wice 84 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan @bad cluster nadam se da se ne ljutis sto sam momcima prosledio link ? hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno da se ne ljutim sto se mene tice mozes ga i ovde postaviti da svi skidaju ;D ;D ;D ;D pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi link.. ;D Zahvaljujem se unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem i meni link...Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Jun 20, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih volio ako neko moze da posalje link :), trazio po Googletu, ali samo nalazim mrtve linkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih malo da tupim slova...Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samostalni jahac 2 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb 750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ako moze i meni link.... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X RAY 2 Napisano Jun 24, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd - Labudovo brdo Motocikl: HONDA TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan ako moze i meni link .hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Jun 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Moze link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari posto ne stizem da redovno pratim forum koga intresuje posaljite mi pp pa cu mu dati link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Jun 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo ali nece da otvori jel pasw adatamoto ili sam fulo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan jeste taj pass raspakuj je uz pomoc winrar koristeci taj pass.onda umas uputstvo u pdf fajlu kako da je nateras da radi.prati uputstvo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Ako se urednik neslaze sa ovim nek obrise ;D ;D ;D pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 25, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste taj pass raspakuj je uz pomoc winrar koristeci taj pass.onda umas uputstvo u pdf fajlu kako da je nateras da radi.prati uputstvo i slike I kako radi Datoteka od 8MB. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad cluster 3 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Kad je besplatno dobro je ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek da se zahvalim, uvek nesto zatreba... Licno sam skidao drugarima sutomehanicarima Autodate po netu krekovao i instalirao i nikad da mi padne na pamet da sebe radi potrazim i motodatu...Hvala iskreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise tog linka.... ako ima neko novi molio bih na PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 24, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja stalno trazim i nigde ne nalazim , ako neko ima link nek mi posalje PP ako moze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Za sad postoje dve verzije diagnostike koje su za dz ili uz donaciju. Obe pokrivaju evropske marke aprilija(samo par modela) Ducati , KTM i Triumph. Bukvalno je kao fabricka diagnostika koja ima vise opcija finog stelovanja. Aprilija, KTM i triumph sajt je www.Tuneecu.com Ducati www.ducatidiag.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 28, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Sad sam instalirao oba , ali ovaj tvoj drugi link ne radi . Ja sam za Ducati nasao preko ovog : jpl250rs.perso.sfr.fr/download999/JPDiag28.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 28, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ziv taj link za Motodatu? Ako jeste, nek neko posalje, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9994 Napisano Octobar 29, 2013 Drug član, 4482 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Sad sam instalirao oba , ali ovaj tvoj drugi link ne radi . Ja sam za Ducati nasao preko ovog : jpl250rs.perso.sfr.fr/download999/JPDiag28.zip Kod tuneecu budi pazljiv i ne menjaj nista unutar mape. Na ducatidiag nisam bio ima skoro godina dana jer ja sad koristim rexxer za programiranje fabrickih ECU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 29, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan @MaliCaca Imam pitanje: Na TunECU nisam nasao mapu za Pegasa, da li znas gde to mogu da nadjem? A da, verovatno nisam dobro proucio pa mi nije bas jasno da li moze da se poveze preko USB porta sa motorom? Jos jedan apel za link za Motodatu Pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 29, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @Urban Cruiser : Moto date nema ni za zivu glavu. Pre cu ja da kupim Laverdu 1000 nego da nadjem moto datu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...