Gremlin 24 Napisano April 24, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nema veze, bilo je raje koliko mogu da vidim na slikama, a uplašio sam se kad sam video 4-5 postova na temi da će biti besmisao. Obzirom da BJB nije organizator nemam nameru da se Lancia88 ni najmanje oseća prozvan - naprotiv uh bre, pa Ti me bar znas, kakvo crno osecanje prozvanim...mada, mozda sam ja onako umorno uspeo da zazvucim drugacije. Mislio sam da ne razumem na sta tacno koji od Vas dvojice misli da se ne radi tako jer sam stekao utisak da ste rekli isto a mislili na drugacije stvari. Lepe slike, izgledaju mocno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miciguza 0 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li slika??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, šta god ko pričao - dobra akcija. Kakav će efekat biti videćemo, ali dobro je što je pokrenuta. Gremlin se fino žrtvovao za slike udišući izduvne gasove desetina buseva i hiljada automobila i motora. Čiča sa Golgwingom je bio najpojava, ali ubedljivo!!! ;D Sumnjam da mu ona zelena 'kaciga' ima homologaciju, ali ona druga, za oko lakta ima garant! A ima i vrhunsku domaću radžu u kuferu Redarska služba besprekorno odradila posao. Bilo mi je zadovoljstvo učestvovati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mogu da zaključim iz ove teme, MAS je organizovao ideju, prijem papira/zahteva (videh na slici, ne znam šta piše), pristojan broj bajkera (više nego bilo koja individualna AMS/BJB akcija), a AMS/BJB je (samo?) pomogao u praktičnoj realizaciji defilea. Ako grešim, neka me neko ispravi. Nemojmo se sad kovati u zvezde.... Bilo kako bilo, zajedno smo jači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momcima u zutim prslucima na redarskoj sluzbi i naravno na podrzci,ipak smo zajedno jaci!Ja licno ne pravim podele na klubove i naravno koju god akciju budemo pravili podrzacu je maksimalno i shodno mojim mogucnostima!Ovo budemo sam napisao namerno jer sebe smatram clanom i ove ekipe! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1969 Napisano April 24, 2009 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zbog posla sam bio sprecen da dodjem, a morao sam jos neke obaveze da zavrsim do 16h, pa nisam mogao da izadjem ranije. U svakom slucaju, svaka cast svima koji su bili, a posebno 'svaka cast' nasim BJB momcima koji su izgleda na najbolji nacin dali svoj doprinos. Posto smo bili, sto bi reko Ceh, 'samo' pozvani, koliko vidim prilicno smo pomogli. Steta sto se niko nije bavio akcijom ozbiljnije, pa da i mediji to isprate kako treba. Ovako, nit je policija znala da neko nesto planira, nit mediji, nit bilo ko drugi sem nas motociklista koji i tako ne mozemo nista da uradimo sa tim ako samo to mi znamo... A i mi smo na forumu to saznali pre neki dan. Kazem, steta jer je verovatno veci efekat mogao biti napravljen. Ali ajde da ne budemo negativni, sve treba da radimo da nam bude bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mogu da zaključim iz ove teme, MAS je organizovao ideju, prijem papira/zahteva (videh na slici, ne znam šta piše), pristojan broj bajkera (više nego bilo koja individualna AMS/BJB akcija), a AMS/BJB je (samo?) pomogao u praktičnoj realizaciji defilea. Ako grešim, neka me neko ispravi. Nemojmo se sad kovati u zvezde.... Bilo kako bilo, zajedno smo jači svakako smo jaci zajedno, ja sam brojao ispred skupstine i dosao do 286 ,mozda samo vise da je bilo, manje nije sigurno. obzirom da je bilo dosta ljudi koji nisu iz beograda, odlicno je sve proslo, a ni policija nije davala pratnju, ali smo je mi davali u prslucima bjb, sto je bio dosta rizican potez (jer smo bili jedini prepoznatljivi), da je nesto krenulo naopako...ali na srecu nije, ovo smo vrlo lepo i profesinalno odradili, mislim na obezbedjivanje raskrsnica i ponosan sam na svoje drugare koji su u ovome ucestvovali, ali takodje sam ponosan na sve kolege na dva(neko i na 3 tocka) koji su danas bili u ovoj protesnoj voznji. bilo je lepo a i gradjani su pozitivno komentarisali skup ispred skupstnine (nas nekoliko je stajalo preko puta i cekalo da kolona krene ,da bi blokirali raskrsnicu)pa su nam gradjani prilazili i pozitivno se izjasnjavali o ovom skupu. ima i slika ,ali to cu postaviti posle 22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano April 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika, od okupljanja na 25. maju pa dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @Čeh Tako nekako, bila je i prica (na Stenki) da sada AMS/BJB ekipa moze da se rentira kao iskusna redarska sluzba za slicne akcije Nego, bitno je ucestvovati u ovoj akciji. Nasli smo se kolegama da sve to dobro ispadne. Stvarno svaka cast ljudima iz cele Srbije koji su se iscimali da dodju. A i nama koji smo se odmah latili posla da sve njih sprovedemo. A posebno nam svaka cas za corbicu na Stenki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano April 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1811 Napisano April 24, 2009 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan par slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, ako ovo ne prodje, treba da ponovimo akciju, samo neki dan koji nije radni, da Arpad ne dolazi sam ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih slika: BMW sa Surround zvukom BJB pred polazak BJB policija ispred Skupstine i jos jedna prava policija Kod Londona (Kneza Milosa) i jos jedna kod Dinkica (Min. finansija) Stenka Stenka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo momaka u prslucima-na slici su bez prsluka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano April 24, 2009 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo slika ispred glupstine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo masu mali zeleni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan na ovu sliku sam bas ponosan, uslikao sam ,svaka mi cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i na kraju: tri nasa, dva njihova pogledajte razliku u polozaju ruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 24, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i ja! Ja sad došao s posla. Poprilično haotično okupljanje, a još kad sam čuo da ne obezbeđuje policija... :o :o :o Pa još kad rekoše da treba mi da budemo redari... :o :o :o :o :o :o Međutim , ni jednog incidenta na raskrsnicama, policija shvatila da samo može da bude gore ako ne pomognu i ne zatvore raskrsnice na par minuta, meni milina na Terazijama kad sam shvatio da, zbog nas, u kolima sa vozačem, na semaforu, sedi funkcioner SPS-a (mislim da je onaj klinac Ružić ili tako nekako) i ČEKA! ;D ;D ;D Čeka da prođu oni koji mu daju platu. Naravno, sasvim bi mi bilo isto da je bilo koji drugi političar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ;)Vid; mu ruke? Odlicna stvar, bio je korektan izvestaj na studiu b. Ostale kanale nisam stigao da pogledam. Polako se cuje i nasa rec. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano April 24, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se pojavio na uscu ali samo na blic. Imao sam obaveza, tako da nisam mogao da se prikljucim protestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast, momci i devojke ! Racunajte i na mene sledeci put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Slike su odlicne, cak si uhvatio i ovog lika na predzadnjoj slici kako popisuje tablice :) (profesionalna deformacija) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...