panta_kg 687 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod gasa, ja opet pešak. sto bre opet???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano April 11, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo, malo pa u servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 11, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra reklama za atlantica Dobro je Panto, nisi dugo cekao na delove. Jel sklopljen, jel pala voznjica? Ima li koja slicica procesa popravke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra reklama za atlantica Dobro je Panto, nisi dugo cekao na delove. Jel sklopljen, jel pala voznjica? Ima li koja slicica procesa popravke? kako nisam odlepio sam 3 nedelje mi je u garazi rasturen kao kasikarom...upaljen jeste nije jos za voznju jer hocu detaljno da mi isprovlacim kablove ,creva takoreci sve sto mi je zgodno sada da uradim da sredim sada. nisam slikao nista jer je u manualu tako dobro objasnjeno sve da je suvise svaka slika,a kome treba tu sam da pomognem sve sto je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 11, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj ga bar tako raskupusanog da vidimo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano April 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne sine, nije pokvaren, rade se neki fini radovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 11, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Društvo evo da se i ja zapljunem...nadam se Planiram kupovinu Bugija ali me zanima nekoliko stvari. 1.Visok sam 190cm a težak oooko 110kg da li je u opšte moguće komforno voziti 250/400-ku? U skladu sa tim ne znam koja mi je varijanta bolja obzirom na moje gabarite.Generalno Bugi mi treba za vožnju po gradu i eventualno neki srednje dug put jednom godišnje. I čituckam temu ali nikako da skapiram koja je cena servisa 250-ice a koja 400-ke. Eto toliko za sad... pozdrav svima koliko vas ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 12, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav mick! Ja sam 185 i oko 95kg, i lezi mi super. Kolega sa forum, SuperPop je visi poprilicno od mene, pa ce ti on najbolje odgovoriti na prvo pitanje Stigao je sa njim cak i do Transfagarasana, tako da ne verujem da mu nije komforan Fizicki (s polja gledano) razlike izmedju 250 i 400 ccm nema, identicni su. A sto se cene servisa tice, mogu ti odgovoriti samo kolika je za 400ccm: ulje ide oko 2l, a cena zavisi za koje ulje se odlucis, ja sipam motul oko 1000din litra; filter ulja oko 500din; rolnice oko 30, 35e; kais oko 100e, gume oko 100e par, ulje u menjacu (opet cena zavisi za koje se odlucis, najbolje je kupis litar nekog kvalitetnog 80w90 i imaces za vise servisa, oko 1000din). To je ono nesto osnovno. Mislim da je sve to isto i za 250ccm, mozda se jedino razlikuju cene za rolnice i za kais jer im valjda prenos nije isti (mozda i gresim). Koji model si planirao da uzmes, koje godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan markulja hvala na odgovoru. Što se tiče generalija,planiram nešto do 2001 godišta jer mi finansije toliko dozvoljavaju,na žalost.Odluka je pala na Burgmana zbog samog proizvođača imam najviše prijatnih iskustava sa Suzukijem pa kapiram ne može mnogo da se omaši,isto tako čini mi se da je on najveći maxi koji se može naći kod nas za pristojnu cenu. A pošto je ovaj grad toliko zagušen svskakvim vozilima i još gorim vozačima više se motor osim sutera ne može voziti po gradu a da ti nije glava u torbi. Pročitao sam u nekom postu ranije na šta da obratim pažnju kad budem uzimao Bugija.Sad ne znam da li je to generalno za 250 i 400 ili ima još koji savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaxon86 7 Napisano April 12, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima burgmana!! juce sam prodao apriliju atlantic 125 i kupio burgmana 400 2000 godina za 1300 eur. e sad, imam problem sa akomulatorom...hteo bih ga zameniti ali ne znam koji fabricki akomulator tu ide??? kliko Ah i koje dimenzije? smarao bih vas jos po nesto, ali da podjem od toga. unapred hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 12, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao medju burgmaniste Za pocetak skini ovaj manual: Suzuki Burgman 400 98-01 Tu ti je sve detaljno objasnjeno, jest da je na nemackom al ima dosta slika pa se mozes snaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 12, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @mick: To ti je generalno to na sta treba da obratis paznju, bilo da uzimas 250 bilo 400 ccm. 250 sam vozio bas odavno, 98. godiste. Tada sam imao Burgmana 150 koji je i po gabaritima bio dosta manji tako da mi je ovo bila prava zver Secam se da je bas lepo povlacio. E sad, mislim da je najbolje ako si u mogucnosti da probas i 250 i 400, pa da sam vidis sta ti vise odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @mick: To ti je generalno to na sta treba da obratis paznju, bilo da uzimas 250 bilo 400 ccm. 250 sam vozio bas odavno, 98. godiste. Tada sam imao Burgmana 150 koji je i po gabaritima bio dosta manji tako da mi je ovo bila prava zver Secam se da je bas lepo povlacio. E sad, mislim da je najbolje ako si u mogucnosti da probas i 250 i 400, pa da sam vidis sta ti vise odgovara... Videću,voleo bih 400-ku ali to je diskutabilno obzirom da bih trebao da dodam keš koji realno nemam trenutno...a i ne znam koliko je zahvalniji taj deo u razlici na potrošnji goriva,servisu i registraciji+dodatak keša za kupovinu.Ipak će 80% vremena Bugi biti u gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 12, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Mick evo mene 195/115 na burgmanu na 55. strani ove naše teme .... I definitivno 400-tka treba da ti bude u žiži interesovanja svi manji su igračke za naše gabarite 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Heheh SuperPOP me razume i moju dilemu molim te reci mi konkretno kolika je realna potrošnja goriva po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 12, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan moj Bugi je 2005.god. model sa injection-om i vozi kako hoćeš preko 4,5l ne ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 12, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan znači da očekujem sa karbovima iznad 5l? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaxon86 7 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao medju burgmaniste Za pocetak skini ovaj manual: Suzuki Burgman 400 98-01 Tu ti je sve detaljno objasnjeno, jest da je na nemackom al ima dosta slika pa se mozes snaci Skinuo sam ovaj fajl, ali mu je rezolucija mnogo losa.Ne mogu da procitam ovo sto me zanima. da li nekoo zna koji akumulator ide u burgmana 2000?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterycentar.rs/acumulators/type/Akumulatori/tvehicle/Motorcikli%20i%20skuteri/manufacturer/SUZUKI/model/AN%20400%20Burgman/ks/400 registruj se ovde i trebalo bi da ti odgovore koji akomulator de za tvog bugija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 13, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao medju burgmaniste Za pocetak skini ovaj manual: Suzuki Burgman 400 98-01 Tu ti je sve detaljno objasnjeno, jest da je na nemackom al ima dosta slika pa se mozes snaci Skinuo sam ovaj fajl, ali mu je rezolucija mnogo losa.Ne mogu da procitam ovo sto me zanima. da li nekoo zna koji akumulator ide u burgmana 2000?? paaa zar nije lakše da odeš u prodavnicu i oni ti po kataloškom broju kažu koji akumulator treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma nase prodavnice i serviseri su ti...no coment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano April 13, 2013 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan ma nase prodavnice i serviseri su ti...no coment Ne znam da li je dozvoljeno ali evo...pozoveš njih kažeš šta ti treba a oni tebi šta imaju za Bugija http://www.batterycentar.rs/texts.php?id=21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan akumulator ti je ytx7bs crni bez kiseline jer stoji polegnut 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte!!! Menjao sam gume i posle zamene sam primetio da motor bridi(vozio sam ga svega kilometar). Napred su dva tegica od po 5 grama a pozadi po 10. Pre neki dan sam ga odvezao kod majstora da uradim servis i da mi pregleda varijator i samo sam ga dovezao kuci 30km/h jer je bilo hladno. Danas primetim da na 50-60 na sat motor pocinje da se trese i pustim ruke sa kormana i vidim da on pocinje da mlati na sve strane! Odlepio sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano April 13, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru su zamenjeni lezajevi u prednjem tocku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...