Djox88 14 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao neke u subotici koji prave to al su te njihove otprilike nesto izmedju one dve velicine sto se javljaju na bugiju, al mogu da drze .. Oko 40 din/kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Novembar 12, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo 4 zabice u prodavnici autodelova, 15 din komad platio Samo problem sto ih nema vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na buvljaku, ima ih raznih velicina i boja. na jednom mestu bile 20din a na drugom mislim 30 dinara. pa smo uzeli 20 komada A i nasao sam i u Lav auto, isto ima raznih velicina i kostaju oko 35din. po komadu, i to su u sustini bile zabice za tapacirunge i patosnice, a koliko su izdrzljive ne znam jer sam vezu sa Lav auto uspostavio telefonski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan U nastavku radova, uradili smo samo standardne i tekuce stvari. Rasklopili kvacilo i varijator, oprali i podmazali. Imali smo mali problem sa poklopcem varijatora jer je napukao i za sada smo sredili sto ne znaci da cemo nastaviti da trazimo nov poklopac Kvacilo rasklopljeno Paknice odlicne Kvacilo oprano, podmazano i sklopljeno Poklopac varijatora koji je malo varen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e jeste ti ovaj bugi sav sportski,ovo je cini mi se malosi kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis Pantelija, tu informaciju nisam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Novembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па лепо пише на поклопцу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Novembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta zna ljomber iz Vinče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 15, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni taj poklopac bi valjalo staviti na tokarski stroj i zavrteti ga i eventualno balansirati ... Varenje ume da deformiše materijal, pa se plašim da ne bude vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Novembar 15, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kako je statican ? A okretanje radilice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neko balansiranje obavezno, dok se ne nadje druga.ja licno bi ovo montirao samo za probu ali bez da se vozim sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Novembar 17, 2014 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da se poklopac ne okrece zajedno sa radilicom.... Princip rada J Costa Slozio bih se sa kolegom iz prethodnog posta, samo za probu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan izvnite ljudi moja greska.....poklopac se okrece....nesto sam ja premutovao u glavi....obrisacu post iznad da ne bi zbunilo nekog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj brisati da vide ljudi da ne znas... ;-) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Novembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Heheh Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Novembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo trazili da kupimo novi poklopac, nasli na ebay samo sto niko ne moze da nam potvrdi da li je poklopac za model koji nama treba, po obliku ne lici e sad da li pase to ne znamo http://www.ebay.de/itm/VARIATORE-CAMPANA-RICAMBIO-J-COSTA-JC634C-SUZUKI-AN-Burgman-400-98-06-/271544336429?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3f394dc02d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 18, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam muku sa jednim Bugijem AN400, zaglavio mi se u garage već odavno i nikako da mu isteram veštice? Novi accu, novi Joškin regler, punjenje odlično, napon na TCI savršen ali PONEKAD upalim, krenem i čim upalim svetla on se ugasi kao da sam prebacio Kill? Ili vozim i uključim migavac on se opet ugasi? A većinom se to ne dešava uopšte, ide lepo, palim - gasim svetla, uključujem i svetla i migavce - ma ide ko pobesneo Verujem da možete da zamislite šta sam mu sve radio i koje sve kontakte proveravao i uduplavao...i dalje isto. Ima li neka pametna ideja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Novembar 18, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm..... zvuci kao da negde ne valja masa ili da je negde losiji kontakt u instalaciji, pa kad dodje do opterecenja padne napon, mozda pravi neki potrosac kratak spoj. Sve u svemu zajebat kvar, podmukao....treba krenuti sistemom eliminacije, potrosaci napred-pozadi, +12V koji napaja bravu-rele-kuciste sa osiguracima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 18, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uh, Darko, sve sam to radio, raskupusao ga totalno ali i dalje nešto previđam? Doveo stalni napon sa accu na TCI, , prespojio bravu, , čak pratim u vožnji naizmenični napon između dve faze sa alternatora...nema promene u naponu kada upalim svetla ili pritisnem kočnicu a on se ugasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Novembar 18, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem na Geopolisu 400cc, ugasi se cim upali ventilator motora i pritisnem kocnicu u isto vreme. Losa mi je bila masa izmedju akumulatora i sasije, nakon ciscenja i pritezanja kvar je resen. Probaj da otkacis potrosace, vidi sta se desava, verujem da si dosta toga probao i izludeo kao sto obicaj sa zicama biva..... ako nista ne pronadjes, mogu doci i pomoci, 4-oro ociju mozda i nadju gremlina maloga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 18, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Važi, smislio sam još neke muke da ga mučim pa ako ne uspe zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Novembar 18, 2014 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ok.... tuj sam, vici ako zatreba ili ako resis, podeli sa nama slatke muke....... srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 18, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis da taj Burgman nije iz Nove Pazove? Posto i ovde ima jedan sa istim problemima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 18, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...