tomos_ATX50 1 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ma ja mislim da ce te zadovoljiti auto balonka 12v40/45w....e sad ta prepravka unutra,to je vec drugo...ja imam 90w struje pa mogu da se igram sa svetlima...imam napred sada onu plavu halogenku H4 12v60/65w i svi me mrze,hahahaha....postavicu neki dan sliku kako svetli...a inace evo update izgleda motora,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde sa fergusonovim svetlom kako svetli moj dorat http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33828.60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo moje plavo svetli ko majka,a najvise volim to sto smetam drugima koji voze kola a kurce se i podignu farove nagore i kratikim svetlima smetaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ostao sam duzan slike kutije fara neko mi je to trazio pa evo.. jbg ostala samo kutija, ne ide da skidam farove da slikam komplet ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Maj 6, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ilustracije kako svetli obican far, a kako se vidi sa upaljenim halogenkama...tj samo jedna ova druga mi otkazala poslusnost, nisam imao vremena da petljam danas da vidim gde je izgubila kontakt- praznikom ne radim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM SLIKAO,AL NESTO MOJ APARAT GOVNO,NOCU NECE DA PRAVI SLIKE..JEDVA SE VIDI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam jos jednom da se far sa kineskog kruzera u sraf slaze sa socivom i staklom traktora ! marke ferguson (dorat ;D ) Samo ti ponavljaj, ali ne mora da naci da je na svakom kinezu far isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan koliko imas watti napajanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan koliko imas watti napajanja? trebalo bi da je 190 w na 5000rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan jbt pa ti imas duplo vise struej nega ja... :o pa stavi onu plavu H4 napred,i resi problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan ma hocu, to nije problem, stavicu h4 nightbraker ali moram naci socivo koje je metalno, tj da vidim tog famoznog fergusona ili nesto drugo da ubacim posto je moj far ceo plastican pa ce zbog radne temperature da halogenka istopi plastiku Naravno postoji i opcija da se naruci neki drugi far od motora ali to onda izadje papreno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Drugu se na orginalnom faru od Yamahe zbog tih jakih sijalica oljustilo citavo sjenilo a i akumulator mu je malo prso. Bitnija vam je dobra struja i kvalitetno socivo/sjenilo nego jacina sijalice. Svjedok sam mnogih pokusaja ubacivanja jacih sijalica, na motore i automobile bez nekog efekta. Za drugarov Piaggio Typhoon sam poslje jedne havarije napravio cjeli far od obicnog stakla i ogledala, posto je ostalo samo grlo od prednje pozicije u njega sam nakalemio sijalicu od zadnjeg pozicionog svjetla i radilo je bolje nego kad je bio citav. Ta mala sijalica vuce mozda 5-10W i zbog toga bljesti punom snagom, na tom malom krsu koji jedva ide 50km/h radila je svoj posao odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan ja imam far od yuga,stavio sam tu plavu H4...struja mi ej 12v90w elektronsko paljenje...i imam stabilizator napona...za sada je ok...e ako ti je plastican far,nemoj ni da pokusavas tu halogenu,otopice ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan pa znam to je i muka sa tom plastikom, slazem se i sa arnymanom da ne treba preterivata sa snagom nego naci najbolji odnos potrosnja snaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan plava H4 je 55/60w to nije velika potrosnja...u odnosu na balonku 45/50w koja se preporucuje za tomosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Jun 9, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate stavljati farove od traktora. Stavite samo sijalicu od traktora (12V 40/45W) nema nikakvih prepravki, jeftinija je 50 - 70 din od automobilskih balonki 12V 35/35W, znači košta 150 din, proizvodnja je Nemačka, nije tolilo jaka da topi plastiku, ne treba joj relej, a daje jače svetlo. Jednu od prodavnica imate u Zemunu, ul. Kupreška, okretnica autobusa 45 i 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ne morate stavljati farove od traktora. Stavite samo sijalicu od traktora (12V 40/45W) nema nikakvih prepravki, jeftinija je 50 - 70 din od automobilskih balonki 12V 35/35W, znači košta 150 din, proizvodnja je Nemačka, nije tolilo jaka da topi plastiku, ne treba joj relej, a daje jače svetlo. Jednu od prodavnica imate u Zemunu, ul. Kupreška, okretnica autobusa 45 i 15. vec uradjeno, efekat nikakav, jbg samo socivo je konstruisano tako da idealno rasprsuje sijalicu od 35w inace one imaju onaj kruskasti oblik sa siljatijim vrhom od obicnih balonki, tako da kada se upali dugo svetlo svetli jedva vidljivo jer mnogo rasipa a kratko kolko tolko zavrsava posao... pazario sam novi far od jawe 350 za 1500din sutra cu da izgrunfujem montazu i da nakacim slike kako izgleda sve to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Jun 10, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, kod mene je malo poboljšalo, ali ovo sa Jawom je ipak trajno rešenje. Stavi samo relej, zbog tankih preseka žica na Kinezima i zbog prekidača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan naravno, relej se podrazumeva, da zastiti instalaciju i prekidac, popodne kad malo zaladi resavam to i kacim slike izrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem sa svetlom, far od jawe 350 se hvata ko da je pravljen za kineza, samo sam prenizao socivo i staklo u moj nosac, stavio halogenku, dva releja, po jedan za kratko i dugo svetlo i radi, ne svidja mi se samo kako rasprsuje dugo svetlo, ali preobacu sa drugom sijalicom-balonkom da vidim ima li razlike nisam stigo sinoc da slikam, ali cu slikati veceras pa cu postaviti Inace ransplantacija kosta 1500din za novi far u kutiji, neraspakovan, + 200din za osramovu sijalicu + 2x180din za relej svetla + 2x 55din za pivo i 1,5h vremena ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garcia_kg 0 Napisano Jul 23, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje na ovu temu, a to je pošto sam rešio da kupim dotične maglenke na buvljaku plaši me jedino činjenica da li će moj skuter (Malaguti Ciak 100cc) moći da izdrži tu dodatnu amperažu!!??? Tj kako da znam da li će mi alternator to izdržati ili ne pre moguće havarije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...