Bubba Zanetti 1 3 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan burazeru , obim moje tintare je 57 cm tako dok ne probam ovu kod banditakg koji ima velicinu l , nemogu da ti potvrdim kupovinu. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi dokle da spustam , ne prodajem kinesku kacigu . A i gore na oglasu lepo stoji PRODAJEM a ne POKLANJAM . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kaciga prodata meni. ;D P.S. Javljam ti sutra kada posaljem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 25, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ok druze javi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO!!! ;D Kaciga je kod mene, hvala Drazi na korektnosti i svemu ostalom. Zakljucavaj kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...