PROFILER 76 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ok, puno ljudi, motora... U klasi 1000 bilo par padova, nova R1 posle par odvozenih krugova otisla u box, zna li neko o cemu je rec, kvar ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se malopre vratih iz Vrsca trke su bile odlicne i veoma posecene.ucestvovali su razni motori od novih do onih starih pedeset godina.evo sa par slika i da vam prenesem delic atmosfere evo i mene sa pobednickim motorom u klasi 600 inace taj motor je vozio Marko Stosic iz beograda dok je njegov cale Bane vozio u klasi veterana starog tomosa. bane vrsi provere pred start potom daje sinu instrukcije i Marko odnosi pobedu kao sto smo i ocekivali i naravno mama prva cestita sinu pobedu a onda se Bane malo provozao za svoju dusu u trci veterana evo malo i kako su balanseri vezbali za trku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ok, puno ljudi, motora... U klasi 1000 bilo par padova, nova R1 posle par odvozenih krugova otisla u box, zna li neko o cemu je rec, kvar ili? Nisam sigurtan ali mislim da je to motor koji se takmicio u hepening klasi ali su morali da startuju i u regularnoj klasi da bi im priznali bodove. Verovatno je lik startovao i posle par krugova "odustao". Bili su i forumasi iz MCM Racinga. Dobro voze momci nema sta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se tek sad dohvatio kompa... stvarno je bilo odlicno, i bolje nego sto sam mislio da ce biti Happening 1000, 20 motora, kao ranijih godina Tada jesam bio mali,ali secam se Novog Sada U 125, mali je bio strasan... U 600 me je odusevio pobednik, koliko sam ukapirao on je moje godiste, 90-o i vozio je u Juznoafrickoj Republici, ja sam do sada samo jednom cuo za njega, i veoma me je prijatno iznenadio, Vidic je bio drugi... Hiljadarka najzanimljivija, Sone, Zeljko, Kule ako nekome znaci Sve u svemu, odlicna trka bez mnogo padova sto je najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U 600 me je odusevio pobednik, koliko sam ukapirao on je moje godiste, 90-o i vozio je u Juznoafrickoj Republici, ja sam do sada samo jednom cuo za njega, i veoma me je prijatno iznenadio Marko je ziveo u juznoafrickoj republici,jer mu je cale radio tamo pa su se vratili i nastavio je da vozi kod nas ,a inace je dosta vozio po inostranstvu. evo njegovog profila http://www.srg.rs/markostosic/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovac je bogatiji za jos jedan pehar. Nikola Ljumovic (PATKOV sin).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za "klinju", to je kad neko na vrijeme krene. Da ima srece, pa da mozemo gurnuti jednog od tih klinaca u onaj Red Bull rookie cup. Klinac je iz HR. Vugrinec.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 17, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovcani nek` je sa srecom. Da bude toga jos I VISE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Maj 17, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je stvarno super! Inace nisam ljubitelj velikih brzina ali ono sto sam video danas stvarno podize adrenalin Inace, klinja koji se takmicio u klasi 125 ima 10 godina i mislim da ga ceka svetla buducnost u ovom sportu Imam gomilu slika, ukljucujuci i neke krupne planove sa izbora za miss ;D previse sam umoran da ih sad smanjujem i kacim na internet, pa cu to uraditi sutra kad dodjem sa posla .. casna pionirska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SBK 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SBK 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SBK 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Balša Zorić (Divlji) 2. Vladimir Stanić (Tintor) 3. Vojislav Milanović (STS rejsing) Klasa 1000 kubika, hepening: 1. Dragan Ljubinković (Markos rejsing) 2. Saša Dudaš (No limit) 3. Ivan Milenković (Katapult) Klasa 125 kubika: 1. Nikola Ljumović (Koton super bajk) 2. Nikola Stanković (Moto bel) 3. Đorđe Jovanović (Dijamant) Klasa 600 kubika, SP: 1. Marko Stošić (Srbija rejsing grup) 2. Veljko Vidić (Markos rejsing) 3. Zoran Jovanović (STS rejsing) Klasa 1000 kubika, Štok sport: 1. Nenad Petrović (Divlji) 2. Željko Staničić (Dijamant) 3. Dragoslav Perišić (Dijamant) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Al' ovaj crveni K4 ima dobar oklop. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jedna ispravka na plasman u 125. Drugi je Nikola Milutinovć, a ne Stanković. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Patak sve cestitke tebi i tvom sinu. Motor ide bruka dobro, a mali vozi extra. Samo napred, buducnost je pred njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Matori Aca iz Cuprije sa 57godina uzeo dva pehara!Hepening 3 mesto i SP takodje 3 mesto! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ok, puno ljudi, motora... U klasi 1000 bilo par padova, nova R1 posle par odvozenih krugova otisla u box, zna li neko o cemu je rec, kvar ili? Da se pohvalim... to je moj sugrađanin Dragan Ljubinković - Ugljo. Odavno nije vozio, a nakon pobjede u "hepeningu" bila mu je duša u nosu, nije imao snage da završi trku. Taj momak je odličan na trkama ubrzanja, trostruki je finalista i dvostruki pobjednik u Slavnonskom Brodu ( nagrade su bile po hiljadarku evrića ). Šteta što se Vršac poklopio sa Batajnicom, sigurno bi i tamo imao dobar nastup. Vidić je promašio kočenje, pa je Stošić, lakše nego što je očekivao, došao do pobjede. Još dvojica, Sale i Duško, su vozili hepening, pravili su dobra vremena po krugu, ali nisu uvozani ( ovo im je prva ovogodišnja vožnja, nisu se vozil ini po ulici ) pa su rezultati mnogo lošiji nego što oni mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Patak junior jurisa ka pobjedi, BRAVO BRAVO !!! Odlicna borba i voznja! Bilo je napeto, evo slika, poredjane su hronoloski: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nas kolega forumas nije imao srece sa zadnjom gumom Inace je dosta dobro vozio, steta A tu je i ekipa sa Triumph-om, pripremali smo ga kod Malog Cace na rostilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jos koja slika. Imam ukupno oko 400 komada pa sam izabrao jedno stotinjak i postavio u galeriju: http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/Vrsac%202009/?albumview=slideshow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Maj 19, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Trke su bile extra .... organizacija je bila super i treninzi a i trka su bukvalno u sekund poceli po planu i programu. Sto se tice ZADNJE GUME (na kawi sa brojem 301 to vam je danijel McM-Racing Deni ) tako vam izgleda nov michelinov slik medium nakon 3 treninga i jedne trke (oko 70 krugova) ) ..... izdrzala je guma treninge i prvu trku i mali je zavrsio na cetvrtoj poziciji ali je vec sa skoro gotovom gumom morao da startuje u klasi 600SP i da odvoza minimalno 1 krug po pravilniku ali se toliko "nalozio" na jednog ispred sebe i dok ga nije obisao nije se smirio....dzabe je bilo mahanje i pokazivanje da stane vise jer je postalo vec opasno ....konacno je sam primetio da je guma gotova i morao je da stane...ludak ) a ja......sam u 9-om krugu odustao...crko sam ... preforsirao sam se na treningu i jednostavno nisam mogao vise....jbg godine ;D.....slaba kondicija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SBK 0 Napisano Maj 19, 2009 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan SLIKE SU EKSTRA DOBRE BRAVOOO ZA TOJ STO GI NAPRAVIL ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde imate jos 576 slike sa trke http://www.sliki.com.mk/showgallery.php?cat=603 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke mladjem Patku i da nastavi jos bolje iz trke u trku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...