Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks, ako imas mapu u vecoj rezoluciji stavi u zip, pa attach-uj za preuzimanje, jer se bas i ne vidi puno sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Molim sve zainteresovane da se PRIJAVE ovde da bi mogli shodno broju prisutnih i pravaca iz kojih dolaze da se adekvatno organizujemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Slayer 2. Dzoks + Violeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja se vec prijavio,ali hajde opet. +1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.Zoli + Kaya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.anton 4.Zoli + Kaya Da se covek ne uvredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 14, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaha," da se covek ne uvredi"....ma vazno da je na spisku..ok, sorry anton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.anton 4.Zoli + Kaya 5.Blackbite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se krece iz pazove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kada se krece iz pazove ? Jbg, kad budemo videli cime vladamo znacemo kada i gde se okupljamo i kada se krece i iz bgd-a i iz pazove, zr itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.anton 4.Zoli + Kaya 5.Blackbite 6.Zoltan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.anton 4.Zoli + Kaya 5.Blackbite 6.Zoltan 7.Dzax Ja se istripovao to je ovaj vikend... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.anton 4.Zoli + Kaya 5.Blackbite 6.Zoltan 7.Dzax 8.Wolflord + Wolfica ;D (jos nisam 100% siguran ali najverovatnije dolazimo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Napravicemo malo skupljanje negde pre karlovaca odnosno kod skretanja na Partizanski put da se ne bi jurili po FG , pa cemo onda svi zajedno do mesta za kamp. Za sve koji stizu iz pravca BG odnosno SP.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dosao najverovatnije samo u subotu ali to jos nije sigurno. Bogme koliko ja vidim bice to sve sami chopperi. A ko ce meni praviti drustvo malo po sumi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan 1.Slayer 2.Dzoks + Violeta 3.anton 4.Zoli + Kaya 5.Blackbite 6.Zoltan 7.Dzax 8.Wolflord + Wolfica ;D (jos nisam 100% siguran ali najverovatnije dolazimo) Ivan8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dosao najverovatnije samo u subotu ali to jos nije sigurno. Bogme koliko ja vidim bice to sve sami chopperi. A ko ce meni praviti drustvo malo po sumi ? bas nece biti sve coperi ali ja i nisam bas neko drustvo za sumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Бачкопаланчани, маните се тих сексуалних алузија, "прављења друштва по шуми". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Slayer 2 .Dzoks + Violeta 3. anton 4. Zoli + Kaya 5. Blackbite 6. Zoltan 7. Dzax 8. Wolflord + Wolfica ;D (jos nisam 100% siguran ali najverovatnije dolazimo) 9. Ivan8 10. wllada (palim u nedelju ujutru ali idem sigurno!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 16, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih dosao najverovatnije samo u subotu ali to jos nije sigurno. Bogme koliko ja vidim bice to sve sami chopperi. A ko ce meni praviti drustvo malo po sumi ? Ja ako dodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Wllada ides u nedelju ujutru, a kad se vracas za BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Бачкопаланчани, маните се тих сексуалних алузија, "прављења друштва по шуми". ;D Vi banacani ste bas neki perverzni ljudi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Бачкопаланчани, маните се тих сексуалних алузија, "прављења друштва по шуми". ;D Vi banacani ste bas neki perverzni ljudi ;D Rekao sam jos davno da cu bas zato zeniti se iskljucivo nekom crnkom iz Banata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 16, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Бачкопаланчани, маните се тих сексуалних алузија, "прављења друштва по шуми". ;D Vi banacani ste bas neki perverzni ljudi ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...