brankoWW 0 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Eto dosao i taj dan...skoro sam spreman, uskoro krecem, nadam se da nam vreme nece pokvariti dobru zabavu, zato odoh oko zrenjanina da oteram oblake a vi ljudi dodjite, svi ste dobrodosli!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idem danas da izvidim situaciju pa javim kakvo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Evo malopre sam se vratio sa motela, juce smo sve postavili, pivo se vec toci, a ima i sunca Ocekujemo vas u velikom broju, poceli su ljudi vec da pristizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cekam caleta da ga ubedim da ide sa mnom. Provozao sam se vec ali nisam ulazio posto je bilo 12 sati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kada dolazim iz melenaca, kuda do mesta odrzavanja susreta? P.S. ako moze malo objasnjenje tipa skreni levo pa 3 ulice desno (posto ne znam kako se koji deo grada zove) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako, najlakse ti je da ides obilaznicom prema ulici Cara Dusana, tj. levo na kruznom toku. I tom ulicom ides do trece raskrsnice gde skreces levo. Na cosku je drvara neka. I tom ulicom samo pravo i posle krivine ti je motel, videces iscrtano na putu "MOTO". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ubedile me zmajčice - dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan alo ti iz toxsik sitija, pa gde si danas??? uh ja se smrzoh nacisto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan alo ti iz toxsik sitija, pa gde si danas??? uh ja se smrzoh nacisto treba od vukova da nauče kako se organizuje skup - nismo ni ušli proveli smo se u Zrenjaninu i vratili pravim putem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2880 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2780 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa lokacija, srdacan docek, odlicna klopa i leeeepo vreme - malo li je ? Jeli smo raznih pasulja za zivota i na susretima ,ali smo bili jednoglasni - ovakav pasulj se retko jede. Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup,sve je odlicno organizovano. Svaka cast. I pored hladnog vremena smo se odlicno proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoli 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa Dragicom, samo da je je bilo malo toplije :-\ ,inače sve ostalo je bilo odlično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan svog tog loseg vremena ne bi bilo da je bjelica krenuo na vreme da pije salu na stranu, predivan ambijent, pripremljeno za hiljadu motora, sve uradjeno bas onako kako treba, a pasuljcina, ljudi to se retko kad proba, prosto neverovatan pasulj. malo je ljudi nazalost bilo, a oni koji su dosli stvarno su se ok proveli. organizator je vise piva podelio nego sto je prodao, ili mi se samo tako cini. u svakom slucaju stvarno lep skup. svaka cast momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan alo ti iz toxsik sitija, pa gde si danas??? uh ja se smrzoh nacisto treba od vukova da nauče kako se organizuje skup - nismo ni ušli proveli smo se u Zrenjaninu i vratili pravim putem Mislim da je bio bolje organizovan susret od vukova,a o lokaciji da i ne govorimo koja je idealna za moto susret,e sad sto je bilo lose vreme to je druga stvar.Mislim da broj ljudi nije merilo za kvalitet susreta.Meni je bilo odlicno i nadam se da ce sledece godine imati vise srece sa vremenom Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bio bolje organizovan susret od vukova,a o lokaciji da i ne govorimo koja je idealna za moto susret,e sad sto je bilo lose vreme to je druga stvar.Mislim da broj ljudi nije merilo za kvalitet susreta.Meni je bilo odlicno i nadam se da ce sledece godine imati vise srece sa vremenom Pozdrav ne znam, na nas su se izdrali kod kapije tako da istu nismo ni prešli kod vukova nam ništa falilo nije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoWW 0 Napisano Maj 31, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Klek Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bio bolje organizovan susret od vukova,a o lokaciji da i ne govorimo koja je idealna za moto susret,e sad sto je bilo lose vreme to je druga stvar.Mislim da broj ljudi nije merilo za kvalitet susreta.Meni je bilo odlicno i nadam se da ce sledece godine imati vise srece sa vremenom Pozdrav ne znam, na nas su se izdrali kod kapije tako da istu nismo ni prešli kod vukova nam ništa falilo nije ;D Izdrali!? a sta se tacno desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Izdrali!? a sta se tacno desilo? 3 devojke i jedan momak u kolima idemo ka ulazu i gledamo gde bi mogli da se parkiramo - pijano biće u prsluku wrong way nam prilazi i maše rukama i urla ne možete unutra ne možete unutra - to se dešava 10ak 15 metara od rampe ok ostajemo u kolima (parkirani s leve strane na travi pre žive ograde put slobodan, prošla 2 automobila i 2 motora dok smo čekali) )i jedna devojka izašla napolje jer je videla drugaricu na ulazu i onda su joj rekli da ne može da se javi ako ne plati 200 dinara kartu i ona ih pita pa dobro ko nastupa i on joj kaže ime neke grupe i kao svi su ostali otkazali zbog kiše i kao zar ti je bitno ako ulaziš da bi se javila drugarici... da ne dužim Prorok su oni otkazali jer im je puko skup pa nisu imali kinte da ih plate tako da... nebitno u Zrenjaninu i okolini ima divnih ljudi s kojima se može družiti uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Krenuli iz Kikinde i posteno pokisli.Ali zato su nas domacini lecili sa pivom.Svaka cast domacinima, lepo nas docekali i ugostili. Pasulj je bilo za medalju. na vreme nisu mogli da uticu ali uprkos svemu smo se lepo proveli.Oko ponoc smo krenuli kuci na 12 stepeni. Sta reci, Smrzli se ko ... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos malo fotografija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je iskreno drago sto je skup dobro ispa. Moram priznati da nisam polagao velike nade u to da ce biti dobro zbog skupa u NS-u,ali kako se ispostavilo, ljudi su na kraju dosli ovamo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacini.Skup je bio odlican,uprkos vremenu,super smo se proveli. uz dobru muziku i pivo ,paljenjem gume ,pored dobrih i iskrenih priljatelja nije bilo zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je OK. Vreme hladnjikavo, nama je bilo OK. Bilo je lepo voziti se u koloni dok je bio defile i pivo je bilo OK, jos da nije bio onaj pad one dve devojke sa Hornetom u Koce Kolarova sve bi proslo idealno. OK vazno je da se nisu opasnije povredile, ta ulica bas klizi. Pozdrav i doci cemo sigurno i dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenadju 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin - Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo OK, samo sto vreme nije posluzelo, bitno da je atmosfera bila opustena, bar dok sam ja bila. Sledece godine ce biti bolje za prvi put, odlicno!!! Najviše mi se svidela majsotija čika Svrake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoli 0 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je OK. Vreme hladnjikavo, nama je bilo OK. Bilo je lepo voziti se u koloni dok je bio defile i pivo je bilo OK, jos da nije bio onaj pad one dve devojke sa Hornetom u Koce Kolarova sve bi proslo idealno. OK vazno je da se nisu opasnije povredile, ta ulica bas klizi. Pozdrav i doci cemo sigurno i dogodine. Neznam od čega su pravili te novo napravljene puteve u Zrenjaninu ali ko da je neko ispolirao. I Đure Jakšića i Koča Kolarova ko ogledalo, a da nepričam kad padne samo malo kiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...