R.I.P. 39 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi prijatelj javio da je autobus udario u motoristu na raskrsnici ulica Vojislava Ilića i Ustaničke. Kako mi je objasnio autobus je skretao i isekao putanju motoru i da je motor pregažen od strane autobusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Веома опасна раскрсница на којој аутобуси и камионџије умеју веома бахато да се понашају и да секу. Надам се да је са возачем мотора све у реду... Иначе је раскрсница доста прегледна. Шта сад радити том идијоту што је возио бус Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan To je raskrsnica koja me je uzasavala dok sam radila u Ustanickoj i morala tuda da prolazim... Kako je prosao bajker? Nadam se da je ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, samo mi je prijatelj javio za dogadjaj. ako neko zna više detalja neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 6, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je sve u redu sa bratom bajkerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan autobus se kretao ul. Ustanička iz pravca okretnice autobusa na liniji 50 ka Plavom mostu, gde je na semaforu skrenuo ulevo u ul. V. Ilića i u visini pešačkog prelaza se zaustavio zajedno sa motorom ispod prednjeg dela autobusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Maj 6, 2009 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazila mi ortakinja tu veceras i kaze nisu nosili kacige... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj potes, od raskrsnice do hotela Srbija je definitivno crna tačka. Dosta nesreća u tom delu grada za kratko vreme. Nadam se da su kolege dobro prošle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 417 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao par minuta posle sudara, motor pod autobusom,jos uvek mu upaljeno svetlo, plastike na sve strane,gomola ljudi,hitna,opsti kolaps... Nadam se da je sve ok. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan doshao je pauk po motor kad sam ja prolazio :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne zna sta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deo vesti iz jutrošnjih Novosti: "... na raskrsnici Ustaničke i Vojislava Ilića, skuter ja kome su se vozila dva brata, udario je u vozilo gradskog prevoza na liniji 55. Braća su zajedno sa svojom "mašinom" podletela pod autobus. Kada su lekari Hitne pomoći stigli na mesto događaja, momak koji je vozio skuter nije bio teže ozleđen, ali je njegov brat gore prošaojer je u besvesnom stanju prevezen u bolnicu. Kako smo nezvanično saznali, on je tamo došao svesti, a iako na njegovom telu nije bilo tragova krvarenja, smešten je na odelenje reanimacije jer se sumnjalo da ima unutrašnje povrede". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan juce sam prolazio tuda i prizor nije bio nimalo lep > sreca ako su prosli sa lakim povredama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc na Studiu B. Vozac imao kacigu - nepovredjen, suvozac bez kacige i nazalost sa povredama koje su dole opisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc na Studiu B. Vozac imao kacigu - nepovredjen, suvozac bez kacige i nazalost sa povredama koje su dole opisane. po stoti put nigde bez kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cek sta se na kraju dogodilo? R.I.P rece da mu je javljeno da je bus udario njih, a novine pishu obrnuto? Ma, samo da se oporave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Deo vesti iz jutrošnjih Novosti: "... na raskrsnici Ustaničke i Vojislava Ilića, skuter ja kome su se vozila dva brata, udario je u vozilo gradskog prevoza na liniji 55. Braća su zajedno sa svojom "mašinom" podletela pod autobus. Kada su lekari Hitne pomoći stigli na mesto događaja, momak koji je vozio skuter nije bio teže ozleđen, ali je njegov brat gore prošaojer je u besvesnom stanju prevezen u bolnicu. Kako smo nezvanično saznali, on je tamo došao svesti, a iako na njegovom telu nije bilo tragova krvarenja, smešten je na odelenje reanimacije jer se sumnjalo da ima unutrašnje povrede". evo ih krecu opet sa pricom i deljenjem krivnje na motocikliste. pa ta raskrsnica je poznata po bahatim vozacima u krsevima! a ovo sto nisu nosili kacigu to je njihova krivica, kako se kaze "2 tocka 1 zivot". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 9, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=35369.msg519385#msg519385 date=1241859795] Cek sta se na kraju dogodilo? R.I.P rece da mu je javljeno da je bus udario njih, a novine pishu obrnuto? Ma, samo da se oporave... Mislim da je zabuna samo tehničke prirode, naravno namerno napravljena. Autobus je skretao levo, već im je oduzeo prednost, pa su onda oni udarili u njega, tako nekako. Suviše bi brutalno zvučalo da je bus udario u njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...