lord_oblivion 1362 Napisano April 8, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imam staru caletovu jaknu od debele govedje koze, braon boje. Jakna je starija od 20 god, pa je, normalno, koza pocela da se susi i ljusti boja. Cime da je tretiram da bih je malo povratio u zivot? Ne trazim nikakvo specijalno sredstvo, samo osnovno odrzavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4436 Napisano April 8, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak moze posluziti obicna krema za ruke (nivea, bekutan, tako nesto...), malo da joj se vrati vlaznost. E sad sigurno bi bilo najbolje koristiti neko sredstvo namenjeno nezi koze al` oko njihovih naziva ce neko drugi morati da ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Provereno u praksi poslednjih 20 godina. Sredstvo se zove HEMEL i pakuje se u crvenim kutijama po 100gr. Ima da se nađe na zelenjaku, ćošak sa Kraljice Natalije (Narodnog fronta). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 9, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala obojici Potrazicu i tu Hemel pastu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano April 9, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan HEMEL, provereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan A zasto je ne ofarbas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 12, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam pitanje, hehe. Ne zelim da je farbam, namerno bih ostavio ovakav 'rusticni' izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam IXS komplet, nije skup, a ima i za ciscenje i za "revitalizaciju", kinta je sitna a stvar je dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan drugari, gde još u bg-u ima da se kupi hemel krema, ukoliko ne pronađem na zelenjaku? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 18, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da izreklamiram Nivea kremu Obavila je sasvim pristojan posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uuufff, ima hemel negde u 70. bloku al ne znam tacno gde. Ali znam da obe radnje rade i da ima. A trebalo bi i da ima na Kalenicu. Posalji PP tetkascubi pa pitaj nju. Ona ti zna take stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 18, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa napisi ovde, da ni ostali ne lutaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 18, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U maloj piramidi iznad salona nameštaja na drugom spratu i na zelenjaku. I na Kaleniću po tezgama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 18, 2009 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ! Kalenic mi najblizi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...