mio 57 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Jako jako lepo, za svaku pohvalu. BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 20, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U dečijem selu smo morali ubeđivati klince da ćemo doći ponovo, inače nas nebi pustili da odemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci (i devojke)... Tri bambija za akciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Evo i reportaže sa Apolo televizije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano April 20, 2009 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, svaka cast drugari :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 20, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki put, nisam ni sumnjao u Novosađane! Bravo Lale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Superrrrrr, a tek sto ste leeeeepiiii, posebno na tv panonija, jos malo pa postajete medijske licnosti!!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo sa rozim balonima.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo sa rozim balonima.... ;D Bili smo prava GSA ;D ;D ;D ni dunav nas neće oprati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JBG, ti si imao i suvozaca... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 22, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izuzetan prilog. Tako se rade te stvari, bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan meni riknuo komp.imam brdo slika pa cu gledati nekako u nedellju da ih donesem do crkve pa da ih neko prebaci na bilo sta pa moze i da ih postavi. a inace bilo je super.moja prva akcija i drago mi je sto sam ucestvovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 22, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan meni riknuo komp.imam brdo slika pa cu gledati nekako u nedellju da ih donesem do crkve pa da ih neko prebaci na bilo sta pa moze i da ih postavi. a inace bilo je super.moja prva akcija i drago mi je sto sam ucestvovao. Mi smo se dogovorili vec da ti narezem slike pa bi ti ih Duka doneo,ali ako dolazis jos bolje. Bilo bi dobro da se i ostali koji nisu iz NSa jave da se nekako razmenimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 25, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan doci cu sutra do NS pa ako bude nekoga u crkvi skinucemo slike sa aparata.komp mi je jos u kvaru tako da nisam uopste u toku.a sutr planiram da se provozam pa cu do NS oko 9,10 sati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan doci cu sutra do NS pa ako bude nekoga u crkvi skinucemo slike sa aparata.komp mi je jos u kvaru tako da nisam uopste u toku.a sutr planiram da se provozam pa cu do NS oko 9,10 sati. Ja sam te ocekivao danas za okupljanje za sajam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kada ste juce bili na sajmu.ja sam bio u crkvi do nekih 11 sati ali niko nije dosao pa sam sam otisao do sajma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan na sajam smo išli u subotu u tri poslepodne, a u nedelju nismo bili u gradu do uveče, pogledaj u temi Okupljanja Vojvodina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ne znam kada ste juce bili na sajmu.ja sam bio u crkvi do nekih 11 sati ali niko nije dosao pa sam sam otisao do sajma. na sajam smo išli u subotu u tri poslepodne, a u nedelju nismo bili u gradu do uveče, pogledaj u temi Okupljanja Vojvodina ;D Nista ti antone ne pratis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nisam nista pratio od 19 do danas. komp mi bio u kvaru i tek danas sam ga sredio.nisam bio u toku ali sta da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ok, okači par fotki, pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Anton, da li je kod tebe zajednicka fotka koju smo napravili na kraju svi zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan jeste poslacu je mejlom pa vi okacite ako hocete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde je molim te posalji na suhoj27@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...