u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan trenutno su mi na umu Suzuki Bandit 400 ili Kawasaki Ninja 250... sad mi samo treba vase misljenje i saveti, tako da, izvolite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 11, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je da pazariš nešto od 500ccm Bandita 400 ima na prste jedne ruke radnika u pilani da izbrojiš a ninja 250ccm će ti dosaditi za jednu sezonu Moj drugar je sa ybra 125 prešao na ybra 250 i u roku od 6 meseci se smorio za 10-ku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam tako nesto razmisljao ali nisam bio siguran dali ce biti preteran prelaz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB500 ili suzuki i kawa u toj klasi koji je još povoljniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan trenutno ne znam sta mi je pa nesto vise tezim plastikama...treba mi nesto sto mogu i po gradu (citaj varosici) i sto moze na duze puteve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj trenutno ne znam sta mi je pa nesto vise tezim plastikama...treba mi nesto sto mogu i po gradu (citaj varosici) i sto moze na duze puteve. Onda Ge-Pe-Zejac pesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan hmm...twin parallel, 498ccm, 43kw, 176 kila, proizvodi se crveni i sivi... jel bi on mozda bio previse visok za nekog ko je 170? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 11, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kompaktan model, trpi i kraće noge od 170... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosli su i drugi predlozi, trebaju mi opcije kojima cu se ubijati sledecih nekoliko meseci ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan za koliko prodajes? (i hoces ga imati do sledece sezone) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan CB 500 ali od 1997. godista sa diskom i napred i pozadi,60 ks,sigurno naj 500 u klasi!mada i gpz hvale kao dobar izbor! probas oba pa uporedis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metodius 0 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate bilo koja 500tica da uzmes neces da se poje**s kako sto bo uradio kad bi uzeo 400 ili 250. Mislim da su ti ovi ozbiljniji motori, primer gs500, er5, gpz 500. Ali mislim da kupovina motora je krajno subjektivna stvar i moras to da sam uradis. Meni je bitno da je motor sta moze vise u sredini izmedju ekonomican, brz,i lep i pouzdan. Nesto kao sve BMW-ovo hahaha mozda takav i ne postoji ali sto blize to bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan dobri su definitivno, sad sam overio specifikacije to je jedna polovina moje potraznje, tacnije naked. sad ideje za sport? (plastikaneri) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan evo ti, ja prodajem GPZ-a. dam ti ga za manje pare nego sto sam trazio ;D ma CB ili GPZ, ali posto si rekao da si tu oko 170cm visok, gpz je pravi izbor za tebe, jer je motor prilicno nizak. a i gpz ti je bolji od cb-a zbog vece zastite od vetra... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Maj 13, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan uzeo bi ja sada da imam para pa bi pustio da odmara do sledece sezone jer hocu da odvozam hondu ovu sezonu ali do sledece sezone nista od kinte a ja uvek gledam mnogo ranije da znam otprilike kako i sta i koji motor ce mi najvise odgovarati. (ne valja zuriti sa ovakvim stvarima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ljudi predomislio sam se, ipak cu ja postepeno po kubikazi, nebi previse da se igram. tako da je onda sledeci korak 250. sad gledam Hyosung GT250R i Kawasaki Ninja 250. sta vi mislite o ova dva motocikla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ljudi predomislio sam se, ipak cu ja postepeno po kubikazi, nebi previse da se igram. tako da je onda sledeci korak 250. sad gledam Hyosung GT250R i Kawasaki Ninja 250. sta vi mislite o ova dva motocikla? batali bre 250. ja sam pocheo sa 250 a pre toga sam nauchio da vozim na 125 2t tdr yamaha i posle 3-4 voznje se zarazio skroz kupio motor od 250 i prodao ga posle 1 godinu. Sad vozim 500. Ne kenjaj uzmi 500ccm GPZ ima da se nadje za male pare kao i CB 500 kao i GS 500. To dal je prejak motor je u glavi a ne u kubikazi. Ako si lud poginucesh i sa kineskim skuterom ako si pametan mozeh hayabusu ceo zivot da vozish. Sve je u glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, u zadnje vreme sve nesto vise i vise vuce pri plastikama...samo nema bas i neki izbor od 500 kubika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ne znam, u zadnje vreme sve nesto vise i vise vuce pri plastikama...samo nema bas i neki izbor od 500 kubika... Jel ce motor da ti sluzi za grad ili za rad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4888 Napisano Jun 5, 2009 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je Diversion 600 u S ili N varijanti. Dovoljno mali i lagan za prvi ozbiljniji bike, a dovoljno veliki da ti se ne omali brzo i mozes sa njim i na kraj sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Promeni izbor u enduro motor, imas i grad, i put i pravo resenje KLE 500 Malo odrzavas, on to lepo ume da vrati , ne mislis o njemu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 5, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je problem kako decko da sedne na KLE, odnosno da sidje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ne odgovaraju mi ni supermoto ni cross varijante radi visine. sad trenutno gledam sportake. motor mi treba i za po gradu i za putovanja, uopste mi ne smeta ako je neudoban, lako se ja naviknem. sad gledam da uzmem neke full oklope za sledecu sezonu ali u klasi od 500 kubika su najvise naked motori koliko sam ja primetio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14733 Napisano Jun 5, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan probaj sa cbr 500 f mislim da je takav vozio moj drugar ranije. trbalo bi da ti odgovara. nije preterano jak ni neudoban. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan e ne mogu nigde da nadjem podatke o tom motoru. jel bi bio problem ako bi neko postavio bar nesto? neki kratak tekst i koju sliku ako moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...