metodius 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao gledao ovaj bajk evo malo duze i mislim da za po gradu bi mi bio idealan-uzak je, malo trosi, reliable masina 4T a i bas svidja mi se onaj moderan minimalisticki dizajn i celi imidj koji ide uz sve to. Pa bih voleo onako objektivno razmisljanje o ovog modela sachs-a i nekakvih iskustva sa istim. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metodius 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da je toliko tema (i motor) dosadna? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, moj prvi motor je bio taj. Ja sam kasnije presao na Hondu CB 750 a posle toga na HD Dyna Super Glide 1449. I dan danas sa setom pomislim na Sachs MadAss 125ccm i moram priznati da mi je zao sto sam ga prodao. On je idealan za drugi motor (po gradu), ali ja nisam toliko bogat da sebi priustim tako sta. Kupio sam ga novog i platio oko 2000 evra. presao sam 1500 km. Moja iskustva sa njim su bila odlicna. Upravljiv, brz (do 90 km/h kao od sale), dobro poteze, osecas se bezbedno sa njim u gradu u guzvama,dovoljno je lagan, i tako dalje. Sta jos moze da te zanima - ne znam. Glasam za taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metodius 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to me je zanimalo uglavnom... a kako se drzi sprema druge 125tice, sad jesda je 4T mrzim one zujalice 2T (ne mislim da nekoga navredim) a i svidja mi se ekonomska strana ovog motora, malo trosi kao. I ja si ne mogu priustiti veci i brzi motor tako da moram na ovo da pristanemi i bas mi izgleda kao dobra kupovina, mislim da ce se slozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se "ponasa" u odnosu na druge jer nisam uporedjivao na taj nacin. Nisam imao ni vremena jer se kod mene zadrzao nekoliko meseci, svega. Otisao je u Beograd a kasnije se nisam cuo sa momkom koji ga je kupio jer sam izgubio njegov broj. Zanimalo me je svakako kakvi su njegovi utisci, ali...Uveravam te da je po gradu odlican, najduze ture koje sam pravio sa njim su bile do 70 km. Sve ok. I, kazem vozio sam do 90 km/h takodje - odlicno se ponasa. Osecas se bezbednim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 30, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam ovo motorce, lepo ide, ali nije bas po mom ukusu. Nekako mi je prazan izmedju nogu, osecao sam se ko da vozim automatika, a nije automatik, jaci je i brzi, pa sam imao neki osecaj nesigurnosti. Jedino mi se to ne svidja, a sve ostalo je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ga...Mali gradski motor... jako upravljiv kao biciklu da vozis.. krajnja brzina mu je oko 90-100... e sad ne znam za cenu u odnosu na druge motore.. Ali mislim da ne postoji bolji motor za pocetnike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 30, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje, dje mu je rezervoar, nije valjda u ramu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam posedovao doticni motor ali sam vozio jedan par dana, sve mi je bilo super sem sedista sa kojeg sam klizio ka napred sve vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 1, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje, dje mu je rezervoar, nije valjda u ramu? Bas u ramu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 1, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Komedija, samo mi recite kako izgleda kad se na ovom vozis 90-100 :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda npr kao kada ti vozis svoj Lifan 290 - 320 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan qq, znaci nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metodius 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda npr kao kada ti vozis svoj Lifan 290 - 320 km/h. Epa iz tog razloga nisam htio neki Kinez, posto necu da lazem da mi je motor velik i da ga nabudjujem sa ne znam sta, da izgleda kao cruiser, posto i nije. Treba mi motor za po gradu i to je to necu da se pravim kao evo imam velik motor kad je 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam ovo tvoje, velik motor, kruzer, nabudzujes... Mislim da je spel htjeo reci da to svera, trese, ne drzi pravac itd kad ide 100 km/h kao sto bi i moj radio kad bi isao 300. A to sto se ti izvalcis ovako, onako, ukusi su razliciti, ja licno ne bih ovako nesto nikad kupio, ne vidim svrhu ovako smjesnog motora od 125ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam doticni motor,koristim ga kao drugi,nekad je bio prvi i jedini.Sta reci,ako ti se dopada kako izgleda nemas razloga da ga ne kupis.Sve sto su ti do sad rekli tako je,lako se vozi i provlaci kroz grad,kao bicikl.Mozes ga voziti do 90 na sat,ide i malo preko ali je nezdravo za motor.Polozaj sedenja trazi privikavanje,ali kad se naviknes extra je.Nisam ga vozio vise od 100km u komadu,ali nije problem ako nikud nezuris.U odnosu na druge 125-ice nemam pojma kakav je,nista drugo nisam vozio.Mali potrosac,nema mnogo plastike,ne zvoni i ne tandrce ,ime lep zvuk,za svoju klasu naravno.Ako trazis gradski motor,da nije neki skuter,da lepo ubrzava i menjac ti nije stran moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metodius 0 Napisano Maj 2, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam ovo tvoje, velik motor, kruzer, nabudzujes... Mislim da je spel htjeo reci da to svera, trese, ne drzi pravac itd kad ide 100 km/h kao sto bi i moj radio kad bi isao 300. A to sto se ti izvalcis ovako, onako, ukusi su razliciti, ja licno ne bih ovako nesto nikad kupio, ne vidim svrhu ovako smjesnog motora od 125ccm. Pa ja sam shvatio da spel oce nesto drugo reci al nema veze. Nisam htio (a nadam se i ne uspeo) da nekoga navredim. Ocu reci da motor je iskren i savrseno oblikovan da sluzi svojoj svrsi-voziti se niz gradu. Ne vidim iz sta bi se izvlacio, a i sa sta. A ako ovaj Lifan je tvoji motor onda ne vidim negova superiornost prema sachs-u, oprosti. Poenta mi je bila da 2-3 plastike ne cine motora manje smesniji ili ozbiljniji. Motor si ima svrhu, i savrseno joj sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se ja uvredio, nikako, ja sam inace veseo covjek ;D U redu je to sve sto ti kazes, al meni opet smjesno, da je 50 ccm razumio bi, al registraciju placas svake godine, masala. Ako neko vec hoce gradski motor i 50 ccm odradjuje pos'o. Al opet ima ljudi pa im 50 lijeno i dosadno, ma sve je to u redu, ja licno ovako nesto ne bih kupio, mozda ima jos ljudi kao ja, mozda bi neko rado posedovao isti, 100 ljudi 100 cudi. I moj motor nisu samo dve tri plastike, ima tu mnogo vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jako je simpatican.Mozda mu je to i prednost sto izgleda kao bicikl.Predpostavljam da ga ljudi na semaforu gledaju kao moped a u sledecem trenutku kad se upali zuto ostaju zacudjeni "kako onaj mali odlete"! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican bajkic, ima test u onom besplatnom casopisu za automobile (mobil ili tako nesto), autor teksta ga je nazvao ubica skutera, sto mu znaci bolje za voznju od svakog skutera 125 kubika. Ne znam kakav je za dvoje na onom malom sedistu, a video sam da mu je nosivost 180 kg, znaci dvoje vuce kao od sale. Video sam na njihovom sajtu da ima i koferce za njega. Ali ipak, razmisli i o modelu x-road, mislim da je cena jako slicna, a x-road je ozbiljniji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan to je motorcic lepog izgleda i kontroverznog izgleda...mada po meni na taj ram ne treba ici nista jace od 49cc....zbog toga sto nista ne mozes d astavis na motor ako ides negde,znaci ima malu autonomiju,ali mnogo lep zvuk i fino radi...stvar koja me odusevila su svetla,i njihov izgled...ali ono sto me zanima je kakvo paljenje ima,koliko watti i slicno...mislim da je 125cc previse za to zbog toga sto trosi vise goriva,treba A kategorija i mora da se registruje stalno,samim tim dodatan trosak za obicnu voznjicu po gradu...ovaj drugi naked 125cc sachs mi se takodje dopada,ali sam kao nesto cuo da ne moze da predje stotku?zna li neko nesto o tome,i jeli imaju iste agregate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sachs MadAss je kineski motor i od njega ne treba previše očekivati, ali ako ga ne pritiskaš, može fino da te služi po gradu jer je malo boljeg kvaliteta od noname kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
metodius 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sachs MadAss je kineski motor i od njega ne treba previše očekivati, ali ako ga ne pritiskaš, može fino da te služi po gradu jer je malo boljeg kvaliteta od noname kineza. Sachs je originalno austriska firma i kupila ga je nekoja kineska firma. Sklapanje se obavlja u Kini, kako i sve sto gledamo oko nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 5, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sachs je originalno austriska firma i kupila ga je nekoja kineska firma. Sklapanje se obavlja u Kini, kako i sve sto gledamo oko nama Ja nisam ni rekao da je kineska firma, već sam rekao da je Sachs MadAss kineski motor. Potpuno isti agregat se ugrađuje na još gomilu kineza, dakle ne potiče od Sachsove tehnologije, jedino je malo bolja kontrola kvaliteta. To što se japanski ili evropski motori sklapaju u Kini je sasvim druga priča, to je delo japanskih i evropskih inženjera, samo proizvodnja se vrši u Kini pod strogom kontrolom kvaliteta koju uglavnom vrše inženjeri iz Japana, odnosno Evrope, ali se plašim da je kod Sachsa generalno, a sigurno kod ovog modela tehnologija kompletno kineska. Isto kao sa onim novim Benelli skuterom, zaboravio sam ime, samo oklop liči na italijanski dizajn, a ispod sve kinesko. Znači, kao što sam već napisao, ako se ne prži previše, trajaće, a ako se prži, kao što ga je pržio jedan član našeg kluba (MK Vatreni), onda će trajati jako kratko (čitaj mesec dana). Bolji je od noname kineza, to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...