Ninja66 2791 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac kofera, ili top-case-a za VFR 800 Vtec. 063/514-573 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nosac kofera, ili top-case-a za VFR 800 Vtec. 063/514-573 Vidi u MOTO LANDU Mislim da su im najpovoljnije cene kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuju Kappa nosaci i koferi onda to ide ovako... Nosac kofera = 6.400,00 din Nosac bocnih kofera = 8.200,00 - 8.700,00 din (sve zavisi od vrste bocnih kofera koje hoces da stavis na motor) Ako ti je ovo interesantno mogu dalje da ti pisem cene kofera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! A neki link do slike nosaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.kappamoto.com Tamo imas na levoj strani meni gde nadji "FOR YOUR BIKE", izaberes svoju marku motora pa model. Tamo su slike svih stvari koje Kappa proizvodi za tvoj motor ali nazalost nema slika nosaca ali od sutra cu imati ovaj nosac u radnji pa ces moci da ga vidis i uzivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.kappamoto.com Tamo imas na levoj strani meni gde nadji "FOR YOUR BIKE", izaberes svoju marku motora pa model. Tamo su slike svih stvari koje Kappa proizvodi za tvoj motor ali nazalost nema slika nosaca ali od sutra cu imati ovaj nosac u radnji pa ces moci da ga vidis i uzivo... Nema samo slika nosaca top-case-a. Ako postoji varijanta da mi posaljes sliku, uzivo mi je daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.kappamoto.com Tamo imas na levoj strani meni gde nadji "FOR YOUR BIKE", izaberes svoju marku motora pa model. Tamo su slike svih stvari koje Kappa proizvodi za tvoj motor ali nazalost nema slika nosaca ali od sutra cu imati ovaj nosac u radnji pa ces moci da ga vidis i uzivo... Nema samo slika nosaca top-case-a. Ako postoji varijanta da mi posaljes sliku, uzivo mi je daleko. Ho pa ti bi jos da ti covek donese kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne nasao sam sliku ovog nosaca, evo sve za tebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.kappamoto.com Tamo imas na levoj strani meni gde nadji "FOR YOUR BIKE", izaberes svoju marku motora pa model. Tamo su slike svih stvari koje Kappa proizvodi za tvoj motor ali nazalost nema slika nosaca ali od sutra cu imati ovaj nosac u radnji pa ces moci da ga vidis i uzivo... Nema samo slika nosaca top-case-a. Ako postoji varijanta da mi posaljes sliku, uzivo mi je daleko. Ho pa ti bi jos da ti covek donese kuci Ti bar znas sokole da sam mator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Maj 5, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksanadar_ML To je komplet kao na slici ? Mislim ne kupuje se posebno nosac ploce i sl. ? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ploca ide posebno i kosta ili 2.300,00 din ili 2.500,00 din, u zavistonsti koji kofer stavljas na nju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...