Čeh 1009 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Helena & Čeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne stignem saljem motor u mesto mene ) dakle +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan GospoDŽa Jeca i ja, dakleM: +2! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano April 7, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Računajte na mene I na gospoja Gocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 7, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan kako da to prodje sve bez mene ;D Bez tebe ne bih ni ja 'teo, moramo da budemo Banovo brdo represent +1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam !! Pomoc... sta, kako, koliko... pricaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 7, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja? :'( pitacemo TDM-a TDM voli Ljubicu.... Naravno Gremlin, i Gremlinka najverovatnije... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bez tebe ne bih ni ja 'teo, moramo da budemo Banovo brdo represent +1 ;D A ja?? Cekajte i mene, i ja dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem i ja. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 634 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam !! Pomoc... sta, kako, koliko... pricaj. Za sada tvoje veselo prisustvo i promatranje vesele BJB druzine kroz prozorce objektiva, a vrlo rado bi te povezli i kao suvozaca na nekom od motora ili automobila koji ce usestvovati u akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja? :'( pitacemo TDM-a TDM voli Ljubicu.... TO je jasno, ali da li Ljubica voli TDM-a? To je pitanje.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan sjajna ideja .... dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 8, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan odlicna akcija! i boze zdravlja, dolazim i ja znaci +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim to se podrazumeva. Ekipa Banovo brdo - Rakovica, polazna tacka bazeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prica dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano April 8, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo da zagolicam mastu onih koji nisu bili prosle godine... (Copetove slike ) Vise slika u temi o proslogodisnjoj akciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jok i necu ici! Pa ne bih propustio....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za! +1 :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam !! Pomoc... sta, kako, koliko... pricaj. Za sada tvoje veselo prisustvo i promatranje vesele BJB druzine kroz prozorce objektiva, a vrlo rado bi te povezli i kao suvozaca na nekom od motora ili automobila koji ce usestvovati u akciji Baterije su napunjene ... a prijalo bi mi da mene neko malo vozi, a i na odmoru sam, tako da... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano April 8, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam !! Pomoc... sta, kako, koliko... pricaj. Za sada tvoje veselo prisustvo i promatranje vesele BJB druzine kroz prozorce objektiva, a vrlo rado bi te povezli i kao suvozaca na nekom od motora ili automobila koji ce usestvovati u akciji Baterije su napunjene ... a prijalo bi mi da mene neko malo vozi, a i na odmoru sam, tako da... ;D drugare, ja sam prazan, ako si "lud"...a ti 'ajd s "predatorom".... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima mesta i snage za suvozaca od tovara, racunajte i na mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2786 Napisano April 8, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi par sati izdvojite,da nas bude sto vise !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan ici cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan +3 najverovatnije, a +2 sigurno KLR TENERE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...