Skyrunner 5030 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Flip up kacigu Scuberth odlicno ocuvana velicina L Kontakt 064/189-0000 i 064/2974994 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 14, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Al se oglasi , svaka ti cast . Daj nesto jos : cenu , za koji obim glave , stanje vizira .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa je velicina L, to je 59-60 cm, u odlicnom je stanju i vizir takodje nema ogrebotina(ni jedan ni drugi), kaciga se nalazi u Beogradu i moze se pogledati Za ostale informacije javiti se na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovo je prosto neverovatno kakvih sve ponuda, a i ljudi ima, znaci nazovu me samo da mi kazu kako im se ne svidja cena i kako je ta kacuga u stvari sranje( mozda je losa firma???) itd, zato sam odlucio da ponudim neko jeftinije resenje kao sto je ova moja Nolan X-Lite kaciga, ona je laksa posto to nekima smeta kod Shuberta(iako mu je tezina normalna za Flip-up kacigu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam da ti poosaljem pp ali ti je sanduce puno ! Kaciga izgleda dobro , ali je za mene suvise svetla(mislio sam da je tamnija siva boja) Interesuje drugara isto sa foruma, ZekaZmaj.! Ako ti odgovara mozes da se javis njemu na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo mi je puno poruka odjednom pa se napunilo sanduce, izvinjavam se. Sad opet ima mesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Cena 220€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem novi motor pa mi trebaju pare, tako da je cena do kraja nedelje 200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Jul 4, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam provalio sta sam napisao u naslovu Znaci nije kineski Shubeth negoli Shuberth Concept i to u super stanju jer sam se jelte preracunao mislim kupio sam kacigu koja moze sve i Jet i Full face ali posto ne vozim BMW za duge staze, to mi je malo tesko za moja nejaka pleca, pa nije ni nosena nekoliko puta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Septembar 5, 2009 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa jel prodata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodata, moze se pogledati probati i provozati u Beogradu svaki dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Docekala je sezonu zapakovana na polici, ko je zainteresovan moze da se javi na 064/297-4994 ili 064/1680321 (kao i na PP) Meni ne treba ovaj tip kacige(kakav danak neiskustvu ;D, jedino mozda kad budem jedno 10-20 godina stariji pa sednem na endura Za sad moze zamena za kros kacigu novu ili u slicnom (odlicnom) stanju, Arai, Shoei ili Vemar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 9, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Dai je prodata ona Nolan x-lite bela sa onim dzokerom? Koja je velicina u cm? I koja je cena za nju,ako je jos aktuelna. Hvala pozz.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem je i ja i testirao sam je i na hayabusi i na varaderu! Preporuka za kacigu! Moja je crne boje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze i niza cena za 20 evra Kaciga skoro uopste nije nosena jer mi naprosto ne odgovara za motor koji vozim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 14, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj koja je aktuelna ,shuberth ili nolan???? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano Jun 14, 2010 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Obe, a i jednoj i drugoj je niza cena za 20evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...