Jump to content

Moto Zajednica

ukoliko neko planira neku voznjicu u cetvrtak 26.10.

Recommended Posts

• U prolazu, 29 postova

zo i ja smo raspolozeni da sa njegovom r6-icom i mojim vfr-om idemo na neki jednodnevni putic. ukoliko neko ide negde, ajd neka nas kontaktira, jer pocinjem da kriziram za nekom malo duzom voznjicom. e, da inace, ja i najzli smo se dogovorili kako ce te da nas prepoznate na prepoznatljivom narandzastom vfr-u.

Glista iz pakla ima crnu mat kacigu iz pakla,

Najzli ima belu kacigu iz zlog raja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Cekaj glisto, polako, mislim da si se zeznuo, ja sam mislio na petak, a ne na cetvrtak :oops: A moze i subota. a moze i nedjelja, a moze i sve to zajedno :lol:

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Hej glisto ,nadam se da cete naci nekoga jer je prava steta ne koristiti ovo ludo dobro vreme. Ja sam "onaj" sto je isao skuterom od 49 kuba na more, ali u grupi bi mi bio bedak jer svi imate neke fzrjtxvfrz itd.Ajd polako, pa ako ne nadjete nikog stavite neke "ruze" iza vas pa polako....hehehe Kazu mi da je ono jezero podno Fruske gore strava , ono okruzeno kamenom , kao neki kamenolom , bem li ga ne znam ni ja.Voda nevidjene lepote i boje.Pa vi vidite......

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

E lepo, kad se vas 3 bandita navozate pa vam padne šeæer, dodjite 5-ak veèe kod mene na oporavak. Biæe... nešto slatko :twisted:

• Svrati ponekad, 426 postova
e' date=' da inace, ja i najzli smo se dogovorili kako ce te da nas prepoznate na prepoznatljivom narandzastom vfr-u.

Glista iz pakla ima crnu mat kacigu iz pakla,

Najzli ima belu kacigu iz zlog raja.[/quote']

Posto su krenula ucestala zaustavljanja narandzastog VFR-a po gradu i obracanja vozacu sa "Najzli"... :D

Ok, naucili smo se! ;)

• U prolazu, 29 postova

meni odgovara vrnjacka banja. ne znam za ostale. ajde, recimo u subotu da krenemo. ma meni odgovara sve, samo da idemo negde.

upoznao sam josh jednog decka koji vozi beli vfr 750. verujem da bi i on ishao.

e, deki, rekao sam najzliju da sam te sreo juce. pozdravio te je, i onda mu je sinula ideja da napishem na forumu prepoznavanje zle brace.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

UH bas vam zavidim !!! Da sam ostao sa starom ribom koja ima novu gajbu u Vr banji imali bi i klopu i smestaj i da imam i ja neku zlu masinu, a mozda bi prsla i neka drugarica za vas...hehe ovako - tuki

PS uh... mnogo toga mi fali mame mu ga...

• ..., 355 postova
  • Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC

Caos Glisto Iz Pakla, da ne kazem kolega VFR-dzijo... Juce smo se sreli u gradu (beli vfr750) i rekao si mi da ste planirali put za vikend. Ajde da se cujemo da se dogovorimo lepo sve. Definitivno ce lose vreme za vikend, subota jos i tu i tamo, ali nedelja ce biti malo bezveze, a od vikenda-uzas 100%... Moja situacija je sledeca, radim subotu do 14h i tog trenutka mogu da krenem na put. Nedelju sam slobodan, ali mislim da nam vreme nece dozvoliti da se vozimo.

Vidi ti sa ekipom kada biste tacno isli, pa mi javi da znam. Mogli bismo do Djavolje varosi ili Djerdapa+mozda malo da predjemo u rumuniju, cisto da je overimo i da se pohvalimo kako smo se bacili na internacionalu (kao Srbija nam je mala :-)))

I ne zaboravi da posaljes CV ili na Infostud ili meni na mladen.jankovic@invej.co.yu. Pozdravljaju te Nikola (Jovanovic) i Ivana (Moljkovic) sa Metropolisa. Pozdrav!

• ..., 355 postova

Ja sam veoma zainteresovan, ali obzirom da se uopste ne poznajemo, a ti pominjes spavanje... mogu da dobijem pogresan utisak :-))))

Salim se, ali stvarno, ne poznajemo se, a zoves na spavanje, naravno ako si u pozivu mislio i na mene, a ako ne onda zaboravite svi ovu poruku, blam, stid, pokrivanje usima, itd... I najvaznije-ne spominjite ovo nikome, a ja brisem svoj profil :D

A koju banju? :-)

• Svrati ponekad, 116 postova

Toliko puta si spomenuo to spavanje tako da sam dobio zent i povlacim ponudu! :wink: Salim se, umro sam od smeha citajuci tvoj post! Do Vrnjacke banje ima oko 250km a mozda bi bilo i previse da odemo i vratimo se za jedan dan. Stan je veoma mali pa bi bila frka za smestaj ako krenemo vise ali preko dana mozemo raspaliti rostilj posto ima i malo dvorista tako da je i zabava i klopa organizovana... Ako vam se ideja ne dopada ja sam i za bilo koju drugu destinaciju...

• Vlasnik sajta, 5372 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ja jos ne znam hocu li moci da vam se pridruzim. Sto se mene tice, VBanja je skroz ok. Ako bismo isli preko Krusevca, mogao bih ja da organizujem smestaj za par ljudi, kod mojih...

Javicu vam na vreme dal idem.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ja bas i nisam za varijantu nocenja, radije bih da to bude samo dnevna voznja. Dakle, da se ustane sto ranije i dok je dnevne svjetlosti da se vozi, vozi i vooozi. I tako u petak i subotu, a u nedjelju nega gradska varijanta, pranje motora i pakovanje za zimski san...

• Rashodovani bajker, 1731 postova
Ja jos ne znam hocu li moci da vam se pridruzim. Sto se mene tice' date=' VBanja je skroz ok. Ako bismo isli preko Krusevca, mogao bih ja da organizujem smestaj za par ljudi, kod mojih...

Javicu vam na vreme dal idem.[/quote']

Ako se odlucite za ovu varijantu , prenociste za par ljudi moze i kod mene (u Krusevcu)

• ..., 355 postova

MARSHAL, a sta kazes na sledeci plan: Prvo ujutru na referendum, pa krenemo subotu oko 1-2, lagano do banje, uvece malo kafici, cice, pa onda u nedelju za Bg nekim drugim putem, taman imamo ceo dan, pa mozemo opusteno da stignemo popodne u Bg. Imacemo i vremena da sednemo usput na neku klopicu. A ko se uspava u subotu pa ne stigne da ode na glasanje, ima i nedelju do 20h...

A sto se spavanja tice, ja mogu i na podu, imam vrece za spavanje, pa nema zime. Samo jos reci koliko ljudi moze da se spakuje kod tebe i ko pere sudje :D

Za sve ostale zainteresovane da nam se pridruze: Bilo bi super ako uspemo danas da se okvirno dogovorimo za subotu ili nedelju da bismo imali vremena da se organizujemo... Ako budete zainteresovani recite sto pre, pa postujem svoj mail da bas ne stavljam broj mobilnog na forum, ako bash ne moram :partyman:

I slobodno dajte pametne ideje...

Evil_Zo, znam da ne bi nocio, rekao si, ali bi bilo super da i ti podjes...

!!!Stisni zube moj golube!!!

A moze i Krusevac Easy, sto da ne...

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc
Ja sam veoma zainteresovan' date=' ali obzirom da se uopste ne poznajemo, a ti pominjes spavanje... mogu da dobijem pogresan utisak :-))))

Salim se, ali stvarno, ne poznajemo se, a zoves na spavanje, naravno ako si u pozivu mislio i na mene, a ako ne onda zaboravite svi ovu poruku, blam, stid, pokrivanje usima, itd... I najvaznije-ne spominjite ovo nikome, a ja brisem svoj profil :D

A koju banju? :-)[/quote']

Možeš da spavaš kod mene?? :heart:

Hehehehehe

Jao Cope-srce' date=' pa ti [b']bas[/b] znas da citas izmedju redova!!! :oops:

Salu na stranu, jel idemo za vikend? Nemoj me izneveriti!

Ja slikam jebeni referendum, videæu šta mogu da eskiviram... A za malo da me pošalju na Kosovo za vikend da tamo slikam jebeni referendum.

Vidimo se ovih dana po lokalu u svakom sluèaju... :D

• ..., 355 postova

Ajde javi cim prije dali mozes. I ja radim subotu do 14h, ali planiram da zapalim ranije na foru ako uspemo da se organizujemo, tako da...

Viva los Bastardos

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Ja slikam jebeni referendum' date=' videæu šta mogu da eskiviram...[/quote']

Cope , pa ne odrzava se jebeni referendum samo u Bgd , sto ne bi slikao jebeni referendum i u Vr.Banji i u Krusevcu itd... :D

• Svrati ponekad, 116 postova

MlaDeR ajmo da se nadjemo negde na pice da se upoznamo i dogovorimo oko eventualnog odlaska jer ima i previse sitnica oko kojih ne mozemo da se dogovorimo preko poruka...

Ja slikam jebeni referendum' date=' videæu šta mogu da eskiviram...[/quote']

Cope , pa ne odrzava se jebeni referendum samo u Bgd , sto ne bi slikao jebeni referendum i u Vr.Banji i u Krusevcu itd... :D

Hehehehe, sumnjam da predsednik i premijer, tamo da glasaju....

• ..., 355 postova

Elem, Cope, brate, pa namesti ortaka-kolegu da islika za tebe, a ti pokri njega sledeci put, a mi put pod gume, klopa na pumpi i spavanje na podu !!!! :twisted:

Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje razlog :D

Nemoj na silu, uzmi veci cekic! :D

Svaka cast likovima kojima su ovako mudre reci pale na pamet!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja