Jump to content

Moto Zajednica

Red je evo i ja malo da se ispishem odje !!!! par slikica sa

Recommended Posts

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

Evo poshto sam za zadnja dva mjeseca prije lupanja motora dosta dosta [preshao tj 9000km ;) i to sve vikendima putovanja da okachim koju slikuc fino bi bilo pa za pocetak ovako

14.10 ujutru 6 ura odlazak za sarajevo ja i nenaspavani drug ;) (kasnije mi je taj momka svo vrijeme spavao na mtoru)

upaOh_14102006ks2.jpg

ovo je pivsko jezero prije granice

JLNW1_14102006001wi4.jpg nas dvojica

bash carshija (iam dosta slika al nemam cvremena sve da kacim )

404.jpg

e sad je najbolja stvar cio dan smo skitinjali najeli se kao stoke i krenuli nazad okolnim putem , moram naglasiti da smo dolazili preko jahorine putem koji je zatvoren i proshli kroz neki zatvoren tunel kroz radove cim nadjem nacin da okacim snimak imacete ga , dakle zaputismo se kroz gorazde imali smo samo 15 eura u dzepu za gorivo i kafu i to nam uzme polcijala naravno za prekshaj neki ne zmam ni ja, i mi od nerovze produzimo promashimo put i odemo makadmaom preko nekog brda 30km ka gorazdu e sada put je ovakav

404.jpg

404.jpg

e sd sve je to ok voznja bez problema , bla bla bla i nishta taj dan tolko ne bi bilo zanimljivo da nismo naishli na ovo

404.jpg heheheheheh zvek evo josh ako neko ne vidi bolje

404.jpg

posle opvoga momenta slika nemam jer sam drzao druga sve do pg da mi ne padne poshto je konstantno spavao i padao sa strana cimao mtoor , krivio nas , ishli smo sa kraja na kraj puta svo vrijeme ne pitajte ;) eto malo malecno javljanje kad sastavim sve slike sa utovanja okaicu na gomilu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Pa lijepo,nego reci ti meni probaste li pite poprskuse na bas Carsiji ili ste tukli samo cevapa i baklave?!

Svaka ti cast,pa si se stoicki drzao sa suvozacem-spavacem,kako bi ja ga ostavio Vukovima na Jahorini!?

A i ti se veres po Bosni,sto ne okrenu juznije,bar ima manje mina,a i po koja nice girl?!

Ajde nabavljaj makinu,pa cemo to da ispravimo!

bio sam ja i pod platane na kafi ne sjekiraj se ti hehehehe al nemam slika jer mi aprata crkao tele sa kamerom nisam tad imao shta cu seljak coek, aj ti cim dodje eto mene da ga probam preko dubrovnika u trebinje pa ce se slika ta omladina ;)

vo4ul_16082006001bm3.jpg

iGeAH_16082006ij2.jpg

ove dvije su sa usputnog stajanja kad smo ja i drugarica ishli za trebinje , vidjecu da organizujme ostale nekako da shiljne imam iz hrvatske sa skupa u sutomoru, i shta znam ja shta sve ne tek sam krenuo putovati od proljeca ce biti toga 5000 6000 mjesecno pa ocekujte izvjeshtaje detaljne

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Divno, lepo, krasno :D

Dobro je da vam nije palo na pamet da odigrate jednu partiju školice po minskom polju....hehehe

A funjaro jedna kad si bio u Trebinje?

Ako si bio preko ljeta,dok sam i ja bio,to ti nikad zapamtit` necu,sto se ne javi?

E da slobodno ti opet povedi drugaricu!!! :D

evo se i ona registrovala da se javim cekam je i da mi posalje slike jer ih ona ima dosta pa da se kaci a pravicu ja cijelu zimu djireva samo da mi stigne motor, i shto se tice trebinja to vishe dodje nekako kraj ljeta nego ljeto ;)))))))))))))))) hehehehhehhe od svih bajkera taj dan vidio sam samo onog lika iz

TNT-a shto vozi vfr0ku s pocetka 80ih ;)))))

Mislis na ono sto je ostalo od VFR-a!? :D

Ja sam iz Trebinja krenuo 22. ili 23. avgusta,ne znam tacno davno je bilo,pa ako si bio do tada onda si FUNJARA,a ako si bio kasnije,u redu je!

• Zainteresovan, 978 postova

Ja sam iz Trebinja krenuo 22. ili 23. avgusta' date='ne znam tacno davno je bilo,pa ako si bio do tada onda si FUNJARA,a ako si bio kasnije,u redu je![/quote']

Bio je kasnije, ali je funjara anyway :baeh:

E neka si mu rekao!!!

Ja sve cekam nece li neko prvi da ospe po njemu,Fukaro jedno stidi se guzice kad obraza nemas!

Al` dobro ispravicemo to na raspustu!

• Zainteresovan, 666 postova

Ja sam iz Trebinja krenuo 22. ili 23. avgusta' date='ne znam tacno davno je bilo,pa ako si bio do tada onda si FUNJARA,a ako si bio kasnije,u redu je![/quote']

Bio je kasnije, ali je funjara anyway :baeh:

Što jes, jes...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja