kepo 4527 Napisano April 19, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas u poslepodnevnim satima, desio se udes sa na zalost smrtnim ishodom. Od informacija imam da je motociklista rodjen 1966 god., i da je iz Beograda. Uzrok nesrece je verovatno izletanje sa puta. Sa njim su bila jos dva bajkera, koji nisu videli sta se desilo sa njihovim kolegom, jer je bio daleko ispred njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan MILORAD-MIĆA HAUK......... FAMILIJA 018 preuzeto sa drugog foruma saucesce porodici....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, istina je... Mico druze, juce, prekjuce smo se videli, pricali, druzili... Ne verujem da te nema... Pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan A samo pre 10 dana smo zajedni snimali emisiju u BN! Pozdrav druze i siroki ti putevi nebeski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam poznavao coveka. Bio je super drug i stiska me u dusi sto moram da kazem "bio" Juce mi je Toma javio pa sam cuo sta se desilo. Uzas. Mićo - da ti zemlja lakom bude. Posledni pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko neke pojedinosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko neke pojedinosti? Pa eto koliko sam saznao od Tome je da Mića isao jos sa Saletom i nekim drugim. Dogovorili su se da Sale ide prvi ali Mića je obisao njega. Nasli su ga na krivini na onoj sigurnosnoj ogradi kako se vec to zove. Uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedne nove informacije Sahrana je sutra u 15 na Topciderskom groblju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici nastradalog!!!! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Mićom sam sedeo samo par puta ali nikada neću zaboraviti njegovu pozitivnu energiju i smisao za humor Saučešće njegovoj porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I jos jedne nove informacije Sahrana je sutra u 15 na Topciderskom groblju. MK FAMILIJA je na MAS forumu objavila da je sahrana u 14h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milka-Pa 1 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: far away Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 20, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Informacija o sahrani: http://www.beogradskagroblja.co.yu/citulje.php?id=9856 Saucesce porodici, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano April 20, 2009 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem.Ona ljudina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce Porodici i Prijateljima :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi je skolski drug iz Hemijske skole, :'(....dao mi je jaknu kada je nisam imao, :'(....oduvek mi se hvalio :'(, kako ne priznaje brzine ispod 200, :'(,...pocivaj u miru prijatelju moj :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 20, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mico druze pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam dobro mislio. Nisam verovao da je Mića sam izgubio kontrolu. Ma bre covek vozio majstorski. Evo informacije u Kuriru http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-21-04-2009/tocak-smrti Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 21, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja,njegovoj obitelji i MK Familiji iskrena sucut. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...