Floyd**** 15 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko ko u Novom sadu radi plastificiranje i peskarenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan peskarene cubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu,pitat cu ovde moze li se upotrebiti pistolj za tektiranje(nov) u svrhu peskiranja? gledao sam po netu i neki lice na to sto ja imam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu,pitat cu ovde moze li se upotrebiti pistolj za tektiranje(nov) u svrhu peskiranja? gledao sam po netu i neki lice na to sto ja imam! Ja probao pa ne ide. Možda nisam nešto umeo da namestim da može ili stvarno ne može, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan a da izbacim onu malu cevcicu sto je u sredini one spoljne,koja dovodi vaduh do vrha te dizne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj! Prvo sam to probao i baš ništa se ne dešava. Kroz nju u stvari ide vazduh i trebalo bi da pravi podpritisak na ustima cevi i tako povuče pesak iz posude. I još sam koristio veoma fini kvarcni pesak, skoro granulacija "dunavca". Prosto, kao da to nije za to i neće zato ni da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan a kada bi se cela ta duga cevka skratila,mozda bi lakse povuklo pesak iz posude? jer neznam sada gde i za koje pare naci pistolj za to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan PP aparat? on svakako neku prasinu izduvava?! da se na njega dovari prikljucak za vaduh natakne crevo vazduha i mozda bi mogao............? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan moze moras da izbusis rupicu ispred te cevi da ide direktno u u izlaznu cev ja sam pravio pre 10 godina ,ali je zajebancija ako ne utrefis rupu na pravo mesto ,a imas u woby haus da kupis pistolj za peskarenje ja kupio pre 3-4 godine bio je negde oko 1100 dinara za te pare ne isplati se da se zezas da prepravlas.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam coveka koji peskari 1kvm za 500din! sa nekim ludackim protokom vazduha od preko 1000lit/min,ima iskustva sa tim glupostima oko motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 27, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam plastificirao na MZ-u sve što nije ram i to dva puta. Prvi put sam pogrešio jer sam izabrao neravnu teksturu, super je izgledalo ali kad se nakupila prljavština u porama više nije moglo ničim da se skine. Onda sam se odlučio za mat boju, glatku, bez teksture. Posle ove 4 godine matiralo je još više ali ogrebotine nisu moguće. Kod pada sam ulubio rezervoar ali se plastifikacija nije skinula. Jedini problem sam imao da zalepim slova na rezervoar. Promenio sam 1000 lepkova ali je ta plastika teška, ne trpi ništa. Ova zadnja stoje - za sada. Plastifikacija je super stvar ukoliko estetika nije na prvom mestu. U kraju ja sam prvi plastificirao motor, jedva sam ih ubedio da urade, nisu hteli da rizikuju. Mojim primerom se poveo jedan ponosni vlasnik Vespe samo što nije imao uspeha, usrao je načisto i nepovratno. Pre plastifikacije savetujem da nađeš stare urađene stvari, da vidiš kako to izgleda posle par godina. Na Forumu je član Zverinjak, zna dosta o tome jer ima više vrsta granulata a kod nas se obično koristi ona najgora jer je najjeftinija. Ako te interesuje kako sve izgleda na motoru, Crnac je tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu,pitat cu ovde moze li se upotrebiti pistolj za tektiranje(nov) u svrhu peskiranja? gledao sam po netu i neki lice na to sto ja imam! Sto bi se cimao sa time kad mozes da kupis pistolj za peskiranje za male pare. Ja sam prosle godine kupio, ne secam se tacno koliko je kostao al je bilo manje od 500 dinara. Za neke sitnije stvari je super, ja sam pekirao prednje stapove i jos neke sitnice, sad bih trebao izduvnu granu da odradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 29, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan evo da ne davim puno,ja se bavim peskarenjem i to sa tim kompresorom od preko 1000l/min, neznam smem li da reklamiram druge sajtove ali na peskarenje ili peskiranje imas ponesto objavljeno o tome,pazljivo procitaj mozda i nadjes neko resenje za sebe... a sto se plastifikacije tice ona je stigla vec do nivoa akrilnih boja i visokog sjaja, ako bilo koga jos nesto zanima oko peskarenja slobodno neka pita pp ili tel poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e'o ja ću pitam: jel se baviš peskiranjem/peskarenjem za svoju dušu ili i uslužno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Januar 3, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan e'o ja ću pitam: jel se baviš peskiranjem/peskarenjem za svoju dušu ili i uslužno? pa uglavnom za neke novce...onako sitne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan koga zanima ja sam se bavio time dugo moze na pm pa da se objasnimo cak sam i inox peskario pomocu svakom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja95 3 Napisano Septembar 26, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: Tomos sm125f Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovo nije mesto za ovakvo pitanje, ali me zanima, moze li da se plastificira, preko stare plastifikacije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Bavio sam se plastifikacijom duze vreme tako da pricam iz iskustva.MORAS ocistiti povrsinu od starih boja ili plastifikacije,rdje,masnoce itd da bi novi sloj legao.Peskarenje najbolja priprema pred bilo koju zastitu materijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...