Oroku 1394 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Posto nista nije bilo od obilaska manastira, i Joska mi je pravio zazubice sa njegovim putopisima, resio sam da i ja obidjem Frusku Goru. Da ne idem sam, poveo sam drugara, koji je usput i slikao sa suvozackog mesta. Negde oko 9h, posle tankanja masine, krecem pravac na Frusku Goru. Nazire se cilj Ovo je slikano na izlasku iz Ratkova, nekih 45-50km od Novog Sada Stigli smo u Novi Sad, upao sam u guzvu na tranzitu, uzas, jedva prosao trotoarom. Tu sam cini mi se video Ticmu sa foruma na XT-u. Slika sa tvrdjavom sa keja Sa keja idemo prema Kamenici Usput zastajemo da uslikamo lep pogled na Novi Sad Na miselku nema skoro nikog, rano je jos valjda Put za Iriski venac, predivan pogled Ulazimo u Nacionalni Park Fruska Gora Polako se penjemo Spomenik 2. sv. rata, tu sam imao "problem" sa motorom. Kad sam krenuo da ga upalim vidim nema kontakt, uopste nema struje. Probam akumulator da li se zice otkacile, nije, njakam sve moguce zice, nece. Poludeo, kaze drug, vidi osigurace, a u reko tog se nisam setio, otvorim kutiju kad jedan osigurac malo ispao. Ja ga gurnem jace, i motor proradi. Al sam se tad osecao glupo Nabildovani partizani idu u rat Nastavljamo dalje ka TV tornju, svo vreme je priroda prelepa, jedino sto idilu kvari ocajan put pun rupa TV predajnik Venac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje.... Vracamo se ka vencu, i put nastavljamo ka Jazaku Venac Vidikovac Zmajevac, pogled na Srem Vrdnicka kula, do koje sam hteo da odem, ali znajuci da su i Joska i Bane promasili put, odustao sam i slikao iz daljine Put za Vrdnik je fantastican, prepun krivina U Vrdniku smo stali u manastiru Ravanica Kamenolom na putu za Jazak selo Jazak cross staza Jazak, pored fabrike vode, nazalost, nikog nije bilo. Moram napomenuti da me staza ocarala, ova blizu mene sigurno nije ni upola teska kao ova, jedino sto je zemlja dosta tvrda, eto to je losije. Fabrika vode Jazak Ponovo se penjemo gore do vidikovca, pa idemo ka najvisem vrhu, Crveni cot Na ovo smo naleteli na putu za cot, prelep pogled na Novi Sad i Backu E dok mi uzivamo u pogledu, cujemo neko testerisanje po sumi, odjednom izlecu iz sume dvojica na crossevima Malo smo popricali sa njima, objasnili su mi da je suma zakon, da predjem na cross ;D , eh ko da ja to ne znam, ali sve u svoje vreme. Njih dvojicu sigurno zna neko sa foruma, posto su pomenuli da se sa njima vozi decko na dominatoru plavom, sa cross gumama, a fruskogorac je skoro bio u pescari i sa njim isto plavi dominator, verovatno je to isti tip. Odese dalje u sumu(los video zbog konvertovanja) Produzavamo do Crvenog cota E tu nismo znali gde je vrh tacno, pa sam skrenuo na makadam, tu je veliki uspon, isti takav pad, a na kraju pada, kapija, a levo se opet ide dole, dok sam se tu okretao, dao malo vise gasa, a ispod tocka mi bio veliki kamen, ja padnem, zovem druga, on necuje, a nemogu da dignem motor, jer je strmo, ide mi motor nazad, ja zovem jace, on dodje dignemo motor, njemu nista, osim sto se iskrivio menjac malo, ali sam ga ispravio odmah, rukom. U svoj zbrci sam ga i slikao ;D "Konji ponovo jure" Malo se odmaramo i produzujemo za Beocin, lep put , lepe krivine. Tu nam izletela neka trojica na motorima, valjda se trkaju, nemam pojma, znam samo da je treci uleteo u moju traku i prosao metar najvise od mene Napustamo za kratko.. Jos jedan pogled na NS Stvarno prelepa priroda Cementara Beocin Posto odavno zelim da posetim Ledinacko jezero, danas je bio pravi trenutak, skrenomo za Ledince, makadamom stignemo skoro do jezera, parkiramo motor i peske ka jezeru, tu sledi razocarenje, neki cuvar ili sta je vec, nas i jos neke ljude tera odatle, kaze nemozemo do jezera, iako je na 30 m od nas. Kaze zabranjeno, ovi ljudi odose gore, pa ce jezero gledati sa vrha, a mi se nazalost upucejemo kuci, jer sam u cizmama, pa mi penjanje bas i ne bi prijalo, a i motor je dole, parkiran, ne zakljucan. Od jezera sam video samo ovo Za Sombor idemo preko Vrbasa, jer smo se nadali da cemo stici na moto trke u Kuli, ali smo na to zakasnili, nazalost Srbobran, mali odmor, jer je vetar svo vreme sibao, a i ceo sam utrnuo, jer nema nikakve krivine samo pravo, po gasu, uzasno dosadno posle onih krivina, eh vec mi nedostaju I na kraju, odlicno proveden dan, sa prednjenih 301km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1282 Napisano April 26, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike Nama Vojvodjanima ne trebaju Alpi. Das nam neko brdo od 500-600 mnv i mi se pentramo po njemu ceo dan i jos nam i ne dosadi pa se stalno vracamo Nisam bio gore skoro 2 nedelje i vec me opasno hvata kriza. Oroku, ako ti bude trebalo drustvo za neku sledecu FG turu, javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 26, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogao si i danas sa nama.Ako tebi treba drustvo ti se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uf, sjajne slike, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano April 27, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Tura je super. Da li znas mozda kakva je priroda sa druge strane gde su Brankovac, Vizic, Lezimir....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 27, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I sa druge strane je prelepo,veruj mi Lepa tura! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna voznja a slike odlicne, sve govore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Tura je super. Da li znas mozda kakva je priroda sa druge strane gde su Brankovac, Vizic, Lezimir....? I sa te strane od Vizića je jako lepo, a i manje prometno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Nisam stigao na drugu stranu, pa je ostavljeno za neki drugi put. @Neskebg Ne govore slike bas sve, mnogo je lepse uzivo, veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 27, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan lepa voznja po vojvodjanskim alpima i mi smo se u subotu malo vozali po fruskoj gori ali na kratko jer smo i kasno krenuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vožnja i slike su prelepe. Fruška gora ima svojih čari, pogotovo za nas panonske mornare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Lep izlet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 2, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Tura je super. Da li znas mozda kakva je priroda sa druge strane gde su Brankovac, Vizic, Lezimir....? Juzna strana,nedaleko od Lezimira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan putopis http://www.politika.rs/ilustro/2517/4.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Evo jucer sam isao na Frusku Goru sa mojim APN6, tura malo vise od 100 km. Stara `Zova, Indjija, Maradik, Krusedol, Irig....itd, itd, vracao sam se pored Beocina, Besenova, na Rumu i nazad kuci. Posle Iriga popio picence u "Lugarskom domu" (pre benz. pumpe). Obisao manastir Krusedol, zapalio po koju svecu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako imas vise slika, postavi putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Avgust 13, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve obiđe za jedan dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano Decembar 26, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan I tako citajuci ja ovaj potpis i gledajuci predivne slike,kad Imam sta i da vidim kad ono ja na mom starom KTM-u bela Masina ali bilo je to davno.Lep potpis.:zdravo::zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 29, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan I tako citajuci ja ovaj potpis i gledajuci predivne slike,kad Imam sta i da vidim kad ono ja na mom starom KTM-u bela Masina ali bilo je to davno.Lep potpis.:zdravo::zdravo: Hehe, eto koliko je mali svet! Pozdrav za tebe! :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tako citajuci ja ovaj potpis i gledajuci predivne slike,kad Imam sta i da vidim kad ono ja na mom starom KTM-u bela Masina ali bilo je to davno.Lep potpis.:zdravo::zdravo: De si Brane kuco stara!Belja je mislim sad u Irigu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...