dejanf650 4 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se dosta pisalo o automatskom podmazivanju lanca reših i ja da nabudžim jedan (meni su rekli da to može da se nabudži) ;D. Skupljanje delova je išlo lagano do gore pomenute stavke. Čitao sam na ovom forumu i googlao ali nisam našao ni ukapirao kako izgleda taj vakuum ventil. Princip rada mi je jasan samo me zanima kako izgleda ventil i gde (po kojoj ceni) se može naći. Pominju se skuteri ali jbg nikad nisam imao skuter. Takođe bih izbegao elektromagnetni ventil za benzin-gas ukoliko je vakuum manja BUDŽA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se niko ne javi do 5.maja može DELETE. Čisto da ne zauzima mesto. :-[ :-\ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan nalazi se na dnu rezervoara,naravno sa vanjske strane.skoro svaki skuter ga ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam u kom kotekstu je pisano o njemu ali mislim da to stoji na razvodniku kod jugica , ako je to to onda i nije manja budja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Na BMW-u mi je klasična slavina, tako da stvarno nemam predstavu o izgledu. A vakuum na JUGU koji stoji na paljenju jeste veliki ali mislim da nije ventil. On služi da zaokreće paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa vakumski ventil ti je svaka vakumska slavina za gorivo , svaki skuter je ima , kao i skoro svaki noviji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...