Kypck 188 Napisano Januar 31, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam da te lepo sluzi ( dobar izbor ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pozdraw swim burgmandzijama......reko i da se ja ubacim kod was .......zowem se Djoric Dalibor.....wozim burgmana 400cc 2003....ewo i slike malo sam ja tu radio pa ocenite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo te molim da pises srpski, dakle bez to W i slicnih egzibicija. Ipak je ovo ozbiljan moto/skuter forum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan kakve veze ima kako sad pisemo bitno je da volimo motore.....tj burgmane......ali ako je to toliki problem SRBINE......evo ucinicu ti.......i to nisu egzibicije vec stvar navike.....zbog lakseg kucanja na fonu.....pa mi je ostalo u navici.....ali nek ti bude.....zbog takvih kao ti se nisam ni uclanjivao na forumima......kao da je bitno ko sam odakle sam i kako pisem....to je moja stvar...ali da ne krenu svadje....i dalja raspravljanja....evo ucinio sam ti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Februar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao bugiman ! Spusti malo loptu, Alekre te je zamolio a ti ako hoćeš prihvati to a ako nećeš - nemoj... Lep ti je motorić uključi se u Caffe, postavi neke fotke gde si putovao, šta imaš od dodatne opreme. tu smo da se družimo i pomažemo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao bugiman ! Spusti malo loptu, Alekre te je zamolio a ti ako hoćeš prihvati to a ako nećeš - nemoj... Lep ti je motorić uključi se u Caffe, postavi neke fotke gde si putovao, šta imaš od dodatne opreme. tu smo da se družimo i pomažemo... Hvala....postavicu uskoro.....ne volim svadje volim dobra druzenja......evo izvinjavam se Alekre......i jedan savet za njega.....moze i on malo neznije.....lakse....kako god......npr.......ako nije problem da umesto "W" pises "V".....sve bi drugacije bilo......bar ja tako mislim...ispravi me ako gresim....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Februar 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano i sve će biti OK... Videćeš ovde je opuštena drugarska atmosfera koju se svi trudimo da održimo a jedan od zaslužnih za to je i kolega Alekre... Napiši šta si sve radio na Burgmanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Februar 11, 2011 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu skuterasi labavi momci, valjda imamo neku ostrinu i stav Neka pravila mora da se postuju, mada to i nisu pravila vec stvar opste kulture i pismenosti. Slobodno ti mogu reci da je ovo najprijatniji deo foruma gde se skuplja jedan mali broj ljudi koji stvarno vole skutere. Nemoj da te zavara to sto licno vozim ER-5, ja sam skuteras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Februar 11, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te zavara to sto licno vozim ER-5, ja sam skuteras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisu skuterasi labavi momci, valjda imamo neku ostrinu i stav Neka pravila mora da se postuju, mada to i nisu pravila vec stvar opste kulture i pismenosti. Slobodno ti mogu reci da je ovo najprijatniji deo foruma gde se skuplja jedan mali broj ljudi koji stvarno vole skutere. Nemoj da te zavara to sto licno vozim ER-5, ja sam skuteras ma samo opusteno....izvinuo sam ti se......kad ce neki skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano i sve će biti OK... Videćeš ovde je opuštena drugarska atmosfera koju se svi trudimo da održimo a jedan od zaslužnih za to je i kolega Alekre... Napiši šta si sve radio na Burgmanu. e ovako...posto sam relativno skoro uzeo burgmana....nisam stigao nesto da uradim....prvo sto sam uradio to je da sam ga prefarbao....jer je meni siva boja bila isuvise ozbiljna.....planiram prvo da kupim SCARICO MIVV auspuh......planiram i chip tuning samo ne znam koliko je to pametno....al znas ti nesto o tome....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan O čip tuningu skutera znam koliko i o atomskoj fizici - znači ništa. Što se tiče auspuha nije loše da uzmeš u obzir i ekipu iz Ade koja se time bavi. Ja sam auspuh radio kod Dragona (Ištvan). Trenutno mi je na "utišavanju" ali ako hoćeš grmljavinu - eto sreće za tebe. Pišem iz razloga što možeš da u dogovoru sa njim utičeš na izgled i zvuk auspuha. A o razlici u ceni i da ne govorimo. Opet - izbor je tvoj. Ovako to kod mene izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice burgmana i chip tunniga da bi sve to imalo efekta ide sledece prenos j.costa ili malossi , lonac ,power comander za ubrizgavanje sve to izadje cirka 1000e , mada ja nisam za to ima on dosta svoje snage a i masina od 400c sa 1 klipom nebi dugo trajala pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eagle 1 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poadrav svima bas mi je drago da se javljaju ljubitelji ove masine.ja imam skut. 50ccm.ali mi je u planu burgman 250 ili 400 Molio bih ako moze ukratko realno da se opise,potrosnja,servisni interval,cene delova Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice burgmana i chip tunniga da bi sve to imalo efekta ide sledece prenos j.costa ili malossi , lonac ,power comander za ubrizgavanje sve to izadje cirka 1000e , mada ja nisam za to ima on dosta svoje snage a i masina od 400c sa 1 klipom nebi dugo trajala pozz. to jeste.......hvala na savetu....poslusacu te.....nego posto ti verovatno duze vozis burgmana al mozes da mi kazes kako da prepoznam da li je motor dobar.....?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan O čip tuningu skutera znam koliko i o atomskoj fizici - znači ništa. Što se tiče auspuha nije loše da uzmeš u obzir i ekipu iz Ade koja se time bavi. Ja sam auspuh radio kod Dragona (Ištvan). Trenutno mi je na "utišavanju" ali ako hoćeš grmljavinu - eto sreće za tebe. Pišem iz razloga što možeš da u dogovoru sa njim utičeš na izgled i zvuk auspuha. A o razlici u ceni i da ne govorimo. Opet - izbor je tvoj. Ovako to kod mene izgleda. to bi meni bas odgovaralo...al imas njegov br.....i gde se tacno nalazi.....a volim zvuk copera znaci da grmi puca.....koliko je tebe izneo tvoj....odlicno izgleda i imas lep motor.....i ja sam se razmisljao oko njega i burgmana....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Februar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan bugiman imaš PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan igrom slucaja upalo u kombinaciju dva burgmana 400 99 i 01god! pitanje se odnosi na neke potencionalne razlike,ima li ih? na cega obratiti pažnju? hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Februar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan vizuelno lepsi 2001g ima lepse stopove. najveci problem kilometraze jer su velike a kod nas sve spustene pa moguci kvarovi. ti stariji modeli trose ulje pa ga treba cesto proveravati. masine su identicne 99-01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 13, 2011 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ucipim i ja Burgman an 400 god 99 pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4885 Napisano Februar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao ! (ako ne zameraš na dobrodošlici od jednog Atlantičara. ) Lep Burgman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Februar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan poz dodro doso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan bugiman imaš PP. sta je PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...