RS 132 Napisano Maj 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za slicice, salvete.... Sta god ste skupljali kupovali.... Ili ne !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ZNACKE ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i znacke, sta su mi sve nudili... Nisam ni znao da to ima u Srbiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan EEEEE TO JE CAR SRBIJE MENJAM RAZNO ZA RAZNO HEHE STRASNO NEKA MENI ZENA NEDA DA UZMEM SKUTER JA BI JER SAM POCEO DA DIVLJAM,TAKO DA ER-a PRODAJEM JOS DANAS I CAO SAMO VOZNJA I NISTA DRUGO,POZDRAV I SRECNO I NEDAJ BUD ZASTO BAR ZNAS STA VOZIS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 30, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam vec i odustao od prodaje... Nije frka, znam da mogu preci jos koliko hoces jer je top. Meni se zena buni sto prodajem... Vise se vezala za njega nego za mene. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 2, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako zena kaze da ne prodajes, onda znas sta ti je ciniti... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 2, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste.... Ma dzabe nece otici, neka ostane... Evo ja cu sa njim u Lazarevac za vikend... Bez da razmisljam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 12, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za papagaja ili ne !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 17, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko sliku ima.... Blago njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan kakvu bre bato sliku??? Ostadoh zbunjen ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Alo zemunac, skloni ovu bembaru iz potpisa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nek stoji magare...zao mi da skinem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 17, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek stoji magare...zao mi da skinem Ide Tenera na zadnji kao majka !!! Ja sam zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 17, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i na prednji zadovoljan kad dolazite u Mad da platim pice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 19, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i na prednji zadovoljan kad dolazite u Mad da platim pice? Ce da dodjemo... Od nedelju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, ko je ovde pravio trgovinu, nije fer...?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 20, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zlikovci, Evo od sutra ponovo prodajem Skuter. Znaci sve isto samo sto je presao jos 1.000 km, znaci ukupno 19.000 i stavio sam reflektujuce trake na tockove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 20, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel sljaste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel sljaste? Dodacu i tu sliku, kultura su. srebrne. Nocu su vrh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 23, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2950 Eur and counting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 24, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2949 Eur and counting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 25, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko da ponudi neki realan kes? Ko ponudi najnizu jedinstvenu ponudu dobija 206, a ko ponudi realnu cenu za RS dobija isti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena.... 2800EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 27, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se Zeljku na korektnosti! Drugar je prezadovoljan, vozi se sve vreme otkad smo dosli. Veliki pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...