batarus 8 Napisano Maj 8, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Na svim dosadasnjim BJB voznjama su ucestvovali Vesna i Sasha sa njihovim Kymcom, takodje i Saxi, nntom sa Aprilijom. Nikada nikoga od njih nismo morali da cekamo, naprotiv! Na nasim voznjama se dosta vodi racuna o bezbednosti tako da je putna brzina vecinom u okviru zakonskog ogranicenja. To znaci da ako tvoj skuter moze da ide 60-80kmh, ne razmisljaj o tome i planiraj polazak. JA SAM SPREMAN KO ZAPETA PUSKA!!! Motor servisiran upravo i pukao sam malo para ($&%#&!#^%#@^%#@&#) da sad ne Psujem!!! he he Samo jos malo pojasnjenja, kako ide to ja ili mi dodjemo tamo jel treba nekom da se javim-o ili kako vec??? Ima li neki organizator... kako to ide..... Videcu imam ja neku ekipicu iz Obrenovca pa mozda i njih nagovorim da idu ...bar neki!!! p.s. moj motor ide 110km/h he he!!! salim se naravno samo testirano da li i kako ide!!! p.s.2. zna li neko gde ima DOBRIH satora da se kupe i vreca za spavanje??? za dvoje.... ali za BIKERE naravno! HVALA!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na svim dosadasnjim BJB voznjama su ucestvovali Vesna i Sasha sa njihovim Kymcom, takodje i Saxi, nntom sa Aprilijom. Nikada nikoga od njih nismo morali da cekamo, naprotiv! Na nasim voznjama se dosta vodi racuna o bezbednosti tako da je putna brzina vecinom u okviru zakonskog ogranicenja. To znaci da ako tvoj skuter moze da ide 60-80kmh, ne razmisljaj o tome i planiraj polazak. JA SAM SPREMAN KO ZAPETA PUSKA!!! Motor servisiran upravo i pukao sam malo para ($&%#&!#^%#@^%#@&#) da sad ne Psujem!!! he he Samo jos malo pojasnjenja, kako ide to ja ili mi dodjemo tamo jel treba nekom da se javim-o ili kako vec??? Ima li neki organizator... kako to ide..... Videcu imam ja neku ekipicu iz Obrenovca pa mozda i njih nagovorim da idu ...bar neki!!! p.s. moj motor ide 110km/h he he!!! salim se naravno samo testirano da li i kako ide!!! p.s.2. zna li neko gde ima DOBRIH satora da se kupe i vreca za spavanje??? za dvoje.... ali za BIKERE naravno! HVALA!!! ;D Pise ti lepo na pocetku teme gde je okupljanje, videces dosta motora, gde idu svi ides i ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da je mesto za satore predvideno kao back-up za slucaj da nema mesta u zaidanim objektima! U Lomnici je prenociste zaista jeftino, tako da je pitanje isplati li se za te pare da se malretirate sa satorom. Zato zovite na vreme one brojeve iz teme i rezervisite smestaj za sebe i saputnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 8, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja sve to nego pitam jel ima nesto.....otkud znam.....Prvi put idem sa Vama pa reko mozda ima neki Vodja puta....cisto da se upoznam sa ljudima itd.... Na svim dosadasnjim BJB voznjama su ucestvovali Vesna i Sasha sa njihovim Kymcom, takodje i Saxi, nntom sa Aprilijom. Nikada nikoga od njih nismo morali da cekamo, naprotiv! Na nasim voznjama se dosta vodi racuna o bezbednosti tako da je putna brzina vecinom u okviru zakonskog ogranicenja. To znaci da ako tvoj skuter moze da ide 60-80kmh, ne razmisljaj o tome i planiraj polazak. JA SAM SPREMAN KO ZAPETA PUSKA!!! Motor servisiran upravo i pukao sam malo para ($&%#&!#^%#@^%#@&#) da sad ne Psujem!!! he he Samo jos malo pojasnjenja, kako ide to ja ili mi dodjemo tamo jel treba nekom da se javim-o ili kako vec??? Ima li neki organizator... kako to ide..... Videcu imam ja neku ekipicu iz Obrenovca pa mozda i njih nagovorim da idu ...bar neki!!! p.s. moj motor ide 110km/h he he!!! salim se naravno samo testirano da li i kako ide!!! p.s.2. zna li neko gde ima DOBRIH satora da se kupe i vreca za spavanje??? za dvoje.... ali za BIKERE naravno! HVALA!!! ;D Pise ti lepo na pocetku teme gde je okupljanje, videces dosta motora, gde idu svi ides i ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja sve to nego pitam jel ima nesto.....otkud znam.....Prvi put idem sa Vama pa reko mozda ima neki Vodja puta....cisto da se upoznam sa ljudima itd.... Na svim dosadasnjim BJB voznjama su ucestvovali Vesna i Sasha sa njihovim Kymcom, takodje i Saxi, nntom sa Aprilijom. Nikada nikoga od njih nismo morali da cekamo, naprotiv! Na nasim voznjama se dosta vodi racuna o bezbednosti tako da je putna brzina vecinom u okviru zakonskog ogranicenja. To znaci da ako tvoj skuter moze da ide 60-80kmh, ne razmisljaj o tome i planiraj polazak. Motor servisiran upravo i pukao sam malo para ($&%#&!#^%#@^%#@&#) da sad ne Psujem!!! he he Samo jos malo pojasnjenja, kako ide to ja ili mi dodjemo tamo jel treba nekom da se javim-o ili kako vec??? Ima li neki organizator... kako to ide..... Videcu imam ja neku ekipicu iz Obrenovca pa mozda i njih nagovorim da idu ...bar neki!!! p.s. moj motor ide 110km/h he he!!! salim se naravno samo testirano da li i kako ide!!! p.s.2. zna li neko gde ima DOBRIH satora da se kupe i vreca za spavanje??? za dvoje.... ali za BIKERE naravno! HVALA!!! ;D Pise ti lepo na pocetku teme gde je okupljanje, videces dosta motora, gde idu svi ides i ti ;D Pa naravno da ima, to je Dragan ili Lalajko kako vec hoces da ga zoves , veoma je bitno da mu se javis da te ima u vidu, i bez nervoze i stresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas pazite se onog mosta u Svilajncu,poznajem nekoliko njih koji su pali na njemu,tj na onim sinama. Sto se tice satora ja sinoc kupih u KG Metro-u za 1000 din sator za dve osobe,pa kolko da traje neka traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas pazite se onog mosta u Svilajncu,poznajem nekoliko njih koji su pali na njemu,tj na onim sinama. Sto se tice satora ja sinoc kupih u KG Metro-u za 1000 din sator za dve osobe,pa kolko da traje neka traje. El moze da stane spakovan u ranac da znam dal da svracam do metroa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Duzina spakovanog je oko 50-60 cm, sirina 10-15 cm,tezina 1,9 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Maj 9, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na svim lokacijama gde se ide sam bio vise puta, ko nije bio preporucujem da iskoristi ovu priliku, stvarno ima sta da se vidi. Narocito je prelepa priroda u offroad delu koji je najavljen. Jos ne znam sigurno, ali cu vam se mozda i ja pridruziti da obnovim gradivo Kad se otprilike krece na offroad deo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad se otprilike krece na offroad deo ? Pa ne znam bas tacno, ali bih rekao oko 15h. Planira se da voznja traje oko 2h, jer cemo verovatno cesce stajati zbog slikanja. Naravno, pauza na vrhu - penjemo se na oko 1200 metara visine nad morem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Idem. +2 , Rezervisao kuntanje i to je to. Bice i da se calabrcne maaaalo jagnjetina. Zvao smestaj pod 1, slatko se nasmejao covek kada sam ga pitao da li ce biti jagnjetine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Idem. +2 , Rezervisao kuntanje i to je to. Bice i da se calabrcne maaaalo jagnjetina. Zvao smestaj pod 1, slatko se nasmejao covek kada sam ga pitao da li ce biti jagnjetine. Ja upravo pokusavam, trenutno nije dostupan. Jesi li izabrao restoran Panorama u Lom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Idem. +2 , Rezervisao kuntanje i to je to. Bice i da se calabrcne maaaalo jagnjetina. Zvao smestaj pod 1, slatko se nasmejao covek kada sam ga pitao da li ce biti jagnjetine. Ja upravo pokusavam, trenutno nije dostupan. Jesi li izabrao restoran Panorama u Lom? Da. Taj. Nisam ga ni ja odmah dobio, nego se javio posle. Nadam se da si do sada zavrsio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam Zvonka i izvrsio rezervaciju. Jos da sipam corbu i,... nastavice se! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude iole lepo vreme, ja i zena idemo! Nismo opremljeni za kisu, a nemam ni torbe na motoru, tako da ne mogu nositi nista sem ruksaga (na zeninim ledjima ) Planiram da kupim bisage, ali nedostaje paaaaaaaara za nosace i same torbe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 11, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude iole lepo vreme, ja i zena idemo! Nismo opremljeni za kisu, a nemam ni torbe na motoru, tako da ne mogu nositi nista sem ruksaga (na zeninim ledjima ) Planiram da kupim bisage, ali nedostaje paaaaaaaara za nosace i same torbe.... Ako ne nameravas nista da nosis, onda rezervisi smestaj na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, hvala na savetu Danas idem kod drugara (abby i katerina sa foruma) koji je rekao da ima bisage koje su mu trenutno visak, pa ako to sve bude odgovaralo na moj shadow, nosim sator Bas ce biti sjajno kampovati posle duzeg vremena.... Ako ne, nadam se da ce jos biti mesta ako se sutra rezervise.... U najgorem slucaju - necemo ni spavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan lalajko je odlican organizator, do sada se to pokazalo XY puta i sva putovanja su bila divota za uzivanje i druzenje, ja sam isao sa skuterom od 125cc i nisam imao problema sa pracenjem ekipe tj svi su bili uvidjavni i pratili moj tempo, na cemu sam im neizmerno zahvalan svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan saxi, tesko da je ucesnicima sa jakim motorima iz te grupe bilo podjednako lepo kao i tebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Maj 13, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan +2 Ja i drugar smo spremni za pokret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Draga i ja idemo sigurno, samo da honda bude gotova :-\ .nadam se da ima mesta sad cu da zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao "Vodopad", razgovarao sa Zoranom, ima mesta prenociste sa doruckom 1500 din.-rezervisano ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad zvao "Vodopad", razgovarao sa Zoranom, ima mesta prenociste sa doruckom 1500 din.-rezervisano ;D Rekao mi je da ce dati popust na te cene, misim da ce biti oko 1200 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tja,bio je nesto zanesen..ko? sta? aha? ali dobro, vazno da ima mesta stvarno lepo izgleda , jedva cekamo! Samo da honda bude zavrsena bice to odlicno testiranje . jos rezervoar da sredim od tridesetogodisnje rdje , karburator i kociona creva..nadam se bice gotov na vreme a ako ne tu je verni emzo Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...