Happyface 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da uzmem jedan motor 2001g. nije bitno koji.... brojevi na ramu mi izgledaju cudno,mada se ono zadebljanje na kome se kucaju brojevi cini ok. vidjao sam brusene i prepravljane. cena ma ne govori na to nije regularan. PA SAM HTEO DA VAS PITAM KAKO TO MOGU DA PROVERIM IGDE? od 2003. je na nasim tablama(prvo JA pa vec 2 god BG) . komsija je prosle god ostao bez cbr600rr 2004. a platio ga je normalno.cuo sam da su prosle god oduzeli oko 60 motora u BGu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan El ti daje carinsku deklaraciju itd itd....?Ako je motor u Jagodinu ili Cupriju javi mi na pp pa cu da se raspitam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan ne. u BGu je. ne daje nikakvu deklaraciju.samo saobracajnu(nasu) uvezen je 2003. valjda bi do tada neko otkrio da nije ok. mada su tek prosle god poceli da oduzimaju motore na prepad na ulici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan I ne moze da ti da nista osim saobracajne jer je u supu sve ostalo ti papiri posle putuje njihovim kanalom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nadji nekog ko ima isti model i uporedi brojeve ako su ti vec sumnjivi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 11, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Carinska dekleracija ti ne moze pomoci. Ludaci su se specijalizovai, preprave brojeve i naprave racun.Pa tako motor sa uradjenim brojevima carine. 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji mogucnost da ode u SUP i da im da podatke motora i da proveri da li je legalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan ma prolazi on onu kontrolu preko njihove stanice,nije kraden ovde sigurno ne bi se mogao registrovati 6 godina ovde. nego nece proci na specijalizi kod vestaka. a ako odem tamo da proverim ostacu bez motora. da sam u nekom manjem gradu,lako bih nego u BGu ne mogu stalno da bezim pun je grad pandura na motoru. par puta sam im pobegao,necu uvek moci. mada me 3 god nije niko ni pitao za brojeve,ali cujem slucajeva da ima,pa ne bih da mi oduzmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan ma prolazi on onu kontrolu preko njihove stanice,nije kraden ovde sigurno ne bi se mogao registrovati 6 godina ovde. nego nece proci na specijalizi kod vestaka. a ako odem tamo da proverim ostacu bez motora. da sam u nekom manjem gradu,lako bih nego u BGu ne mogu stalno da bezim pun je grad pandura na motoru. par puta sam im pobegao,necu uvek moci. mada me 3 god nije niko ni pitao za brojeve,ali cujem slucajeva da ima,pa ne bih da mi oduzmu. MA bolje lepo ispitaj ne cimaj se bezveze nije to jedini motor ;DZnam momka koji je kupio motor i pri kupovini odradio ugovor u slucaju da se ispostavi da je motor kraden prodavac mora da mu vrati pare...I tako je i bilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
troters 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o pa motor se vozi u sup dok nedas pare a ako vlasnik nece pozoves muriju i kazes da prodaje kraden i oni ce ga pogledati ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
troters 0 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o pa motor se vozi u sup dok nedas pare a ako vlasnik nece pozoves muriju i kazes da prodaje kraden i oni ce ga pogledati ;) Ha,ha,ha,ha,nisam se wskoro ovako slatko nasmejao :D :D da ga prijavis eda je kraden, kako znas da je kraden pa onda kako da ga prijavis hahahahaha. Gde ti zivis hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o pa motor se vozi u sup dok nedas pare a ako vlasnik nece pozoves muriju i kazes da prodaje kraden i oni ce ga pogledati ;) Ha,ha,ha,ha,nisam se wskoro ovako slatko nasmejao :D :D da ga prijavis eda je kraden, kako znas da je kraden pa onda kako da ga prijavis hahahahaha. Gde ti zivis hahahahaha lepo odes do supa u 29 novembra u garazu i kazes kupio bih motor iz oglasa taj i taj gledao sam ga ali ima nekako cudne brojeve krive ili su zadebljana izrazena vlasnik nece da se radi provera das broj registracije oni ce posle nebrini naci i proveriti i smejati a ti mozes sa njima . neznam sta je tesko prijaviti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan ma prolazi on onu kontrolu preko njihove stanice,nije kraden ovde sigurno ne bi se mogao registrovati 6 godina ovde. nego nece proci na specijalizi kod vestaka. a ako odem tamo da proverim ostacu bez motora. da sam u nekom manjem gradu,lako bih nego u BGu ne mogu stalno da bezim pun je grad pandura na motoru. par puta sam im pobegao,necu uvek moci. mada me 3 god nije niko ni pitao za brojeve,ali cujem slucajeva da ima,pa ne bih da mi oduzmu. MA bolje lepo ispitaj ne cimaj se bezveze nije to jedini motor ;DZnam momka koji je kupio motor i pri kupovini odradio ugovor u slucaju da se ispostavi da je motor kraden prodavac mora da mu vrati pare...I tako je i bilo.... Sigurno cu napraviti taj ugovor,nego ko ce vratiti pare,moras ga juriti po sudovima,advokatima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan budi veoma oprezan,a evo zasto. meni su oduzeli auto u januaru 09.i ako je registrovan 2 puta od uvoza. :'( Znaci,oduzeli su ga posle 2 godine.Razlog:fals carinski papiri,koje nisam mogao da proverim nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sam juce citao o proveri motocikala i pise da se to moze obaviti u AMSS CMV Rakovicki Put 4 Tel.065/9871067 pa probaj Nadam se da sam ti pomogao Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o pa motor se vozi u sup dok nedas pare a ako vlasnik nece pozoves muriju i kazes da prodaje kraden i oni ce ga pogledati ;) Ha,ha,ha,ha,nisam se wskoro ovako slatko nasmejao :D :D da ga prijavis eda je kraden, kako znas da je kraden pa onda kako da ga prijavis hahahahaha. Gde ti zivis hahahahaha lepo odes do supa u 29 novembra u garazu i kazes kupio bih motor iz oglasa taj i taj gledao sam ga ali ima nekako cudne brojeve krive ili su zadebljana izrazena vlasnik nece da se radi provera das broj registracije oni ce posle nebrini naci i proveriti i smejati a ti mozes sa njima . neznam sta je tesko prijaviti . Da li si ikada cuo za "blizance"??? time sto ce dati broj registracije ne moze za sigurno nista da proveri... Jednostavno nemoj da kupujes od neproverenog coveka ili nekog ko ti ugovorom nece garantovati legalnost motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
troters 0 Napisano April 12, 2009 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o pa motor se vozi u sup dok nedas pare a ako vlasnik nece pozoves muriju i kazes da prodaje kraden i oni ce ga pogledati ;) Ha,ha,ha,ha,nisam se wskoro ovako slatko nasmejao :D :D da ga prijavis eda je kraden, kako znas da je kraden pa onda kako da ga prijavis hahahahaha. Gde ti zivis hahahahaha lepo odes do supa u 29 novembra u garazu i kazes kupio bih motor iz oglasa taj i taj gledao sam ga ali ima nekako cudne brojeve krive ili su zadebljana izrazena vlasnik nece da se radi provera das broj registracije oni ce posle nebrini naci i proveriti i smejati a ti mozes sa njima . neznam sta je tesko prijaviti . E a mozda ot tih iz\29.-og dobijes i nagradu. Bato pazi da od takvog prodavca ne dobijes metak u koleno za prijavljivanje ili kako oni kazu cinkarenje. Jos si uvek mlad pa nista ne znas. On ce ti reci os kupis kupi neces nemoras i fajront a ti kao savestan gradjanin odes da prijavis da :sumnjas da je motor divljak, njemu oduzmu motor koji je platio npr 3 iljade a on od tebe onda potrazuje 6 iljadi pa ti vidi de si onda a???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 12, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ili što bi rekao Alan Ford "Ako kaniš imati motor u Srbiji, ne smiješ ga ni kupiti" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan provera se radi u supu onom u 29 novembra ili pitaj u ams u ruzveltovoj oni imaju skener za srtukturu materijala pa mogu da snime metal i vide dali je nesto kucano pre i sta . Nego da vas pitam a ko ce dati svoj motor da ga cucaju po supovima i vestacima. Ako ga kiupis i das pare frajer potrosi a ti ga juri i tuzi, Da ga ebes zahebano?!?!?! :o :o :o pa motor se vozi u sup dok nedas pare a ako vlasnik nece pozoves muriju i kazes da prodaje kraden i oni ce ga pogledati ;) Ha,ha,ha,ha,nisam se wskoro ovako slatko nasmejao :D :D da ga prijavis eda je kraden, kako znas da je kraden pa onda kako da ga prijavis hahahahaha. Gde ti zivis hahahahaha lepo odes do supa u 29 novembra u garazu i kazes kupio bih motor iz oglasa taj i taj gledao sam ga ali ima nekako cudne brojeve krive ili su zadebljana izrazena vlasnik nece da se radi provera das broj registracije oni ce posle nebrini naci i proveriti i smejati a ti mozes sa njima . neznam sta je tesko prijaviti . E a mozda ot tih iz\29.-og dobijes i nagradu. Bato pazi da od takvog prodavca ne dobijes metak u koleno za prijavljivanje ili kako oni kazu cinkarenje. Jos si uvek mlad pa nista ne znas. On ce ti reci os kupis kupi neces nemoras i fajront a ti kao savestan gradjanin odes da prijavis da :sumnjas da je motor divljak, njemu oduzmu motor koji je platio npr 3 iljade a on od tebe onda potrazuje 6 iljadi pa ti vidi de si onda a???? pa ako bi mi reko oces neces nebi ga ni kupio netreba da mi crta da je divljak , a ako me ubedjuje da je regularan i da je sve u najboljem redu nebih ga ni kupio bez provere . po to tvoj logici treba samo uzeti evre i bacati gde stignes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Happyface 0 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zemoon city Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam u SUPu motor je cist. ali sam i pogledao brojeve na drugom takvom motoru i moji nisu pravi. pa to ima samo u Srbiji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan pa jesi li vozio u sup, ili si samo proveravao brojeve bez njihovog gledanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kako si proverio u SUP-u? Da li si ih lepo zamolio i dao saobraćajnu ili preko neke veze? Kada sam kupovao motor kupio sam ga na brzinu. Iako se slažu svi brojevi nisam živ dok ga ne prenesem na sebe, a vlasnik je od prodavčevog druga otac (kumine kume kumče pa deverovo pastorče-G6-H8), jer sam motor kupio na dan mogućnosti otuđenja i bez originalne tablice, čovek reče ispala ili je ukrali.J*bem li ga dal je sve ok. I šta da se ispostavi da nešto nije kao treba papirološki što da mi uzmu moju makinu koju sam krvavo zaradio, neka guze one koji su predali i primili te papire. Ali vrana vrani oči ne vadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan provera u SUP-u daje rezultat na regularnost BROJEVA (podataka) a ne na motor, na zalost to sa tvojim nije slucaj ...ispravnost brojeva na agregatu i ramu rade samo vestaci iz motornog odeljenja u 29-tom ali ako tamo oteras motor na proveru tamo i ostaje u slucaju neke neregularnosti ! ...oglavnom se moze videti okom razlika na problematicnim brojevima 3 u 8, 0 u 8.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...