Free Biker 1 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Celje / Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljen, sem navduseni biker iz Celja / Slovenije. Po resnici povedano, neznam srbsko in ne znam pravo slovensko, sem kot Gastarbeiter otrok v Nemciji zrastel. Zena je Nemka, a se je bol naucila slovensko kot jaz, ima svoj motor, drugace sem pa velik na moto zborih. kot hoby imam tudi motoristicni portal www.biker.si, ki ni komercialni, se ne............. tukaj sem prisel, ker je prijatelj ovde pisal in slike objavil od Vulcan Riders upam, da me razumete in jaz vas lep dan svema ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano April 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se razumemo Dobro ti nama došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 23, 2009 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Evo i mene u Sloveniji posle skupa u Umagu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav legendo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao. Ljudi koji voze cruisere su posebna fela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop Milan 1 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano April 24, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free Biker 1 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Celje / Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan po dolge casu, lep pozdrav iz Celja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan willkommen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 900 2 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: I S T R A - Sv. Lovreč Motocikl: T D M 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao !!!!!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puty 0 Napisano Februar 1, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: SLO Motocikl: VN 900 CLASIK Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav FREE BIKER PUTY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...