GhostMile 4614 Napisano Maj 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosli weekend evo i mi ravnicari ugledasmo sunce, tj. brda i shume. Iz Holandije, kroz nacionalni park Eifel do Nurburga i njegovog (ne)slavnog ringa. Ring je 21 km i stvarno je fascinantan, ALI treba imati dosta srece da se ostane ziv. Nakon bukvalnog svrsavanja na putu do tamo, po shumama i gorama Eifela, na savrsenstvu od puteva stigosmo na ring. U toku bijahu neke GT kvalifikacije i ring bi zatvoren za raju do 17:30. Odosmo u potragu za prenocistem i nakon par ruznih kuceraka nadjosmo nesto pristojno za 26 eura pp sa doruckom. Ostavili torbe i nazad na ring. Vec je pola 6. Po shumama i gorama: Red je bio veliki...Lokalni "piloti" odlaze kuci, kazu "It is bad day today", misleci na guzvu. "We will come back tomorrow". Lako je njima kad zive tu negdje u okolini. Dosao je i taj trenutak i izlazimo na stazu. Prethodno smo kupili kartu (22 eura krug) i niko nam nista nije objasnjavao (pravila, zastave....itd). Samo das 22 eura i sjednes u sta god imas i gas do daske. Dakle auti i autobusi u desnu traku Ubrzo po izlasku na stazu sam shvatio zasto je ring neslavan. Posto sam prvi put na stazi, ne mogu da vozim na maximumu, jer ne znam / ne vidim sta je iza krivine/brijega. U prvoj malo jacoj desnoj krivini, pri nekih 130-ak na sat cujem (rekao bih prije bubrezima nego ushima) neki groaar sa lijeve strane. BMW sa poljskim tablicama me prestize na pola metra od mene, sa prednjim tockovima u "puni desni" plozaju. Isao je bar 50 kmh brze od mene. E tad sam poceo da kakim u gace. Imao sam jos jednu slicnu sitaciju. Medjutim stigoh nekako ziv, ali ne bih vize ziv na stazu zajedno sa autima. Nakon ringa jos malo po shumama i gorama pa na spavanje. Sutra dan cijeli dan po shumama i gorama, i na kraju prema Holandiji. Cim smo presli granicu pocelo je standardno sivilo i vjetar koji farbu skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Every honor! Mozda nije bio dobar dan za Ring, ali si bar bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma posle mog umjerenog kruga : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Maj 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožna i dobro "olizana" guma...Da nisi to šmirglom uradio? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi to šmirglom uradio? ;D ;D Ja koristim p800 za gume, a p240 za slidere, pa posle mrsim kako vozim... ;D Mile, svaka cast! Meni je neostvarena zelja da provozam the Nordschleife, i nadam se da cu uspeti cim mi finansije dozvole. I hocemo jos slika, jos slika, jos slika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se bas pretrgao sa slikanjem, nije se imalo kad... ;D Nordschleife je ludnica, ali auti su smrt za vratom. ;D Pred finish: Bilo je i familijarnih Rusa: ....a bogami i bash prikladnih (u pozadini Devil's diner): Jos po shumama i gorama: Willkomen in der region der perfecte asfalt: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan "Ko zna zasto je to dobro?!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 6, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Ko zna zasto je to dobro?!" Zasto je sta dobro? Evo i nesretnog identicnog blade-a, na koji smo naletili usput. Na T raskrsnici, sa sporednog puta je izetio auto. Vozac je ziv, ledja ok, shebao stopalo i jos po nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...