeš da dobiješ za nju,ja bi stavio cenu 3000din pošto je bas nova,pa vidiš kako ide,ako nema potražnje onda smanjis cenu.

@Zorge

E da zaboravio sam to da napomenem, da se povuce rukom lanac unazad i ne sme se videti vise od polovine zubaca.:ups:

Primljeno k znanju ali koji god tutorijal da sam gledao svi kazu da motor bude na stenderu pa se onda zateze lanac. I da, nikako ne sme da se pretegne jer dolazi do s**nja.

@MileM

Pa nije ti skupa ta zadnja, msm kvalitetna je ako nista drugo.

Ta i ona savina za oko 6000 i eto ti obe za 13000 i nesto :D

Ne znam za koliko bi mogla da se proda, ali msm ne mnogo.

E a video sam da je neki lik oglasio na KP za 35 evra :lol:

• Drug Član, 370 postova

Da oglasio za 35e ali je guma prešla više od miletove a i neće je prodati za te pare.

Ja sam imao ponudu i orednja i zadnja pireli diablo za 45e mi davao čovek u solidnom stanju istalo dosta šare,al nisam hteo polovne.

Ali pre bi kupio te dve polovne nego ovu novu <_<

Pa zato i kazem, nema sanse da je proda, iako msm da je skoro pa isto stanje bila ona nova ili vozena 5000 km, ne trosi se nikako :lol:

U pa to ti je bila super cena, posto kazes da su bile ocuvane.

Ono jeste, novo je novo.

Ispod 13500 tesko da mozemo da sastavimo nove patike za nasu makinu, mada i to je dobra cena :aha:

• Drug Član, 370 postova

Pa bile su prešle 7-8 'iljada te gume i slupo čovek motor,pa prodavao delove,gume su bile na 60% šare al stare 4 god,nisam hteo da rizikujem,a i guma ima rok trajanja,posle nekog vremena izgubi svojstva i postane lošija nego dok je nova,mada bilo koja poznatija marka gume stara i 5,6 godina je bolja od ovih nasih,al sta da se radi,...

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: u potrazi

Iznenadio bi se kakav je auto,samo sto nisu poznata marka,u Koreji se pravi,pa i nemaju neku cenu,ali su kvalitetni

Бате, "Даихацу" је "џапаниз" марка и то најстарија од данас познатих јој земљака. :zvizduk:

А мој глас иде за "Пулсера". :moto3:

eto vidis koliko je poznat kad sam nacuo da je iz Koreje,al isti su to "kosooki" ljudi :D

vozio sam Apollo,skakao sa sa njim do metar visine,zvuk,brzina itd.,sve mi se svidja..ali sa pulser i qinqi ne znam,morao bih pogledati pa proceniti :)

vozio sam Apollo,skakao sa sa njim do metar visine,zvuk,brzina itd.,sve mi se svidja..ali sa pulser i qinqi ne znam,morao bih pogledati pa proceniti :)

Ma sve su ti to dobri motori, neces pogresiti sta god da uzmes :takoje:

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: u potrazi

Ma sve su ti to dobri motori, neces pogresiti sta god da uzmes :takoje:

onda izabrati najjaci :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja