Jump to content

Moto Zajednica

pozdravlja vas baka

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

evo novi sam medju bj bikers pa ko veli da isposhtujem red. vozim motor vecc 4 dine. prvi ljubimac mi je bio piagiov beverly 250ie, kupih ga novog 2004. god., polozzih A, i u roku od 15ak dana odoh na filmski festival u Herceg Novi njim, izvozah celu godinu i ukradoshe mi ga jednog tuzznog, kishnog, februarskog podneva na dorccolu (majku im zlikovachku). varijanta, zakljucham samo guvernalu, udjem samo na 15 mina u zgradu da zavrshim neshto, izadjem i  :o. tuzzan bejah neko vreme bez motora bez novca,  panduri mi se smejashe dok sam prijavljivao, a 65ica mi postade opet jedini prevoz. 2 meseca kasnije priljatelj primeti da sam bash loshe volje i ponudi mi soma na zajam, da vratim kad budem imao varijanta, ja skupih josh 700 i keva ulete sa 500 i kupih suzuki dr 350  '99.god, neverovatno lagan i zabavan bike. za vozznju po gradu nishta bolje, kapiram. razne gluposti mi se deshavashe sa njim. od degenskih off road padova sa lepljenjem na auspuh do pokushaja kradje u kom sam zavrshio sa polomljenom jagodichnom(cigla) i shrafcigerom u nepcima!?!? uff. bar sam sachuvao motor ;D. posle oporavka sam se brzo vratio u sedlo. vozio sam ga sve do novembra proshle godine, stavio ga u garazzicu i chekao da prodje zima. prodao sam ga i isprzzio se na bmw. hteo sam f650 gs pa to ti je. ali novi. mnogo skup brate. pa ajd polovan. nisam nashao za pristojne pare. pa se onda prebacim da tripujem v-stroma 650ku. pa odem na sajam. pa gledaj bmw, pa suzuki, pa ktm(prastari moj trip), pa seo da popijem kafu i udjem u razgovor sa vrlo naizgled robusnim ali neverovatno prijatnim ccelavim tipom od 100 kila na temu koji motor. i sad nabrojim mu sve tripove i on me potpuno sjebe i kazze yamaha phazer sinovac!i tu potpuno odlepim. vishe nishta nisam znao. i surfam neshto po netu i naletim... i zaljubim se... onako na prvi pogled...zabalim bukvalno...

BMW R850R bratac moj. uglavnom, nadjem jedan u vel. britaniji udjem u suludu akciju uvoza, iscimam se svetski i za neverovatno male pare(oni drzze cenu chak svuda po evropi) dobijem mog sadashnjeg ortaka bendzamina. u istoj akciji sam kupio i jashu koju zzelim da prodam pa sam provalio da ne mozzesh da okachish oglas na sajt ako nisi drug chlan. i tako...

post-6814-1287903086049_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Добро нам дошао, па макар разлог била само јакна... !  ;)

Него, које куде, чувај се тих шавцигера и избегавај цигле!

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Boga mi, za jednu babu vrlo buran život imaš!  ;D A koliko godina ima mama jedne babe?  ;D Naravno, šala. Pozdrav i dobrodošao, jako lep motor.

• U prolazu, 1 post

ne znam da li smem da reklamiram komercijalne sajtove ali ukucash na google motorcyclenews u vel britaniji ili tako neshto i nacci ccesh...

inache moj je '99. godishte. kupih ga od sudije u penziji, chikice od 60ak dina, koji ima itison u garazzi. kao da je j.b.n. nov!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja