mrvatreci 177 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bez danasnje tragedije? Jer, to je onda jos tri imena vise na crnom spisku..... A sta je to bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u dva odvojena udesa trojica motociklista poginuli. Imas teme u Crnoj hronici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Juce procitah u Press-u da je decko iz Loznice kome je automobil marke Citroen pre par dana presekao put preminuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juce procitah u Press-u da je decko iz Loznice kome je automobil marke Citroen pre par dana presekao put preminuo. daj neke detalje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemam detalja, to je samo kratka uokvirena vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 14, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kad se desila ta nesreca? vidim da je dechko preminu 10.08.. ako vec znash te detalje,otvori novu temu..mozesh samo da prebacish prethodnu poruku u novu temu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 70 poginulih....pa ovo svake godine sve vishe ljudi gine...umesto da se konachno opamete malo,posle svega shto se izdeshavalo ono postalo nenormalnije......uzas..a kako vreme i dalje dozvoljava da se josh pomalo vozi,bojim se da sezona nije gotova,ni za nas ni za...... chuvajte se ljudi....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Octobar 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rodom iz Loznice, ali vec dugo ne zivim tamo, cak i retko odlazim. Da li je momak imao neki nadimak? Saucesce porodici preminulog kolege. P.S. Pokusacu sutra da saznam nesto vise pa cu da javim, mada zivot ovog mladog momka, na zalost, ne moze niko vratiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolicaMF 28 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan 4. Zemun - Glavna semafor kod Varijanta, 04.04.2009 (Igor Hukić) 11. Batajnički drum 04.04. (Boban "Ramones") video sam obe nesrece.vracao sam se busem iz stare pazove,i bas taj put je lastina trasa.katastrofa,sva tri lesa (i vozac bicikle na batajnickom putu) su bila otkrivena,obe su se desile koji minut pre nego sto sam prosao.kad sam video ovo u zemunu,nisam mogao dve noci da spavam,imao sam traume :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hdominator 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Polako pa pocinje nova sezona kojoj se radujemo svi,znajuci da bez povreda i gubitaka zivota nece proci. Neka nam ova sezona bude bar upola crnja nego proslogodisnja. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijausce87 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tesko mislim da je nocas jedan bajker poginuo kod naplatne rampe simanovci , nemogu nista zasigurno da kazem jer nikakvih obavestenja nema ni u novinama ni na internetu udes se desio oko dva sata posle ponoci !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan tesko mislim da je nocas jedan bajker poginuo kod naplatne rampe simanovci , nemogu nista zasigurno da kazem jer nikakvih obavestenja nema ni u novinama ni na internetu udes se desio oko dva sata posle ponoci !!!!!! pa nije valjda da je već počela crna statistika, žalosno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shto se statistike tiche,ova godina je neuporedivo bolja od proshle..neka tako i ostane,u to ime -ziveli.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Maj 12, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan shto se statistike tiche,ova godina je neuporedivo bolja od proshle..neka tako i ostane,u to ime -ziveli.. ;D Dace Bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi, a ovaj momak sto su ga ubili u Boliviji, i on je bajker...?Vidim slike po netu i novinama...Predrag Čanković... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan video sam i ja,ima i jedna slika na nekom motoru sa trka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2788 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da, evo u Blicu fotografija: Uploaded with ImageShack.us http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/189981/Otisli-u-Boliviju----zbog-plate-od-3000-dolara Ne znam kakva je praksa, i da li ulaze i ovakvi "slučajevi" u listu, kao i onaj što je inače vozio motor, a preminuo u snu. Bilans nastradalih bajkera u saobraćaju je ionako strašan, i destimulišući za svakog bajkera početnika. Da li treba da postoje dve liste, ili sve ide u jednu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan da li uopste treba da postoji lista!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost.... :-[ U Nišu poginuo motociklista Miroslav M. (34) http://www.mondo.rs/s170357/Info/Hronika_i_Drustvo/U_Nisu_poginuo_motociklista.html Jel zna neko vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li uopste treba da postoji lista!? ne treba da postoji lista,samo treba da postoje pare,pivo i pi..ke.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan jel bi ti voleo tebe neko da stavi na spisak!? ja znam da ja ne bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 21, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa dok si ziv neces biti na spisku a posle toga koga briga tad postajes statistika voleo ti to ili ne jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel bi ti voleo tebe neko da stavi na spisak!? ja znam da ja ne bih onda se potrudi da se ne pojavis na spisku.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jun 30, 2010 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da je bio neki udes u Ribarima..dva brata(blizanci) sleteli sa puta jedan poginuo drugi u bolnici...ovom drugom ne smeju da kazu da mu je brat poginuo..a cale hoce da im se ubije..tako sam ja cuo od buduce devojke jer je ceo dan tesila drugaricu...nije smela vise da je pita nista nije ni njoj svejedno(devojku poginulog bajkera)..... jel zna neko vise? ps:tema vec postoji o ovom udesu... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57067.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Jul 16, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise gledam ovu crnu hroniku to me je sve vise strah i prelaziti ulicu, a ne jos sesti na motor. Mozes postovati sve propise, nositi najbolju zastitnu opremu, voziti najopreznije, ali i poginuti zbog najmanje gluposti . Mada i voziti kao manijak svaki Boziji dan i da ti ne bude nista. Budimo realni, vecina vozaca kod nas ne bi trebala ni sesti za volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...