DzOkS 1172 Napisano Maj 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo kod mene seva grmi i oluja nailazi ili je to svuda, nemoj da prodjemo ko za Glogonj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Seva, grmi, lije )) Valjda je samo prolazno, videcemo ujutro. btw i ja verovatno dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u St. Pazovi samo grmi i seva... nadam se da nece bas sad za vikend neka hebena kisurina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u St. Pazovi samo grmi i seva... nadam se da nece bas sad za vikend neka hebena kisurina... Ma to samo gromovi pozdravljaju gromove! ;D ;D ;D E jedva cekam sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo kod mene je valjda proslo, sad jos samo duva. Nadam se da nas ujutru raduje sunce. Blajbinger nemoj da me izneveris i dodjes bez zice Pozdrav i vidimo se sutra na FG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da vas pozdravim i pozelim sretan put i veselo druzenje.Nemojte da preterujete ipak je to nacionalnio park,mozda ima i neki mocni rendzer.Ja cu da vam se pridruzim u nedelju ujutru,dolazim sa kumom koji jes da mvozi japanca ali necemo mu to uzeti kao karakternu osobinu,Koliko sam razumeo do devet bi trebalo da dodjemo da ne kvarimo raspored? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u St. Pazovi samo grmi i seva... nadam se da nece bas sad za vikend neka hebena kisurina... Ma to samo gromovi pozdravljaju gromove! ;D ;D ;D E jedva cekam sutra! Heheheh... bas to! ;D E sad se vala i ispadalo dobro... Valjda nece kisa smarati i sutra :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Black,da te nema,trebalo bi te izmisliti Pa i u Glogonj si dosao tom ljutom masinom od 50 cc ;D ;D Jeste, ali sam isao sa skolsom, tako da time nista nisam gubio, a nige nije bilo ni uspona. Mada svakako je kinez pa se uklapa u pricu. Jos uz Rock & Roll... (jbt, jos ce ispasti da lazem da imam motor, sva sreca pa ima svedoka ) Kisa je prolazna, veceras ce da se istrese, pa bi sutra trebalo da bude OK, a cini nam i uslugu jer smanjuje temperaturu za par stepeni, tako da ce uslovi za voznju biti odlicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali sam isao sa skolsom, tako da time nista nisam gubio, a nigde nije bilo ni uspona. Mada svakako je kinez pa se uklapa u pricu. upravo je to ono sto me najvise plasi u vezi puta ka FG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan upravo je to ono sto me najvise plasi u vezi puta ka FG Takodje. Mala brzina, a visoki obrtaji = slabije hladjenje = jos manja snaga. U tvom slucaju je jos gore, jer je cvaja u pitanju, pa su temperature jos vece i postoji rizik od nedovoljnog podmazivanja, a to moze da ne bude lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno,izdrzace ti pedesetokubikasi!! A sada u krevet treba se ujutru spakovati. Vidimo se kod Lukoila!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan kako je lep dan osvanuo.sve spremo za polazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Bash tako... Dobro jutro zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro svima i svima sretan put danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro,lep dan bogami.Odoh da se spremam polako pa se vidimo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 23, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan o ludaka, dobro je da ste i spavali ... vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Momci i devojke lepo se provedite danas. Koliko vidim drustvo je odlicno, vreme ce vas posluziti a fruskogorske krivine vas nestrpljivo cekaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Koleza Dzax i ja smo kao pravi domacini prvo docekali (domacine) iz Stare Pazove :P ,potom i ekipu iz BG-a,koji su zajedno svi produzili putem FG a ja nazad na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Evo svezih slika sa danasnjeg okupljanja.Prvo skupljanje kod Arene,motora kom.sest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Lagano autoputem pa kroz Batajnicu uz Blajbinger-ovu muziku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pus-pauza kod Mome Stanojlovica pa skupljanje sa ekipom iz St.Pazove.6+5=11 :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Onda zajedno put pod tockove uz jednu pauzicu kod skretanja za Iriski venac pa dalje ka Fruskoj Gori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan I konacno na Fruskoj Gori se nadjosmo sa Dzoksom,Antonom i Dzoksovom lepsom polovinom,Violetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 23, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Druzili smo se jedno sat vremena i zatim odoh nazad za Bgd.Zalosno ali posao nece da ceka.Ujutru idem ponovo ali ovoga puta sa lepsom polovinom da Dzoksova supruga ne bude u velikoj manjini.Sutra nastavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...