aspar 195 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ra dili na pojacavanju imuniteta evo pise u danasnjem "Blicu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ra dili na pojacavanju imuniteta evo pise u danasnjem "Blicu" pa ti si otisao na more.... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da slagali smo tanjire i tanjirice celu noc, i bre trebalo pojesti onolike kolace A na kraju smo ipak zamenili ulje u vilama, nisam bio zadovoljan kako smo to odradili Dzoks A jutros sretoh Skolsa na auto putu, vidim ja neko pokusava da me stigne nekom opel astrom, ali mu nesto ne ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da otvorim vikend servis za kineske motore, svaka usluga je gajba ladnog piva ! znaci gajba ladnog za ruke, delovi su vasi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan e drugari ja ne mogu da cekam vse i evo pocinjem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan ;D Subota, leta Gospodnjeg 2009. , neke Mangulice napraviše najbolji gulaš ikada! A kako u Kini jedu pse... Ker je dosao nepozvan, ali pošto je bio toliko sladak... Nismo imali srca da i njega pojedemo... Samo smo ga slikali i gnjavili. Bez njega...ništa! Sve je počelo kada se prva postava pojavila na dogovorenom mestu. Seckanje mesa, luka, dodavanje začina, gledanje u veseli plamičak i ispijanje piva i sokova ( pošto naravno MI ne pijemo ;D). Glavni kuvar: Inače gulaš su spremali svi koji su hteli. Tako da nije bilo pojedinaca da "začine", možda gulaš i ne bi bio tako dobar. U svakom slučaju pokazalo se da smo dobar tim. Svako je nešto radio, mace su mešale i rezultati su nadmašili očekivanja! Nešto kasnije pridružili su se i ostali. Oni dođoše a nisu morali (mada u dubini duše verujem da su morali da znaju da će zezanje biti super i da su zato došli ). Mangulice ne oskudevaju u ženskim snagama. Ružicin motor je svima bio simpatičan, pa je većina morala da ga isproba. Složili smo se da je super za devojke malo krhkije gradje. Baš sladak motor! Mala revija... Kinezi na okupu. Opaka nalepnica, da da daaa. Malo razgledanje, komentarisanje...Sreća, sreća, radooost, uživancijaaa!!! Naravno, drug ĐurKović. ;D Planiranje Kineske misije. Kojim putem se išlo a kojim putem će se ići u CG? Razmena iskustava, mišljenja uz smeh, pivo, hello sok i luckaste doskočice. Elem, posle sve te priče na red je došlo kusanje gulaša. Te slike nažalost ne posedujem, a verujem da će ih već neko postaviti... Punih stomaka i pozitivnih utisaka, bacili smo se na čokoladne kolače, koji mi sad tako nedostaju! :-\ Sledeća stanica je bila Stara Pazova (valjda hahaha, ako se dobro sećam) i seoska slava. Najhrabriji su se sa kacigama vozili na balerini. MOooooOOOLiiim da se slike dostave!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Par slicica.Ekipa odlicna sto je vec u vise prilika dokazano.Lepo smo se pro veli,druzili a vidim da ste vi akcijali kasnije i na drugim lokacijama.Hvala Dzaksu i Bojani(definitivno nije virtualni lik)na gostoprimstvu i vidimo se ovih dana dole na moretu.Evo slika ali bey komentara nemam vremena zurim na more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da gulaaassss,fantastican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan I to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Alo,Džaxe mrcino jedna propala! ;D...Ostavi Bojanu na miru i daj te sličke što sam ti mailom poslao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Bolje posalji meni. Dzaks ne moze da ih skine sa mejla, ne zna. Saljem ti mejl na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, gulash i kolaci su bili prva liga sve pohvale domacici . Inache prodajem jedno slovo K iz mog prezimena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam mail Posalji Bojani ja ne mogu da ih skinem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kuca je prezivela, mi jedva, gulas je bio vise nego fantastican, ostao samo kazan Moram da 'pohvalim' mestane zbog kojih smo vrlo lako (?) nasli lokaciju. Sve im je 'pravo do kraja pa levo' tako da smo Ruzica, Marko i ja na kraju zavrsili u nekim kukuruzima ;D Ruzica je obrnula 1K km na svom vatrenom gulaskom krstenju, Marku se dopalo kako Jawa klizi po drumu kao ladja na moru, zamal' da mi zaspi pa da kasnimo na gulas posle trazeci ga po putu ;D Na seoskoj slavi (a gde bese?) smo hteli da posedamo u autice (one na struju) u ful opremi, al' nam nisu dozvolili kad su videli koliko nas je Malo smo se vozili, malo klopali i mnogo lepo druzili ! Hvala domacinima (ne zaboravite bilijar salu u desnoj prostoriji dole, da opremite ) na lepom dozivljaju i druzenju. poz. u ocekivanju jos slika ps. kud se dede ono ulje kasnije? niste valjda sve popili u garazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan VIdim da sam lep provod i klopu propustio al jbg kad sam se vec bio obecao,mada ne zalim se mnogo bilo mi je lepo.Nego kako mi da znamo dal taj pas nije zavrsio u gulasu?Gde su slike kera al da su skorije slikane? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 3, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Eee, pa to ne smes da znas, ako ti kazemo i tebe cemo ;D Prva slika je slikana kao poslednja u nizu, pred razlaz A ako ne verujes, moraces da nam verujes na rec da je ker jos ziv I da, ma nisi propustio nista posebno, budi bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan e kada neko nema srece pa mora da radi,kao npr ja,onda je osudjen da propusta neke lepe stvari u zivotu.ali jbg.mozda i ja jos do kraja sezone i ulovim neki od dogadjaja.vidim da vam je bilo super i mogu samo da vam zavidim.sada se pokazalo pravo lice mangulica.a to je druzenje i narvno klopa kada je to god moguce.svaka cast devojke i momci.pozdravljam ekipu i da znate da vam stvarno zavidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Još slika! Thanks to Blajbinger Pre klope jedna zajednička: Njam am am am am mmmmm hhhrrrr ba am njam njam.. Dok se krčka gulaš: Kao što rekoh, svi su ponešto radili, dodavali začine "po ukusu". ;D Krkanje, sve u 16! A onda zezanje. Ružicin motor je prošao ozbiljan test izdržljivosti! Btw, čestitamo Ružici na pređenih prvih 1000km! Igrarije u garaži Pa su žene došle da smetaju... After party u Staroj Pazovi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dzaxone,jesi ti isao u nedelju,rano ujutro,za bg,skrenuo sa autoputa na Tosinom Bunaru?Registracija RU/10-509? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaxone,jesi ti isao u nedelju,rano ujutro,za bg,skrenuo sa autoputa na Tosinom Bunaru?Registracija RU/10-509? Da da, zar nisi cuo kako sviram Gde si se ti uputio tako rano ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dzaxone,jesi ti isao u nedelju,rano ujutro,za bg,skrenuo sa autoputa na Tosinom Bunaru?Registracija RU/10-509? Da da, zar nisi cuo kako sviram Gde si se ti uputio tako rano ? ja jos gledam da l` si ti ili gresim...a nisam cuo jer sam odvrnuo muziku da se razbudim..isao po burazera na autobusku...a pitanje je gde si se ti (sa suvozacem) tako rano uputio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaxone,jesi ti isao u nedelju,rano ujutro,za bg,skrenuo sa autoputa na Tosinom Bunaru?Registracija RU/10-509? Da da, zar nisi cuo kako sviram Gde si se ti uputio tako rano ? ja jos gledam da l` si ti ili gresim...a nisam cuo jer sam odvrnuo muziku da se razbudim..isao po burazera na autobusku...a pitanje je gde si se ti (sa suvozacem) tako rano uputio? Mnogo pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Avgust 3, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama... Bice valjda i 100k na ovom motorcetu :P Sreca pa nisam dala Marku da vozi... :D Inace, jos uvek mi muka od one balerine.... Evo jedna fotka i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ona kuca odozgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...