Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Apollo

Recommended Posts

• Operater, 77 postova
  • Motocikl: Apollo RX 250cc

Pa zar nije supermotard? 1jee1.gif pozz svima nisam bio dugo ovde na diskusiji ali pratim temu.

Nego htedoh reci ko se ono zalio da mu otpadaju neki sitni delovi da je meni pre mesec dana otpao auspuh pri 100kmh 1lud.gif pa vi gledajte.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• zaludan, 383 postova

@Furian

Pa tebi otpadaju vitalni delovi meni za sad jos uvek sporedni ne tako bitni.

@Zorge

Pa ako imas visak kilograma 100+ i ako vozis suvozaca procuri ti amortizer, opet ako si lagan pojede ti se guma nije meni zbog gume nego zbog lanca zato sto jede sraf tj. sraf jede lanac.

Kao sto rece provokator tu ide tvrda plastika slajder a oni stavili gumu usteda sta li vec.

Sad ko ima mogucnosti lepo bi bilo da gumeni zameni plasticnim slajderom i da stavi roler/zatezac lanca i onda je resio sve probleme.....

• Drug član, 3087 postova

Свеједно - ланац при нормалним режимима не сме да струже по задњој виљушци, па макар клизач био од криптонита.

Ја сам клизач некоћ правио и од метала (2мм лима), па га је ланац интензивно тестерисао, све док нисам поставио одговарајући амортизер.

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Gilera Runner 180

Masstehnik jednako smejurija jebes mi sve ima da im odem sa puskom tamo i nacestitam mile nove godine ne znam gde su skupili onoliku gomilu degenerika na jednom mestu. Za sada nemam srece ali kopam pa valjda ce nesto da naidje.

@Provokatoru ako dodje do toga microprekidac je tvoj po promotivnoj ceni :)

@Zorge drzacu te jos malo u neizvesnosti dok ne nadjem usb kabal za telefon pa ce slika da ti kaze vise od 'iljadu reci

@ Skemba opet apelujem ajde ako ti neces da das broj od tog Apola evo tebi moj broj pa sklopi ti jednog kako valja. ::):zbunjen:

Mada vidjao sam jednog Apola u PA moracu pod okriljem noci da obidjem Strelu i maznem mu agregat :lol::lol: Dunja nisam mislio na tebe :zvizduk:

E izvinite nije me bilo duze vreme, zao mi je zbog tvog apolla, neka se javi kome jos treba broj od tog apolla saljem na pp da ne eksponiram broj ovde da bas svi vide. Pozdrav svima.

• Svrati ponekad, 154 postova

Aj kada ste poceli da kacite da i ja pohvalim jedan pristojan rad, slucajno video u oglasima... :moto3:

Ps ducky590 coece smanji malo slike :zdravo:

post-1779-0-95816400-1311687517_thumb.jpg

post-1779-0-38678700-1311687525_thumb.jpg

post-1779-0-57042600-1311687531_thumb.jpg

• Drug član, 967 postova
  • Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N

slike gledajte tako shto kliknete na nju desnim klikom i onda levim na "open link in new tab" (chrome) ;)

tad nema veze kolika je velichina slike jer je uvek u full screen-u

inache ducky, odlichan posao...samo shto ja ne bih ja jedino ostao na jednobojnim felnama (crnim recimo), sa crvenim reflektujucjim trakicama u tom sluchaju

• Operater, 77 postova

To Zorge što kažeš za lanac meni isto struže po tom klizaču na viljušci čak i kad je pod teretom ali mi nije pojeo gumicu još uvek i stigao do šarafa.

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Kle

interesuje me da li se isplati kupiti Apolo RX 250.Ja prodajem mog keeway x-ray sa kojim sam prezadovoljan ali doslo vreme da se kupi veci motor.

Citao sam da su sa apolom vecina ljudi imali raznih problema pa sam hteo od forumasa savet da li se isplati uzeti nov Apolo RX 250.

Unapred zahvalan Nikola

• AMATEUR, 293 postova
  • Motocikl: Ma svasta:)

interesuje me da li se isplati kupiti Apolo RX 250.Ja prodajem mog keeway x-ray sa kojim sam prezadovoljan ali doslo vreme da se kupi veci motor.

Citao sam da su sa apolom vecina ljudi imali raznih problema pa sam hteo od forumasa savet da li se isplati uzeti nov Apolo RX 250.

Unapred zahvalan Nikola

Istu nedoumicu imao i ja kod kupovine,znao sam samo da zelim supermoto fazon u okviru budzeta od 1000E i uradio sledece:

Apolo mi je bio broj 1 a Pulser 2 izbor, zasto sam kupio ovaj drugi? Iskustva drugih na forumu su me na to navela, iako mi je Apolo lepsi,robusniji,za moju visinu 194 prikladniji ja sam izabrao Pulsera 200 zato sto su iskustva ljudi koji voze ili su vozili Quingqi 200 bila uglavnom pozitivna te me je to nateralo da prelomi Pulser (koji je 99% kao Quingqi) jer nisam zeleo da i ja na prvom motoru osetim da sam pogresio u kupovini, da se pokajem.... Vec sam na blizu 1500km sa Pulserom i nisam se jos pokajao1moto3.gif

Ukoliko zelis da probas Pulsera ti se javi na pm(Jagodinac0takoje.gif)

• Drug član, 3087 postova

Ја бих Икс-Реја "китовао",а ако ни то није довољно, накалемио неки други 4Т 125-150-200 кинески мотор, какав може да се купи на У-беју.

• U prolazu, 13 postova
  • Motocikl: Аполо 250 ер-икс

Мало сам се за викенд играо, па да вам представим свој рад :)

SorJU_reimg035.jpg

ofzN3_reimg036.jpg

Njr3B_reimg038.jpg

GCMDl_reimg034.jpg

UdSZO_reimg037.jpg

Прихватам било какве идеје или конструктивну критику, па чак и похвале ;)

• Advanced Member, 1981 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Men'se svidja 0takoje.gif Seduste je pun pogodak!

Poskidaj originalne nalepnice, dodaj jos crvene ali ne ovako preko cele plastike vec onako... Manji neki komad, da isprati neku od linija :) I crvene trake na felne. I to bi bilo blizu onome sto sam ja "planirao" raditi na svom primerku.

EDIT: Ubih se trazeci slike Ducky-evog motora koje su zapravo na ovoj strani :D Na tako nesto mislim...

Promenio član Gliga

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

Ozbiljno razmisljam o kupovini Apolla, pa me zanima da li bi neko od vlasnika Apolla iz Beograda hteo da mi izadje u susret - da mi pokaze uzivo motor i da mi kaze na sta da obratim paznju prilikom kupovine?

• Operater, 77 postova

Ja nisam iz BG rado bih dao da isprobaš motor ali ozbiljno razmišljam o prodaji mog vreme je da se predje na nešto veće. Pa kad isprobas apolla javi se ako si zainteresovan za neku trgovinu.

I za mog nemoraš da obraćaš pažnju prilikom trgovine samo pročitaj temu i videćeš sta mu je falilo sve i kako je popravljano 1hej.gif

• Drug član, 967 postova

ista varijanta i kod mene...ako te put navede u NS, slobodno se javi da probash...i takodje mislim da predjem na neshto jache, tako da je mogucja i prodaja...

inache, preshao sam sa drechavo zelene na crvenu...ovo je samo pochetak...

ve1fF_gggis.jpg

• Drug član, 967 postova

purebg, stvarno, samo kad bi skinuo te nalepnice, stavio crvene reflektujucje trakice i po meni stavio prednji platobran kao na mom, bio bi savrshen! koliko te koshtalo presvlachenje sedishta?!?

• Zainteresovan, 863 postova
  • Motocikl: R1200GSA

@Furian i zlig0r:

- Hvala momci, nadam se da ce me sledeceg ili narednog vikenda put naneti u NS (ako bude neka dobra svirka u Route-u ili slicno ;)), pa da se vidimo. 0takoje.gif

• Drug član, 967 postova

inache, ako ti na satu pihe 5050km, preshao si manje, jer sat laze jer je mincan za vecje tochkove! npr, na put od 65km, meni pokaze 80ak, a celoj ekipi 65...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja