Jump to content

Moto Zajednica

Prvi moto-turistički reli 'Tour Around Serbia 2009'

Recommended Posts

• Drug član, 1260 postova

Večeras imaju slovenačko veče, koje su organizovali naravno, gosti iz Slovenije. Saznaćemo sutra šta to znači. ;D

To znaci da smo pili pivo i vino iz Slovenije

Dok ga je bilo  ;) ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

ja sam se odvojio od grupe u kraljevu posto tu zivim, konacno se raspakovao i malo predahnuo  :)

meni je sve bilo ekstra ali to sigurno ne mogu reci svi. da lazem da je sve bilo glatko ne ide. zamisljeno je ekstra, medjutim bilo je tu svega neplaniranog, a ljudi ko ljudi, neko kulira, a neko se nervira :o

obzirom da je prvi put ovako nesto organizovano, u ovolikom broju, sa puno ljudi iz drugih drzava, moze se progledati kroz prste i reci, bice jos bolje iduci put ;)

hvala organizatorima i svim zaduzenim da TAS 09 bude odrzan! sto se mene tice, ja idem bilo kuda sa vama! ;)

snimljeno na raskrsnici u kraljevu

• U prolazu, 8 postova

stigosmo kući i mi... reli je bio sjajan!!!! doduše, mi smo se na Kopu odvojili i otišli pravo kući.. sad sređujemo fotke i utiske... verujem da će organizacija sledećeg relija, poučena ovim iskustvom napraviti još bolji i veći. :)

što reče overlord, bilo je i nervoznih i zadovoljnih, ali sve to ide u rok službe :) lepe stvari se pamte, a ovaj reli je zaista imao neverovatno puno lepih momenata!

pozdrav :D

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Otisao sam do Maglica u Ibarskoj klisuri da sacekam rally...Docekao ih, vozio se sa njima do Cacka, pa nazad kuci.

Evo nekoliko fotki...

FEK6V_fotka007.jpg

aKvHP_fotka012.jpg

oxFAO_fotka016.jpg

ZGKUY_fotka019.jpg

lyYyM_fotka028.jpg

w3JF5_fotka031.jpg

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Dobro veče ljudi ja i mali smo stigli kući pre jedno sat vremena iz Čačka smo zapalili kući ali što se tiče relija mi se javljamo za sledeći reli numero 2.Slike i ostalo za neki dan.

Samo da zahvalim miliciji i redarima na strpljenje i pažnju prema nama živeli ljudi.

I svaka čast Arpadu mladjem celi reli je bio na motoru i vozao se a ima 9 godina.

• Svakom po zasluzi, 12441 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Samo da se i ja javim da smo Goca i ja stigli kući....koliko smo puni prelepih utisaka i srećni zbog stvarno izuzetno provedenih 4 dana, toliko smo i tužni što je sve tako brzo prošlo...

Samo reči hvale organizatorima, posebno Saletu Lanciji, hvala drugarima koji su nas dočekivali i pomagali širom srbije, puno hvala Dači iz Kladova koji nam je nesebično pomogao kada smo imali manji nesrećni slučaj koji se srećom dobro završio a naročito hvala mojoj petoj, "sivoj" grupi na drugarstvu i odličnoj vožnji!

Ponosan sam što sam bio deo ove ekipe prvog moto-turističkog relija "Tour around Serbia 09".

Slike kad se malo čika odmori... ;):D

• U prolazu, 8 postova

prvo da se zahvalim organizatorima na super organizaciji,bili smo cuvani kao beli medvedi.i pozdrav celoj zutoj grupi odoh cujemo se i vidimo.cao svima.

• Integrisan, 8495 postova

Evo, pre nekih 1h vratio se kuci.

Ljudi - svaka cast! Toliko pozitive na jednom mestu, tj. u jednoj koloni retko se srece.

Hvala prvo onima koji su ovo zamislili i izgurali. Bilo im je veoma stresno. Dve stotine ljudi i bar duplo vise cudi;)). Devojke i momci - svaka cast!

Bilo je odlicno. Detalji, koji neki spominju, uopste nisu bitni. Jer zaista je sve bilo fenomenalno. I nemojte da vam bilo ko kaze drugacije (ovo je za nase organizatore).

Sto se zurke na Kopu tice - reci cu samo jedno: prava stvar je pocela tek kad je oficijelna zurka zavrsila (pa onda vidite kako je taj after party bio sjajan, ako je nadmasio onakvu zurku). Uz gitaru se ostalo do jutra;). Ko bude imao vise snage neka pise, a ja skacem u krevet...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

196 puta mi je drago što čitam ovakve komentare. Hvala svim prisutnima što su napravili i uveličali ovaj dogadjaj, hvala marsovcima na čeličnim živcima i nadasve korektnoj saradnji i vrhunskoj stručnosti, što su je podelili sa nama i pomogli nam.

Hvala vam SVIMA, sve vas volim!!!

• Svrati ponekad, 208 postova

Moj skromni doprinos foto galeriji...   8)

Oko podne u Čačku...  :)

copy-of-mifa0041.jpg

Dobra hladovina  pored Morave i hladno pivo za vrele reliste...  ;)

copy-of-mifa0036.jpg

MK Mančula sprema najbolji gulaš na svetu... a pojedinci su degustirali "anakondinu krv"  ;D

copy-of-mifa0035.jpg

• Svrati ponekad, 100 postova
  • Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125

Pridruzio bih se Arakisu u pohvalama za organizaciju relija.Sve je bilo odlicno,a posebno bih se zahvalio redarima:Skubi,Milosu i Arakisu koji su vodili brrigu o sivoj grupi za cistu desetku.Ne mogu sada da duzim mnogo,jer mi se spava,samo da napomenem da je momak koji je u Kladovu imao nesrecu koju pominje Arakis,dosao kuci ziv i zdrav.Izuzev par modrica i ogrebotina.Takodje,i ja moram da se zahvalim Denisu iz Kladova koji nam je omogucio da nastavimo put.Mestani Kladova bi trebalo da budu presrecni sto imaju tako dobrog  momka,koji ce ako tako nastavi,verovatno odrzavati sve motore u tom delu Srbije.Slike kacim sutra.Sada sam vec preterano umoran.Pozdrav svima koji su se vozali sa nama ova cetiri dana.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja