Jump to content

Moto Zajednica

Jeftin akumulator od 4 ampera

Recommended Posts

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Imam jedan kineski akumulator koji me je sluzio 4 sezone i sada je crko skroz, ne moze ni da zavergla. Taman se razmisljam da  prodam ovo moje magarence a sve neki sporedni troskovi pa bih zeleo da prodjem sto jeftinije.

Gde mogu da nadjem naj jeftiniji akumulator od 4 ili 7 ah? Kvalitet mi u opste nije bitan, potreban mi je samo da izgura ovu sezonu.

Gde mogu da nadje nesto tako? Pitao sam u jednoj radnji i on je oko 2200 sto je mnogo. U jednoj u Pirotu Vartin je oko 1600. Ja sam prosle godine kupio neki za manje od 1000 dinara koji je tacno izgurao godinu dana  ;D ali ta radnja se je zatvorila. Ako znate tako neku radnju u Nish-u ili Pirot-u kazite ili posaljite pp zbog reklame.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 275 postova

Kod akumulatora ti je kao i kod žena, možeš da je imaš jako dugo, a može da nevalja već u startu. :D

Akumulator može da rikne nakon 3 dana ili čak i odmah da ne radi, a može da te služi godinama !

Zato je bitno da imaš nekakvu garanciju pa barem da si neko vrijeme siguran.

Ja sam bio kupovao Unibat i nekad sam bio zadovoljan, ali ipak u većini slučajeva sam popušio.

Čak mi se desilo da sam ga tri puta vrećao i mjenjao za novi i to odmah nakon dva ili tri dana, dok nisam naletio na jedan koji je izdržao "6 mjeseci".

Sad imam Vartu i da kucnem o drvo ( dok ovo pišem lupam se po glavi  ;D ), imam ga već drugu sezonu.

Kod akumulatora ti je kao i kod žena, možeš da je imaš jako dugo, a može da nevalja već u startu. :D

Akumulator može da rikne nakon 3 dana ili čak i odmah da ne radi, a može da te služi godinama !

Zato je bitno da imaš nekakvu garanciju pa barem da si neko vrijeme siguran.

Ja sam bio kupovao Unibat i nekad sam bio zadovoljan, ali ipak u većini slučajeva sam popušio.

Čak mi se desilo da sam ga tri puta vrećao i mjenjao za novi i to odmah nakon dva ili tri dana, dok nisam naletio na jedan koji je izdržao "6 mjeseci".

Sad imam Vartu i da kucnem o drvo ( dok ovo pišem lupam se po glavi  ;D ), imam ga već drugu sezonu.

He he. Za sada radi, da kucnem u drvo. Stavio ga juce, pali ko mina. Merio sam voltazu i pokazuje dok motor radi do 15.2 volta. Da li je u redu ta voltaza?

• Svakom po zasluzi, 12424 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

A da pogledaš neke akumulatore sa želatinom, kao za alarmne centrale i UPS-eve? Mislim da im je cena do 1000 dinara?

Evo da se pohvalim ;D. Verglao sam motor dva tri puta i ispraznjivao akumulator skoro do kraja. Sada akumulator posle voznje od pola sata moze da vergla manje od 10 sek. Probacu da ga punjacem napunim do kraja. Koliko vidim ovaj unibat ce da ide na reklamaciju :).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja