nenadr 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, moze li neko da mi objasni kakav je ovo motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://vmxktm.net/Articles/Bike-Tests.html imas sliku ovde nisi napiso godiste ali verujem da je iz tog vremena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://vmxktm.net/Articles/Bike-Tests.html imas sliku ovde nisi napiso godiste ali verujem da je iz tog vremena ;D Motor je `99 godiste, u saobracajnoj pise KTM GS 250 LF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a gde si nasao saobracajnu a nema motora ili gde si video to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan a gde si nasao saobracajnu a nema motora ili gde si video to Motor je kupljen u Francuskoj.Evo kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan e sad je lakse ovo ti je croserica na 2 takta ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda kao EXC 250, sa drugom maskom i farom koji je neko KRSTIO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan e sad je lakse ovo ti je croserica na 2 takta ;D ;D ;D ;D Ih ;D. Ajd malo blize.Mislim znam za SX,EXC...ali GS mi zvuci malo cudno za to godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan moguce da se radi o specijalnim serijama jer i kad sam trazio motor za mene video sam da postoje motori koji se rade u odredjenim serijama i koji su cenom u velikom plusu jer su nabudjeni do maximuma i namenjeni profesionalnim vozacima za profesionalne trke pa nose razlicite oznake pogledaj malo po sajtovima u nemackoj kod dilera ktm ima ktm -ova koji imaju cenu u ogromnom plusu cak i do 80% i imaju sasvim druge oznake a izgledaju isto . inace ako pitas za neki savet u vezi kupovine bezi od toga jer moguce da delova nema da su male serije pa su i cene velike itd u tom smislu sto se tice brzine idu ko nezdravi pogotovu ako sednes prvi put na njega i odes u planinu sa iskusnima , ima da te sve boli i da pitas kad cemo opet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan . inace ako pitas za neki savet u vezi kupovine bezi od toga jer moguce da delova nema da su male serije pa su i cene velike itd u tom smislu sto se tice brzine idu ko nezdravi pogotovu ako sednes prvi put na njega i odes u planinu sa iskusnima , ima da te sve boli i da pitas kad cemo opet . Kasno, vec je kupljen i stize uskoro .A sto se brzine tice ide on nema sta,a najvise voli kad je na jednom tocku ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema veze nacice se delovi ima ovde kod nas i nisu skupi uopste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda kao EXC 250, sa drugom maskom i farom koji je neko KRSTIO!!! Kako mislis krstio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo jednog GS i saznao o toj seriji da je Hard Enduro cvaja znaci ista masina kao EXC 250 ali rasterecena - nije izvucena sva snaga kao kod full crossa. Standardno idu far i stop svetlo na njega, ogibljenje isto kao full cross, ali po mom ubedjenju i iskustvu, dugotrajniji motor, ali zato ni ne cupa kao full cross. Odlican izbor za amatersku voznju sa uzivanjem. Srecno i ako ga budes prodavao prvo to objavi na BJB forumu. ZELIM TAKAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni izgleda kao EXC 250, sa drugom maskom i farom koji je neko KRSTIO!!! Kako mislis krstio? Pa upravo to restriktovan model za neko trziste, francuska, svajcarska..... U biti isti EXC samo sa blokadama.... S tim sto ovaj ima UFO prednju masku...... ;D Super motorce!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadr 0 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo to restriktovan model za neko trziste, francuska, svajcarska..... U biti isti EXC samo sa blokadama.... S tim sto ovaj ima UFO prednju masku...... ;D Super motorce!!! Ja sam prvo mislio da je pravi EXC ili SX sa nabudzenim farom da bi mogao da se vozi po asfaltu (u Francuskoj se to na neki nacin radi ne znam kako)ali motor nema ni migavce ni kilometar sat.Medjutim u saobracajnoj pise GS, a ne mogu nigde da nadjem o kakvoj seriji se zapravo tu radi.Zato ovoliko znatizelje.Motor ide ko lud, neverovatno je koliko snage ima i kako povlaci,dovoljno je da pri laganoj voznji u cetvrtoj dodas gas i on je odmah na zadnjem tocku...a opet pise da ima samo 3kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan to je to sigurno ako hoces pusti kompletnu oznaku godiste na pp a mozes i broj rama ako hoces pa kad skoknem u rumuniju videcu kod servisera dali ima u kompjeteru a trebalo bi ceo crtes i izgled delova pa cemo uporediti . to sto pise da ima 3kw kod ktm neznaci nista to se pise za policiju i oni dolaze sa blokadama pa se posle uklanjaju i oslobadjaju motori. kad smo vec kod toga ni meni nepise u saobracajnoj ktm 250 exc vec ktm exc c i ispod 250 exc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep motoric! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam pre neki dan jedan primerak GS 250 ....ima li jos neko neka iskustva sa ovim tipom motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Septembar 11, 2013 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan EXC 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...