Dentas 55 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Posto planiram posle Umaga da nastavim putovanje za Nemacku, interesuje me da li neko zna koliko kosta Givi Maxia u Italiji, Hrvatskoj, Sloveniji ili Nemackoj. Ovde je vrlo jaka cena, pa me interesuje cena napolju, isplati li se kupovati? Ako neko ima cenu( bar okvirnu), dobro bi dosao neki link,adresa,ili sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 29, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj ovu temu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=34923.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kappa od 53 litra kosta 16.999,00 din kod nas tako da nema potrebe za kupovinom u inostranstvu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Kappa od 53 litra kosta 16.999,00 din kod nas tako da nema potrebe za kupovinom u inostranstvu ;D Nije losa cena, ali covek je pitao za Givi Maxiu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kappa od 53 litra kosta 16.999,00 din kod nas tako da nema potrebe za kupovinom u inostranstvu ;D Nije losa cena, ali covek je pitao za Givi Maxiu Pa moram malo da reklamiram Kappu, kako ja to volim da kazem, to je isto samo je jeftinije ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 5, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa moram malo da reklamiram Kappu, kako ja to volim da kazem, to je isto samo je jeftinije ;D ;D ;D Kappa jeste dosta povoljnija od Givija, a, iako mi se ne svidja ovaj nacin offtopic reklame, verujem da bi puno ljudi volelo da vidi uporedne testove Givi i Kappa kofera u istoj klasi... Eto lepe i korisne ideje i za prodavce i za buduce kupce, ili neko od prodavaca, ili u dogovoru sa nekim od kolega forumasa da se napravi test konkretno Maxie i odgovarajuceg Kappa modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Kappa. samo sto imam Givi nosace Monorack, pa ne znam da'l moze Kappina ploca i kofer. Inace Video sam kapine kofere na sajmu i mogu reci da su super! znaci ako moze da se montira na moje nosace....moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam rekao, sve je isto tako da moze Kappa da se napakuje na Givi nosac...Danas nam je stigla nova roba, tako da ce od sutra ili prekosutra da bude raspolozivo za prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 7, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tc-motoshop.si/si/kovcek-e52-maxia-i999.shtml/sdata/YTo0OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6NToicXVlcnkiO3M6NToibWF4aWEiO3M6MToibyI7aTowO30= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne mora da se budži Givi nosač da bi se upakovala Kappa? Ja imam Kappu sa nekim nabudženim Givi nosačem tj.pločom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Maj 28, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne mora da se budži Givi nosač da bi se upakovala Kappa? Ja imam Kappu sa nekim nabudženim Givi nosačem tj.pločom. Ne vidjam ti motor ispred banke, da li je sve ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne mora da se budži Givi nosač da bi se upakovala Kappa? Ja imam Kappu sa nekim nabudženim Givi nosačem tj.pločom. Ne vidjam ti motor ispred banke, da li je sve ok? Pa jeste, bio sam na odmoru nisam radio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...