InkaBar 8 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Trazhim Dunlopovu gumu 110/90-16, odnosno onu koja se trenutno proizvodi (110/120/130... vishe ne znam ni ja, skroz sam sludjen trazheci je..?!). Mozhe nova, mozhe polovna, mozhe zhuta/zelena/roze ili ljubichasta svejedno samo da je dobra! I da je cena razumna. Poshto sam uglavnom nedostupan najbolje da ponude shaljete ovde ili na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaCB 0 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Motocikl: Kawasaki Z250,Yamaha YZF600R Thundercat. Prijavi odgovor kao problematičan evo ti broj od coveka sto prodaje polovne gume za motor,sa dobrom sarom,salje brzom postom,ja sam kupio nekoliko guma od njega. 064/167-67-70 Pedja ima raznih dimenzija,pa mozda ima i tu sto tebi treba. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan ;D zvao sam ga vec, prodao je dve pre par dana, dobija sledecu turu za 15ak dana. Mislio sam ako uleti neshto povoljno do tada... Svejedno hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spenser 3 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj i kod mene,nigde da nađem tu gumu.Ako nađem za sebe javljam ti obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj i kod mene,nigde da nađem tu gumu.Ako nađem za sebe javljam ti obavezno. Ne znam kakvu gumu trazhish, ali ja sam nashao neku tourer 16cu, polovna, dobra shara, nije puno istroshena (ima josh do granichnika) u Zemunu pa ako te zanima mogu da ti shibnem broj na pp. Za cenu na zhalost nisam pitao jer ja trazhim sa sportskom sharom :-\ pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja nadjoh ovo pa ti zovi probaj. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=27485&trazi=1&m=--Oprema-i-delovi-METZELER-110/90-16 http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=27485&trazi=1&m=--Oprema-i-delovi-METZELER-110/90-16 http://www.radulovic-group.com/bridgestone/pneumatici/detalji.php?tId=45&CatId=1&GrId=5&UnGrId=∂=dim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu Dunlop 110/90-16 064/167-67-70 Pedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Nashao sam gumu, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...