Vladica69 9 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao coveka ali vidim po vasim postovima da je bio ljudina!Moje iskreno saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 27, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan saučešće .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je napisao moj brat Mikele ovim tužnim povodom, nemam šta da dodam. "Veljko dragi prijatelju srce mi se cepa!, kada sam saznao da si otisao da ronis i ostao vecno tamo gde si se snalazio jednako dobro kao i ovde!!!!krivo je more!!!crnogorski supermen, e Pilot ne seri, arbitro masakro, boks formule 1, vijetnam, pesak, motori, kajt, surf zezanje glodar za pic.., uvek najbolji i najpametniji moj brat Veljko Vlahovic pilot hvala ti za sve lepe stvari i osmehe!!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
superflygirl 0 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dragi moj...sta reci? nema tih reci..samo to da budes srecan tamo, jer te toliko ljudi ovde voli...tvoj zivot je bio velicanstven, kako si ziveo, tako si i otisao..ne verujem da je istina ovo sto se dogodilo..sinoc sam slucajno saznala, tako sto sam naletela na ovaj sajt na netu..i htela sam da umrem kada sam procitala..dok nisam videla slike nadala sam se da je to neka greska..prosao si toliko opasnih situacija, ali si stalno istrazivao granice svojih mogucnosti..nikada nisam upoznala osobu kao sto si ti, i ponosna sam sto si bio deo mog zivota...ti si prva i jedina osoba u mom zivotu sa kojom sam imala hrabrosti da sednem na motor, nisam se plasila kada ti vozis..bilo je pravo uzivanje..jos uvek ne verujem..mozda cemo se sresti opet u drugom zivotu..postojaces sve dok postoje i ljudi koji te vole..pozdravljam te ovom slikom koju si ti uslikao, sa tvojom pilotskom kacigom..moj superfly decace.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zaista potresno,suze su mi posle dok sam citao :( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...