Jump to content

Moto Zajednica

nenadr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    31
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • MSN
    nenadr79@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kragujevac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nenadr's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem: -KTM 250 SX, `99 god, uradjena homologizacija tako da ga je moguce registrovati, cena 2200 eura. -KTM 125 LC 2, 2000 god, presao 6500 km, potrebno je zameniti klip, cena 1500 eura.
  2. Veliki pozdrav narandzastoj braci od mene i mog lepotana
  3. Moguce da je prednja viljuska zamenjena. Evo slika, ako neko ima ideju slobodno neka kaze ;D
  4. Ne verujem da je 385 ml, jer pri ispustanju izaslo je negde izmedju 700-800 ml, a ne znam koliko je jos moglo izaci u voznji zbog propalih semeringa.
  5. Narode potrebna mi je pomoc. U pitanju je ulje za prednju viljusku za KTM SX 250. Koja vrsta i kolicina? Hvala unapred
  6. nenadr

    KTM GS 250

    Pa upravo to restriktovan model za neko trziste, francuska, svajcarska..... U biti isti EXC samo sa blokadama.... S tim sto ovaj ima UFO prednju masku...... ;D Super motorce!!! Ja sam prvo mislio da je pravi EXC ili SX sa nabudzenim farom da bi mogao da se vozi po asfaltu (u Francuskoj se to na neki nacin radi ne znam kako)ali motor nema ni migavce ni kilometar sat.Medjutim u saobracajnoj pise GS, a ne mogu nigde da nadjem o kakvoj seriji se zapravo tu radi.Zato ovoliko znatizelje.Motor ide ko lud, neverovatno je koliko snage ima i kako povlaci,dovoljno je da pri laganoj voznji u cetvrtoj dodas gas i on je odmah na zadnjem tocku...a opet pise da ima samo 3kw.
  7. nenadr

    KTM GS 250

    Kako mislis krstio?
  8. nenadr

    KTM GS 250

    Kasno, vec je kupljen i stize uskoro .A sto se brzine tice ide on nema sta,a najvise voli kad je na jednom tocku ;D ;D ;D ;D ;D
  9. nenadr

    KTM GS 250

    Ih ;D. Ajd malo blize.Mislim znam za SX,EXC...ali GS mi zvuci malo cudno za to godiste.
  10. nenadr

    KTM GS 250

    Motor je kupljen u Francuskoj.Evo kako izgleda.
  11. nenadr

    KTM GS 250

    Motor je `99 godiste, u saobracajnoj pise KTM GS 250 LF.
  12. nenadr

    KTM GS 250

    Pozdrav narode, moze li neko da mi objasni kakav je ovo motor?
  13. 17 jesi siguran i gde nadje podatak kad ktm neobjavljuje taj podatak stvaran evo meni pise da ima oko 7 model iz 2009 Meni tih 17 deluje premalo.Nigde nisam useo da nadjem zvanicni podatak o konjazi tog motora.Zbog cega KTM to ne objavljuje? neznam tacno ni ja , ali nigde nema tih podataka upisanih . evo ti podaci iz sertifikata 6.8 kw na 8000 1/min paritet 0.06 kw /kg mada moram ti reci da to vazi za motor koji ima fabricke blokade i katalizator . a mozda i u svemu tome lezi caka zbog novih kategorija i euro normi . Ma nesto muljaju . Nego posto vidim da imas takav motor, jesi li zadovoljan njime?Meni treba da stigne 250EXC `99 g, pa nije lose da cujem misljenja drugih.
  14. 17 jesi siguran i gde nadje podatak kad ktm neobjavljuje taj podatak stvaran evo meni pise da ima oko 7 model iz 2009 Meni tih 17 deluje premalo.Nigde nisam useo da nadjem zvanicni podatak o konjazi tog motora.Zbog cega KTM to ne objavljuje?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja