Mario Marko 476 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde mogu da nadjem slider-e za Suzuki GSX 750 F 2001.Gledao sam u Louis-u ali ih nema. I da li ih neko ima na ovom modelu?Zanima me da li mora da se busi okolop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 064/142-5729 Raja mladenovac Covek ima slajdere u vise boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan mozes i sam da napravis, ima vec tema samo potrazi, pise i koja firma radi gde se nalazi i ostalo. jedino moras paziti na ram gde ih stavljas jer mogu da iscupaju sraf. najbolje nadji slike na netu pa prekopiraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano April 23, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trazim danima slike po netu za GSX750F ali nema. Slajdere smo vec pravili ali nemam modlu,tj.sliku zbog izgleda i kacenja. A dvojica iz kluba me gnjece da sto pre nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 23, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trazim danima slike po netu za GSX750F ali nema. Slajdere smo vec pravili ali nemam modlu,tj.sliku zbog izgleda i kacenja. A dvojica iz kluba me gnjece da sto pre nadjem. Posto imaju iste (100%)motore, moraju da imaju i iste Slajdere. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju slajderi za suzu gsxr1100??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano April 29, 2009 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja se vec mesecima bakcem sa tim... znam da ima ovde da se nabave slajderi al nisam nigde video gde i kako se kace na Hondu VFR750 RC24! izgleda da mora nesto da se budzi i da se busi oklop Ako neko nesto zna nek vice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...