misa-pei 7253 Napisano April 16, 2009 Drug član, 3078 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Oko 23 sata sam prosao ispred veterinarskog i video rotacije. U smeru prema gradu lezao je jedan maxi skuter, tamne boje, deluje kao neki Beverli ili tako nesto veliko, u smeru ka Autokomandi beli Jugo, udaren u zadnju desnu stranu /nisam siguran, mozda i u zadnju levu, terali me da brze prodjem/. Zna li neko sta je bilo i kako je vozac skutera? Nisam mogao da stanem, a nisam ni video motoristu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, ali neverovatno je koliko je nezgoda od pocetka ove sezone. Ne mogu da se nacudim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Novosti, petak 17.04. "Oko 22h sudarili su se jugo, za čijim volanom se nalazila Olgica I. i motocikl. Kako nezvanično saznajemo, motor kojim je upravljao Predrag Radovanović udario je u automobil koji se kretao iz pravca Autokomande ka Slaviji. Prema rečima očevidaca, žena je preko pune linije skrenula ka parkingu kod restorana Franš, kada je iz suprotnog smera naisao Radovanović. Silovito je udario u desno krilo, odletevši desetak metara niz ulicu. Kolima Hitne pomoći, u svesnom stanju i sa teškim povredama, prevezen je u Urgentni centar." Odvratni klišeizirani scenario. Nadam se da će Predrag biti dobro, u uvodu teksta je rečeno da je odvezen na odelenje reanimacije, i da su lekari njegovo stanje opisali kao "ozbiljno". Držim mu fige da se izbori i oporavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt-e ko kaze da smo mi jaci pol. ??? ??? ??? Pobise nas zene. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To se desilo negdepre 10 sati(bio sam na Slaviji i video policijski auto koji pod rotacijom ode tamo), posle sam prosao autobusom, i tacno kod Franša gde prestaje ona ograda što razdvaja trake, video sam belog juga kako stoji negde u drugoj traci sa desne strane udaren u zadnji desni kraj i krhotine skroz preko dve trake u tom smeru i motor je završio u srednjij traci od suprotnog smera. Toliko sam mogao da vidim iz autobusa, taman tad je hitna pomoć pokupila vozača i odvezla ga u urgentni, imao je kacigu, ali neku braincap koliko mi se čini. Posle je policija ostala i obelezila mesto onim čunjevima, skuter je ostao da leži upaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zlo i naopako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, moramo da vozimo i ispod ograničenja da bismo mogli "pohvatati" šta se sve dešava oko nas u toku vožnje. Ja poslednjih dana vozim k'o najveća pi..a. Prst ne skidam sa sirene, pa nek me "pljuju" što vozim k'o na svadbi. Pre ću da platim kaznu zbog sviranja nego da me "ne vide". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, moramo da vozimo i ispod ograničenja da bismo mogli "pohvatati" šta se sve dešava oko nas u toku vožnje. Ja poslednjih dana vozim k'o najveća pi..a. Prst ne skidam sa sirene, pa nek me "pljuju" što vozim k'o na svadbi. Pre ću da platim kaznu zbog sviranja nego da me "ne vide". matori ne vredi vidis sta se desi kad i milis i to po parkingu,jednostavno mozes da stojis i u mesti i nalete ce budala da te otrese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, moramo da vozimo i ispod ograničenja da bismo mogli "pohvatati" šta se sve dešava oko nas u toku vožnje. Ja poslednjih dana vozim k'o najveća pi..a. Prst ne skidam sa sirene, pa nek me "pljuju" što vozim k'o na svadbi. Pre ću da platim kaznu zbog sviranja nego da me "ne vide". matori ne vredi vidis sta se desi kad i milis i to po parkingu,jednostavno mozes da stojis i u mesti i nalete ce budala da te otrese Za nas motoriste je od sada najvazniji uredjaj, koji uvijek mora biti ispravan, je sirena na motoru i to sto jaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano April 17, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Vala, baš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno se razmisljam o skuteru za vodu....tamo nema toliko idiota i nema bandera i punih linija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno se razmisljam o skuteru za vodu....tamo nema toliko idiota i nema bandera i punih linija Ako si k*rate srece, nace te i tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno se razmisljam o skuteru za vodu....tamo nema toliko idiota i nema bandera i punih linija nema bandera...zivim 50m od reke..u gradu gde su vodeni sportovi dosta popularni...ima niz drugih opasnosti..balvani,podvodno granje,kupaci su najveca opasnost,manji camci,velike barze i slepovi...jedino sto imas dosta prostora za manevar...mada nedeljom popodne u mitrovici ni toga nema ..dakle nije bezopasno..usput to je malo skuplji hobi od motora... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pedja je moj mnogo dobar drugar, jos iz detinjstva sa njim sam odrastao. Malo pre sam bio kod burazera sa koji sinoc bio na urgentnom, prica je sledeca: Kretao se od Karadjordjevog parka ka auto komandi, zena pravila polukruzno preko PUNE LINIJE!!! Momak ozbiljno povredjen, ugruvan ceo, hematol(ako se tako kaye) na mozgu, koji za sada stagnira ali sve nas plasi to. Oporavlja se dobro, svestan je svega prepoznaje glasove, i zadrzan je na polu intenzivnoj nezi.Pomera se iako je pod teskim lekovima. Ima otoke na ocima i oci su mu zatvorene ali vidi kazu lekari koji su ga pregledali. Fraktura lobanje na par mesta. Bio je na reanimaciji sinoc... :'( :'( :'( Sreca u nesreci da je hitna stigla brzo. Jos uvek sam u soku Lekari kazu da ce sve biti ok, nasli smo sestre sa kojima smo non stop u kontaktu i par lekara koji ga posmatraju. Kada mi je brat danas to rekao da je citao u novinama i da proverim sokirao sam se. Njega nisam mogao da dobijem na mob pa sam zvao burazera koji sa njim skolski drugar i potvrdio mi je pricu. A jos kad mi je rodjeni brat rekao za to nije bio siguran ali mislio je da je momak poginuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sreća da je živ i da su ga zaobišli ovi što su išli iza njega. Na tom potesu, od Pasterove ka Autokomande u to doba nema gužve pa se kola vrlo solidno zafuraju, 80 i preko k'o od šale. Nažalost, ni prvi ni poslednji od nas koji strada tuđom greškom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, drzimo ti fige da se oporavis sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 17, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Decko ce se oporaviti, svi se nadamo..... Kljucno pitanje je: sta ce biti sa zenom-ubicom? Od toga zavisi hocemo li i dalje ginuti ili ce se nesto promeniti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da zajedno damo odgovor na to pitanje: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34428.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast izuzecima, moze da se probere pet od sto,.....ali najvece zlo za volanom su zene....telefoniraju, sminkaju se,.....koja li je sledeca koja ce da rokne nekoga od nas......obratite paznju na vozila auto - skola, 80% su zene,......iz godine u godinu njih je sve vise ( zena vozaci ), a nas ce biti sve manje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre su mi javili da je Pedji malo bolje, polako se oporavlja. Nadam se da ce za par dana vec biti na kucnoj nezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh, hvala Bogu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sreća da je živ i da su ga zaobišli ovi što su išli iza njega. Na tom potesu, od Pasterove ka Autokomande u to doba nema gužve pa se kola vrlo solidno zafuraju, 80 i preko k'o od šale. Nažalost, ni prvi ni poslednji od nas koji strada tuđom greškom. Sreća je što ovi što su išli iz smera Autokomande ka Slaviji nisu toliko jurili, jer je motor(ne znam da li i vozač) završio u tom(suprotnom) smeru. Nadam se da će se dečko oporaviti i da neće imati većih posledica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав за Пеђу. Желим му брз опоравак и повратак на друм... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...