lancia88 83 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, o da, ima i palacinke...ma kako bile zavucene, imao sam osecaj da imas negde GPS programiran tacno za njih, jelte....kako ih je samo znalacki pronasao...i to posle pljeskavice. Bili kratko, dosta motora, jos vise ljudi, najvise komaraca. Bilo je i prostora za "disanje", tako da je utisak generalno sasvim OK. Sto kaze Yo, i meni je ovo prakticno prvi skup ove sezone, a ako uspem da zakacim Jagodinu naredne nedelje, posle svih ostalih obaveza, eventualno racunam na Lazarevac jos i Borsko jezero, takav mi horoskop ove godine. Ipak, za prvi skup, meni sasvim lep utisak za pocetak sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 17, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, samo mi nije jasno kako je ispalo da je onako malo ljudi bilo u petak. Licno, meni je bilo bolje u petak uvece nego u subotu uvece. Inace sve pohvale za skup. Iako su igre bile improvizovane na mestu, Fijuk je sve to doveo na pravo mesto. Naravno, moram da kazem (kao i uvek), smetalo mi je turiranje po kampu i pucanje iz auspuha, a imalo je mesta van kampa za pucanje do mile volje. Ali je stvarno bilo sve OK. Cak mi je bilo zanimljivo i dok sam menjao sajlu za kvacilo i sto sam stavio sajlu od bicikle. Elem, sledece nedelje je Sabac, kazu da ne treba propustiti. I da, Makice, motor ti je fenomenalan, nikada nemoj da ga menjas. Ja jos tugujem za mojim MZ-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 17, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, moram da kazem (kao i uvek), smetalo mi je turiranje po kampu i pucanje iz auspuha, a imalo je mesta van kampa za pucanje do mile volje. A u chemu je onda poenta...? Primitivizam na delu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Super lokacija, sve je bilo na zavidnom nivou, vidimo se i sledece godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8919 Napisano Maj 17, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan veoma dobro, sreo dosta ljudi, napio se ko blesav, glupirao se ispred bine ... Imam video snimke na telefonu kod mrlete, pa cu da stavim naknadno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo na zavidnom nivou , ko nadje zamerku to moze biti samo izliv ljubomore . pasulj je bio bruka dobar i biloga je u velikim kolicinama u odnosu na BRCKO gde je bilo pasulja za 30 ljudi a doslo 700 motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 17, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bilo sssssuper !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 17, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Yoman, izvini za malo teze reci, pogresno sam shvatio tvoj odgovor, nisam skapirao da si ono rekao ironicno. I jos jednom izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Maj 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo na zavidnom nivou , ko nadje zamerku to moze biti samo izliv ljubomore . pasulj je bio bruka dobar i biloga je u velikim kolicinama u odnosu na BRCKO gde je bilo pasulja za 30 ljudi a doslo 700 motora. U Brckom se nije bajkerima sluzio pasulj vec corbanac. Ja nisam zurio sa klopom pa sam opet dobio i to pozamasnu porciju, tako da ne znam gdje si ti bio ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 17, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yoman, izvini za malo teze reci, pogresno sam shvatio tvoj odgovor, nisam skapirao da si ono rekao ironicno. I jos jednom izvini He he...okej drugar. Vidimo se na nekom skupu sa pivom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 17, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno, moram da se iskupim nekako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo na zavidnom nivou , ko nadje zamerku to moze biti samo izliv ljubomore . pasulj je bio bruka dobar i biloga je u velikim kolicinama u odnosu na BRCKO gde je bilo pasulja za 30 ljudi a doslo 700 motora. U Brckom se nije bajkerima sluzio pasulj vec corbanac. Ja nisam zurio sa klopom pa sam opet dobio i to pozamasnu porciju, tako da ne znam gdje si ti bio ??? ;D ;D ;D druze doslismo u kamp u 14 h bili u kampu nekih pola sata , zatim otisli do hotela da se smestimo . to je trajalo nekih sat vremrna kada smo se vratili u kamp pasulja nije bilo , pod satorom nisi mogao da nadjes par tanjira , a i mnogi su se zalili da su ostali gladni . zato pravac u grad pa na cevape ........................ nezameram ja ljudim , ali u OBRENOVCU je bilo uvek u toku dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlična lokacija,odličan skup,sve pohvale organizatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eto posle ovakvog neocekivano dobrog i veselog vikenda, mogu samo da se zahvalim svima koji su bili i ulepsali ovaj moto skup. Nadam se da je svima bilo lepo kao i vama i naravno - trudicemo se da sledecih godina bude jos bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu da kazem EXTRA ! ! ! Jes da sam krenuo kuci bez pola litre krvi kojom su se komarci sa Save samoposluzivali ali sve u svemu oke. Trip 330km sasvim dovoljan za jedan vikend Veliki pozdrav za sve BJB-ovce koje sam upoznao Vidimo se u Jagodini, ocekujemo vas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Umh... Super je bilo, sve pohvale! Nego.. jos uvek se mucim da zalepim na motor onu nalepnicu sto smo dobili u kesici, nesto je klizava i stalno spada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Maj 18, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo na zavidnom nivou , ko nadje zamerku to moze biti samo izliv ljubomore . pasulj je bio bruka dobar i biloga je u velikim kolicinama u odnosu na BRCKO gde je bilo pasulja za 30 ljudi a doslo 700 motora. U Brckom se nije bajkerima sluzio pasulj vec corbanac. Ja nisam zurio sa klopom pa sam opet dobio i to pozamasnu porciju, tako da ne znam gdje si ti bio ??? ;D ;D ;D druze doslismo u kamp u 14 h bili u kampu nekih pola sata , zatim otisli do hotela da se smestimo . to je trajalo nekih sat vremrna kada smo se vratili u kamp pasulja nije bilo , pod satorom nisi mogao da nadjes par tanjira , a i mnogi su se zalili da su ostali gladni . zato pravac u grad pa na cevape ........................ nezameram ja ljudim , ali u OBRENOVCU je bilo uvek u toku dana . Ajde da ne offujemo temu, samo da znas da se u Brckom klopa djelila poslije defilea izmedju 16 i 17h. A sta bi u Bosni bez cevapa. kao da nisi ni bio. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicica od subote: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo na zavidnom nivou , ko nadje zamerku to moze biti samo izliv ljubomore . pasulj je bio bruka dobar i biloga je u velikim kolicinama u odnosu na BRCKO gde je bilo pasulja za 30 ljudi a doslo 700 motora. U Brckom se nije bajkerima sluzio pasulj vec corbanac. Ja nisam zurio sa klopom pa sam opet dobio i to pozamasnu porciju, tako da ne znam gdje si ti bio ??? ;D ;D ;D druze doslismo u kamp u 14 h bili u kampu nekih pola sata , zatim otisli do hotela da se smestimo . to je trajalo nekih sat vremrna kada smo se vratili u kamp pasulja nije bilo , pod satorom nisi mogao da nadjes par tanjira , a i mnogi su se zalili da su ostali gladni . zato pravac u grad pa na cevape ........................ nezameram ja ljudim , ali u OBRENOVCU je bilo uvek u toku dana . Ajde da ne offujemo temu, samo da znas da se u Brckom klopa djelila poslije defilea izmedju 16 i 17h. A sta bi u Bosni bez cevapa. kao da nisi ni bio. ;D ;D ;D a i to sto kazes......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U ime MK WARRIORS hvala svim motoristima koji su bili na moto skupu, mi smo prezadovoljni na odličnom odzivu.Nadam se da smo bili dobri domacini i da ste se lepo proveli i bez problema vratili. Zelim da se zahvalim svima koji su nam pomogli a posebno nasem bratskom klubu MK OBRENOVAC koji nisu stedeli sebe i odradili jedan veliki deo posla, HVALA VAM. Posebnu zahvalnost dugujemo svima koji su dali krv za nase komarce, bice vam vraceno u pivu. Izvinjavamo se zbog propusta koju su bili ali potrudicemo se da istih ne bude sledece godine. Zbog obaveza na susretu nisam stigao da se druzim sa svima ali videcemo se vec negde i ispraviti to. Veliki pozdrav od MK WARRIORS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Indija ima tigrove Afrika lavove a Obrenovac komarce ljudozdere Svaka vam cast na organizaciji bilo je svetski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da me podsecas na ta stvorenja imam nocne more od njih ! Ono nije normalno komarci ki rode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ooocemo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleVu 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je mnoooogo dobro, a gde ste vi videli komarce :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Punoo motora,ljudi,dobre atmosfere,lepog druzenja... Ja ni sama ne znam koliko sam poznatih drugara i prijatelja videla,a tek upoznala... Skup je bio odlican!!! Slika nemam jer verovali ili ne ja sam skroz zaboravila da slikam...znaci da mi je toliko bilo dobro @Juzni.ts2000 Hvala,ni sama ne znam sta cu,zao mi ga je . Ali vozim se sa njim jos ovu celu sezonu a za dalje ce mo jos videti . Izvinjavam ti se,ne stigosmo da porazgovaramo,jer sam ja u petak vec krenula kuci,bilo je kasno a u subotu taman kretala na defile...a posle nisam uspela da te nadjem. Nadam se nasem ponovnom susretu ,na nekoj motorijadi ili pak na drumu. U Sapcu necu biti jer idem u Cacak na MZ skup ali ako ne pre onda se vidimo u Lazarevcu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...