panta_kg 687 Napisano Avgust 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan srecan put i dobar vetar u ledja,ocekujemo putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Avgust 23, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan Drugari maxi pozdrav,u jednom sam problemu pa mi treba pomoc ako je neko rad a i upoznat da da informaciju,u pitanju je burgman 2003 400 i za isti nemogu nigde da nadjem cetkice za anlaser,prepravka istog je nemoguca misija a kupovina polovnog jos nije na dnevnom redu jer neznam ni cenu a i to je krajnja solucija,hvala unapred na odgovoru, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata1983 3 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji evo putopisa iz Rumunije, svaka rec bi bila suvisna, kada budete pogledali ovo...))))))))))))) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95450-kao-da-sutra-ne-postoji-transfagarasan-i-transalpina/page__pid__1537708#entry1537708 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jos jedan burgman 400, 2003 god, juce registrovan, uvezen iz Italije. Inace kupljen u Subotici od Gavre i vrlo sam zadovoljan. A sad na citanje ove teme, od prve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao ti nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Avgust 29, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Septembar 1, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, od sinoc mi se uopste ne javlja anlaser na motoru. Ne reaguje na pritiskanje dugmeta za startovanje i uopste nepali stop vetla kad pritisnem kocnicu. Posto je stisak kocnice jedan od uslova za palenje, predpostavljam da relej startera ne dobija uslov za palenje. Zna li neko o cemu se radi, i odakle treba krenuti sa trazenjem kvara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Septembar 1, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj osigurace. Da li se stop svetlo pali kada stisnes kocnicu? Pogledaj kill switch. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pali stop svetla kad pritisnem kocnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 2, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da si probao obe kocnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno probao sam obe kocnice, i nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Moжда су цркли микро прекидачи у ручицама,мада оба у исто време је мало вероватно,или тако нека глупост као што колега рече осигурачи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Evo do sad sam cackao i trazio. Sad sam dobio palenje kad stisnem levu kocnicu, a sa desnom nece. Juce je bilo obrnuto i posle nije hteo nikako. Dobro, sad bar pali sa levom kocnicom, ali mi nije jasno sta se deava i zasto nece sa desnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi wd sprej i naprskaj na otvore tih prekidaca(nebi bilo lose da ih skines).trebalo bi da proradi...meni jeste i sljaka evo skoro dve godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Septembar 2, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nije do prekidaca, ispitivao sam ih, i oni su ispravni, tj propuste struju kad stisnem kocnicu, ali taj impuls ne stiza do stop lampi i nedaju uslov za startovanje motora. Negde ima sigurno neki relej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan opet negde neki prekid,da ga nisi prao???meni se desavalo da kada ga operem dobijem spoj na stop svetlu. ali mislim da sam stop nema veze sa prekidom struje kod paljenja.u slucaju da su prekidaci stopa ok, svakako moras da proveris instalaciju,megde imas prekid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li 150/70-13 'pashe' na burgmana 400 99 godiste, kao zadnja guma..... Fabricka mu je 130/70-13 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan nemože ta dimenzija široka guma samo fabrička Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astracgpg 1 Napisano Septembar 21, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz podgorice burgman 400 2003 god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz podgorice burgman 400 2003 god. dobrodosao,daj neku sliku bugija,tvoje utiske isl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Imam problem koji sam prilozio, rasturao sam Burgmana da vidim da li je sve u redu i na to naleteo, curi ulje ne nesto preterano al opet ne bi voleo da negde zafali, sad da li je to tzv uljni prekidac, i cime ja to smem oprati? Hvala Vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ih samo dobro obrisao,ali ako te kopka da ga operes rastavi dzekove i okreni ih na dole i operi bezinom i pusti da se dobro ocede.on ce najbolje razmastiti kablove a nece nista ostetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Panto, znaci sve je ok, ocisticu sa benzinom, spremam ga za oktobar za duzu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu,pisi obavezno gde planiras ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 3, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Da se pridruzim Burgman ekipici.... 2004 god 41000km Ima bi xenone lepo izgleda lepo ide za sad nema nekih mana, jedino bi trebalo prednju gumu zameniti ali bice vremena..... Postavicu jos koju sliku ova mi je jedina trenutnooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...